xalkiadakis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον εχω το εξης προβλημα ... καθε φορα που βαζω utra texures στο watch dogs ενω εχει 3gb vram η καρτα , το παιχνιδι κλείνει μετα απο 2-3 λεπτα και μου πεταει ειδοποίησειςς οτι η μνηνη δεν επαρκει και χιλια δυο αλλα error και warnings μαζι με αυτο. Και για να μην ρωτατε επιβεβαιωσα οτι η vram ειναι το προβλημα με το afterburner οπου οταν checkara ποσοι vram χρεισημοποιουσε ηταν 2,9gb οριακα δηλαδη ... ωστόσο αυτο που παρατησησα ειναι οτι ακομα και μετα τα high texures παει στα 2,4-2,7gb ενω θελει 2 gb ram συμφωνα με το παιχνιδι ... πφφφ τι παιζετε? Τεσπα ανεξαρτητα απο το παραπανω προβλημα καποιες φορες μου πεταει και κατι artifacts οχι απαρετιτα στο watch dogs και σε αλλα παιχνιδια (bf4-metro LL REDUX) αλλα φτιαχνει καμια φορα εαν τα κανω minimize και ξανα μπω παλι στο παιχνιδι αλλα οχι παντα ... καμια λυση και σε αυτο? Ευχαριστω
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση οδηγών με το DDU ; Επίσης, το page file το έχεις κλειστό ;
xalkiadakis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Ναι εχω κανει με ddu απεγκατασταση τα drivers παλιοτερα ... το page file τi ακριβως ειναι ?
hmlive Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Έχεις κανει OC την κάρτα? Τα artifacts ευθύνονται απο υπερβολικό OC.Δοκίμασε default
EddieObscurant Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 το μήνυμα για τη μνημη που σου βγαζουν τα windows δεν ειναι για την κάρτα, αλλα για τη ραμ, προφανως επειδή εχεις κλεισει το pagefile ή το χεις πολύ μικρό. Βάλε να το ρυθμίζουν τα windows
xalkiadakis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Ναι όντως το είχα κλειστό το pagafile... Το άνοιξα αλλά και πάλι μου βγάζει μμήνυμα ότι δεν επαρκεί η μνήμη με διαφορά ότι τώρα δεν κλείνει το παίχνιδι... Μα καλά δεν φτάνουν 8 gb ram? ://
EddieObscurant Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 όταν η κάρτα θέλει μνήμη, παίρνει απο τη ραμ και εσυ δεν παιρνεις χαμπάρι εκτος του ότι πεφτουν τα fps στο παιχνιδι οταν η ραμ θέλει μνήμη, παίρνει απο το δισκο (pagefile) και εσύ δεν παιρνεις χαμπαρι εκτος ότι όλα αργουν λιγο να ανοιξουν οταν πρεπει να χρησιμοποιηθεί κάτι που ειναι στο δίσκο oταν το pagefile θελει και αλλη μνήμη σου βγαζει το μνμ στα windows συνήθως αν το χεις να το ρυθμίζουν τα windows δεν σου βγαζει μνμ (απο τα 8 και μετα πιο παλια δεν θυμαμαι) και τα windows παίρνουν όσο χρειαζονται. Δες μήπως στο δισκο που ναι το pagefile δεν έχει αρκετο ελευθερο χώρο ή βάλε manual ενα πολυ μεγαλο νουμερο αρκτετα gb τουλαχιστον οσο ειναι η ραμ για να κανεις δοκιμές Με 8gb ram δεν πρεπει παντως να χρησιμοποιειται το pagefile και θα πρεπε ισα ισα να χες ενα μικρο νουμερο (1-2gb) για λογους συμβατοτητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα