GamerX Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα. Εχω forthnet το 24 και το Upload φτανει στα 0.85 απο το 1 mbps που δινει κανονικα. Ειμαι αρκετα μακρια απο το κεντρο, αρκετα χιλιομετρα αλλα παλι καλα η συνδεση μου ειναι ενταξει. Εχω και fast path το θεμα ειναι αν βαλω statik ip θα φτασει τουλαχιστον στο 1.50 το upload η τζαμπα θα το βαλω?
peeperman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα. Εχω forthnet το 24 και το Upload φτανει στα 0.85 απο το 1 mbps που δινει κανονικα. Ειμαι αρκετα μακρια απο το κεντρο, αρκετα χιλιομετρα αλλα παλι καλα η συνδεση μου ειναι ενταξει. Εχω και fast path το θεμα ειναι αν βαλω statik ip θα φτασει τουλαχιστον στο 1.50 το upload η τζαμπα θα το βαλω? Το static ip δεν έχει κάποια σχέση με τον συγχρονισμό. Το static ip είναι για να μην αλλάζει η IP σου κάθε φορά που κλείνεις το ρουτερ σου. Θα πρέπει να ζητήσεις να σου βάλουν annex m το οποίο φυσικά θα το πληρώσεις. Θα σου πρότεινα καλύτερα να βάλεις VDSL αν υποστηρίζει η περιοχή.
GamerX Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δυστυχως δεν υποστηριζει VDSL η περιοχη μου. Αυτο το annex m to εχω ρωτησει στην forthnt στο τεχνικο τμημα και στο τμημα πωλησεων και μου λενε για το fast path που εχω ηδη και απλα σταθροποιει την συνδεση αλλα μου λενε να κανω statik ip γιαυτο που ζηταω. Μηπως μεσω του statik Ip παιρνω annex m? Πωω μπερδεμα..
peeperman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Βασικά η forthnet το annex m το δίνει μαζί με το πακέτο που δίνει την στατική. Αλλα γενικότερα δεν συμφέρει για να έχεις 500kbps παραπάνω.
katamaran7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα. Εχω forthnet το 24 και το Upload φτανει στα 0.85 απο το 1 mbps που δινει κανονικα. Ειμαι αρκετα μακρια απο το κεντρο, αρκετα χιλιομετρα αλλα παλι καλα η συνδεση μου ειναι ενταξει. Εχω και fast path το θεμα ειναι αν βαλω statik ip θα φτασει τουλαχιστον στο 1.50 το upload η τζαμπα θα το βαλω? Ζήτα να σου ρίξουν το snr margin στο 6 για να έχεις μεγαλύτερες ταχύτητες με τη forthnet
GamerX Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Ζήτα να σου ρίξουν το snr margin στο 6 για να έχεις μεγαλύτερες ταχύτητες με τη forthnet Οκ. Μηπως γινεται να το κανω αυτο μεσω του DMT tool? Δεν νομιζω να βγαλω ακρη με την υποστηριξη της forthnet.
katamaran7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Οκ. Μηπως γινεται να το κανω αυτο μεσω του DMT tool? Δεν νομιζω να βγαλω ακρη με την υποστηριξη της forthnet. βγάζεις άκρη με την υποστήριξη της forthnet αν τους στείλεις μήνυμα στο https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799και σε παίρνουν αυτοί τηλέφωνο
GamerX Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) βγάζεις άκρη με την υποστήριξη της forthnet αν τους στείλεις μήνυμα στο https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799και σε παίρνουν αυτοί τηλέφωνο Toυς ειπα να μου κατεβασουν και του downstream στα 6 και του upstream. Το download ανεβηκε 3 mbps το upload δεν αλλαξε καθολου Θα βαλω annx m και βλεπουμε. Μηπως μου αλλαξανε μονο του download και οχι του upload; Εκτος και αν ηταν ηδη στο 6 Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2014 από GamerX
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα