Προς το περιεχόμενο

Αγορά τηλεόρασης εως 400ευρώ.

AK76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω καινούργια τηλεόραση(λόγω κρίσης επέστεψα στο χωριό στην Κρήτη) αλλά είμαι άσχετος με θέματα τεχνολογίας. Διάβασα εδώ και και σε άλλους ιστότοπους διάφορα και για να είμαι ειλικρινής ψιλομπερδεύτηκα. Θέλω να βλέπω τηλεόρασηταινιεκαι να συνδέω το laptop στην       τηλ/ση για ταινίες(απο στικάκι ή κατεβασμένες επι τόπου)  μουσική(διαδικτυακοί σταθμοί, youtube κλπ) και internet στην tv για άραγμα,(Είναι και οι γονείς σπίτι οπότε το τηλεχειριστήριο πρέπει να είναι εύχρηστο), PS και τέτοια δεν έχω και δ ε ασχολούμαι. Διαθέτω εως 400ευρώ, σκέφτομαι για 40''- 42'', full hd,       200Hz ;;;;; , LED LCD ή LCD καλύτερη και πιο ακριβή;;;;; Νομίζω 3D και smart tv δεν χρειάζομαι. Διάβασα για το πόσες θύρες να ΄χει η τηλ/ση(vga;;; κλπ), refresh rate, τι κάλυπτει η εγγύηση(καμένα pixel, εγγύηση και σε εικόνα...too much information for my level!!!! το σίγουρο είναι πως θα αγοράσω σταθεροποιητή τάσης γιατί απο διακοπές και σκαμπανεβάσματα τάσης έχουμε μπόλικα το χειμώνα.Σαν πιο έμπειροι και σχετικοί περιμένω με αγωνία τις προτάσεις και συμβουλές σας, μπορώ να βρώ μια καλή τηλεόραση; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.skroutz.gr/s/4949124/LG-42LB561V.html

προσφατα τσιμπησα αυτην και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος. πιστευω θα σε καλυψει σε οτι χρειαζεσαι

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/cheapest/samsung-ue-40h5303-smart.php

Καλησπέρα, είδα αυτή την προσφορά και ενδιαφέρομαι για αγορά τηλεόρασης, στην προηγούμενη ανάρτηση μου περιέγραφα για ποια χρήση θέλω την τηλεόραση. Ποιά είναι ηγνώμη σας;;;;;

Κι εγώ έχω μια SAMSUNG (πιο φτηνό μοντέλο). Κάπου είχα δει ότι οι 2 μάρκες που παίζουν σχεδόν τα πάντα από ταινίες είναι η SAMSUNG και άλλη μία. Και το έχω επιβεβαιώσει στην πράξη. Ελάχιστες φορές έχει χρειαστεί να μετατρέψω μία ταινία για να τη δω στην τηλεόραση επειδή δε μου την αναγνώριζε, ενώ για πολλές ταινίες που η TV μου παίζει κανονικά βλέπω άλλους χρήστες να παραπονιούνται πως δεν τις παίζει η TV τους.

• Super Moderators

Με τα μοντέλα παρα-εισαγωγής, έχουμε χάσει την μπάλα.

αν μιλάμε για το ίδιο μοντέλο τότε δεν υπάρχει κάποια προσφορά, υπάρχουν άλλα καταστήματα που την έχουν 357-360...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...