Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αντιμετωπιζω εδω και μερες ενα προβλημα με την καρτα μου,σε μερικα παιχνιδια(π.χ.grid autosport)μετα απο 1 ωρα παιχνιδιου βγαζει μαυρη οθονη και δεν επανερχεται παρα μονο μονο με alt-ctrl-del και τελος εργασιας,δεν ανεβαζει θερμοκρασια(47 load)πιθανον να τα φαγε τα ψωμια της.

Δημοσ.

ετσι λεσ εσυ οτι εχει 47 βαθμουσ load! 

βαλε ενα παιχνιδι , και κατεβασε το msi afterburn για να εχεισ live ενδειξεισ την θερμοκρασια απο την καρτα γραφικων.. 

Δημοσ.

Οι 47 βαθμοί δεν παίζει να είναι της 9800. 47 σε idle, ίσως. Δες με κάποιο πρόγραμμα τις θερμοκρασίες της και πες μας. Λογικά με ένα driver update θα είσαι κομπλέ, αν έχεις Καλές θερμοκρασίες

Δημοσ.

εγκατεστησα το προγραμμα που ειπε ο φιλος,θα παιξω το παιχνιδι καιθα σας πω τις θερμοκρασιες.

Δημοσ.

λοιπον καμια σχεση με τους 47 που ελεγα  μετα απο 1 ωρα εφτασε τους 65 αλλα χωρις να μου κανει το μαυρισμα της οθονης.

Δημοσ.

Kαλη ειναι η θερμοκρασια της,παιξε με κανα drive αλλαγη.

Την εχω ακομα την 9800gt,ζει και βασιλευει σε αλλο υπολογιστη   :wub:

Δημοσ.

βρεσ ενα παιχνιδι βαρυ , που να το υποστηριζει η καρτα σου.. θελουμε gpu uzed 99% και παιξε κανα μισαωρο.. στα ζορια θα δεισ τη πραγματικη θερμοκρασια που ανεβαζει η καρτα..παντοσ η 65 βαθμοι σε foul load ειναι λιγη..  

Δημοσ.

Εγώ λέω άσε την κάρτα όπως είναι μην την αποτελειώσεις γιατί υπάρχει και ένα ιστορικό με αυτές τις κάρτες :P Άσε λοιπόν τα stress test.

Κάνε update τους drivers με clean install από τους προηγούμενους και δες πως θα παει.

Δημοσ.

Εγώ το έχω νιώσει κιόλας και σε λαπτοπ (8600GT) και σε desktop (9800GTX+)   :P Υπάρχει και θέμα εδώ στο insomnia που είμαστε όλοι μαζί με χαλασμένες.

Δημοσ.

αντιμετωπιζω εδω και μερες ενα προβλημα με την καρτα μου,σε μερικα παιχνιδια(π.χ.grid autosport)μετα απο 1 ωρα παιχνιδιου βγαζει μαυρη οθονη και δεν επανερχεται παρα μονο μονο με alt-ctrl-del και τελος εργασιας,δεν ανεβαζει θερμοκρασια(47 load)πιθανον να τα φαγε τα ψωμια της.

Δες εδώ

http://www.insomnia.gr/topic/541899-%CE%BB%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...