Sirodeath Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα παιδια θελω να φτιαξω ενα app που τραβαει καποια δεδομενα απο ενα site συγκεκριμενα της σχολης μου. για parser εχω το jsoup το θεμα μου ειναι πως επειδη ο server της σχολης εχει certificate που δεν ειναι εγκατεστημενο στο κινητο(TERENA CA λεγεται) κρασαρει συνεχεια η εφαρμογη, εψαξα και βρηκα πως ενας τροπος ειναι να εγκαταστησω manual το certificate στο κινητο και μετα στην εφαρμογη μου να φτιαχνω εναν httpclient δικο μου που απλα κανει accept ολα τα certificate...αυτο δουλευει...αλλα αν κανω accept ολα τα certificates η ασφαλεια παει κατα διαολου...και 2ον θα ηθελα να μην κανω ολη την διαδικασια να κανω δηλαδη εγω εγκατασταση τα certificates...να γινετε καπως αυτοματα να κανει μονο το συγκεκριμενο certificate accept να αποθηκευεται και να μπορω να στειλω αιτημα για να τραβηξω τα δεδομενα μου. ξερω τα ειπα λιγο μπερδεμενα απλα το προβλημα εχει να κανει με τα πιστοποιητικα του site που δεν υπαρχουν στον κινητο. Ευχαριστω παιδια .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα