funbreaker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Προσπαθώ να κάνω το Α) από εδώ.Συμπληρώνω τα πάντα ΣΩΣΤΑ, βάζω και τους κωδικούς του taxisnet σωστα, και μου βγάζει αυτόΔεν έχετε Κλειδάριθμο στην Υπηρεσία της ΓΓΠΣ. Δουλεύει αυτή η μαλακία? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Μου έχει σπάσει τα νεύρα.
qsis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Προσπαθώ να κάνω το Α) από εδώ. Συμπληρώνω τα πάντα ΣΩΣΤΑ, βάζω και τους κωδικούς του taxisnet σωστα, και μου βγάζει αυτό Δεν έχετε Κλειδάριθμο στην Υπηρεσία της ΓΓΠΣ. Δουλεύει αυτή η μαλακία? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Δουλεύει σίγουρα 1000% , κάτι κάνεις λάθος Το χω κάνει και για μένα και για πολύ κόσμο
Liverpool89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Και μενα στην αρχη δεν το επαιρνε πανω απο εικοσι φορες το δοκιμασα
agamoi-thytai Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ή έχω χάσει επεισόδια ή ο κλειδάριθμος του ΙΚΑ δεν έχει καμία σχέση με το Taxisnet
funbreaker Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δουλεύει σίγουρα 1000% , κάτι κάνεις λάθος Το χω κάνει και για μένα και για πολύ κόσμο Τί λάθος μπορεί να κάνω γαμώ? Το έχω συμπληρώσει 800 φορές και πάντα στο τέλος μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Και μενα στην αρχη δεν το επαιρνε πανω απο εικοσι φορες το δοκιμασα Σου έβγαζε το ίδιο μήνυμα σφάλματος με μένα? Τελικά τί έκανες?
qsis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 στο λογαριασμό σου στο taxis μπαίνεις κανονικά; τι να σου πω.. ακολουθείς δηλαδή αυτά τα βήματα, στο τέλος βάζεις username/pass από το taxis και δε σου προχωράει; Ή έχω χάσει επεισόδια ή ο κλειδάριθμος του ΙΚΑ δεν έχει καμία σχέση με το Taxisnet έχει για να δημιουργήσεις λογαριασμό στο ΙΚΑ (σαν ασφαλισμένος) και να βλέπεις τα ενσημά σου, παλιά έπρεπε να στηθείς στο ικα για κλειδάριθμο, πλέον μπορείς να κάνεις λογαρισμό αφού κάνει το ικα διασταύρωση με το λογαριασμό σου στο taxis πάλι καλά να λες που γλιτώνεις ακόμα μια ανούσια διαδικασία
funbreaker Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 στο λογαριασμό σου στο taxis μπαίνεις κανονικά; τι να σου πω.. Ναι κανονικότατα. Μάλιστα το έχω και συνδεδεμένο ενώ κάνω την διαδικασία για το ΙΚΑ. Αναρωτιέμαι αν κανω κάτι λάθος και δεν το καταλαβαίνω.
qsis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 μήπως να κάνεις logout από το taxis; εγώ πάντως τα τσέκαρα και τα δύο, μπαίνω και στους δύο λογαριασμούς μου κανονικά, οπότε αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει τεχνικό θέμα από τη μεριά τους ΥΓ άσχετο να ξέρεις ότι αυτή τη στιγμή φαίνονται τα ένσημα μέχρι τον Ιούλιο. Αύγουστο & Σεπτέμβριο δεν έχει ενημερωθεί το σύστημα
funbreaker Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δέχεται τους κωδικούς του taxisnet και με βάζει να συμπληρώσω τα πεδία αλλά μόλις πατάω αποθήκευση στο τέλος μου βγάζει το μήνυμα που ανέφερα.Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.Μόλις δοκίμασα να φτιάξω και για τον πατέρα μου και μου έβγαλε "Διαφορά στα στοιχεία σας με τα στοιχεία Μητρώου ΙΚΑ", χωρίς να έχω συμπληρώσει κάτι λάθος. ΥΓ άσχετο να ξέρεις ότι αυτή τη στιγμή φαίνονται τα ένσημα μέχρι τον Ιούλιο. Αύγουστο & Σεπτέμβριο δεν έχει ενημερωθεί το σύστημα χμ, ενδιαφέρον γιατί έχω συμπληρώσει 50 ένσημα και ήθελα να μπω να δω αν φαίνονται ώστε να ασφαλιστώ.Δουλεύω σε 5μηνη σύμβαση και μέχρι να αποκτήσω ασφάλεια έτσι όπως πάει θα ολοκληρωθεί και η σύμβαση.
qsis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 του πατέρα σου είναι άλλο το πρόβλημα, το δικό σου τι να πω μου φαίνεται τελείως κουλό και συ 2/2 ατυχίες;;;;
funbreaker Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Για του πατέρα μου υποθέτω πως θα υπάρχει κάποια μικροδιαφορά σε κάποιο στοιχείο στα αρχεία του ΙΚΑ, δεν εξηγείται αλλιώς. Για το δικό μου δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο. Δοκίμασα ότι μπορούσα να σκεφτώ.Δεν ξέρω αν είναι προβληματικό γενικά ή έτυχε σε μένα αλλά το ελληνικό δημόσιο ακόμα κι όταν πάει να εκσυγχρονιστεί πάλι γτπ είναι.
apostolos2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 τωρα μολις αυτο προσπαθω να κανω και μου βγαζει το ιδιο μηνυμα στο ιδιο σημειο ενω κανει Log in στο ταχις κανονικα, και με περναει στην σελιδα οπου γραφω τα στοιχεία μου, οταν παταω αποθηκευση μου βγαζει Δεν έχετε Κλειδάριθμο στην Υπηρεσία της ΓΓΠΣ. το εκανα καμια 10αρια φορες απο chrome kai firefox βρηκε κανενας τι φταιει ?
funbreaker Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Όχι δεν έβγαλα ποτέ άκρη και πήγα και πήρα κλειδάριθμο από το υποκατάστημα. Στου ΟΑΕΕ που έκανα όμως το ίδιο πριν λίγες μερες δούλεψε κανονικά άρα δεν φταίει ο λογαριασμός μου στο taxis net αλλά το σύστημα του Ι.Κ.Α.
apostolos2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Όχι δεν έβγαλα ποτέ άκρη και πήγα και πήρα κλειδάριθμο από το υποκατάστημα. Στου ΟΑΕΕ που έκανα όμως το ίδιο πριν λίγες μερες δούλεψε κανονικά άρα δεν φταίει ο λογαριασμός μου στο taxis net αλλά το σύστημα του Ι.Κ.Α. ναι και εγω στον οαεδ, το περασε με την 3 φορα αλλα περασε στο υποκαταστημα αργει να σου δωσουν? σηλαδη πας και το παιρνεις την ιδια ωρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα