Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την ταχύτητα της σύνδεσης μου.. Κατεβάζω αρχεία στα 200-300 kb/sec.

Μίλησα με την εταιρία, μου ειπαν να μου στειλουν τεχνικο κτλ αλλα μου ειπαν να προσπαθησω και απο αλλον υπολογιστη και να τσεκαρω την ταχυτητα και ειδα οτι κατεβαζε με πολυ πιο ανεβασμενες ταχύτητες.. (κατεβασα 2 αρχεια ταυτοχρονα και το ενα κατέβαινε με 550 περιπου και το αλλο με 650)

Έχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει στον υπολογιστη μου και αντιμετωπίζω αυτό το θέμα;

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Καταρχάς συνδέεσαι με καλώδιο ή με WIFI;

Αν μπορείς δώσε μας τα στατιστικά της γραμμής σου να έχουμε μια εικόνα τι συγχρονισμό έχεις κτλπ

Επίσης δοκίμασε speedtest http://speedtest.ftp.otenet.gr/

Πάτα να κατεβάσεις το 5GB και άστο λίγο να δεις πόσο θα φτάσει.

Δημοσ.

Γενικα συνδεομαι με Wifi.. Αλλα και οταν συνδεομαι με καλωδιο εχω τα ιδια αποτελεσματα. Επισης η δοκιμη με το αλλο λαπτοπ που εκανα και επιασε καλυτερες ταχύτητες έγινε μεσω Wifi

Στατιστικα γραμμης (αυτά εννοείς; )

Rate (Up/Down) 952/12403 kbps

Noise Margin (Up/Down) 12/8.3 dB

Modulation Type ADSL_2plus

Line Attenuation (Up/Down) 11.3/21.6 dB

Output Power (Up/Down) 12.3/18.2 dBm

Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved

Max Rate(Up/Down) 952/12788 kbps

Interleave depth 8

Annex Type AnnexA

CRC errors 19786

Κατεβάζω το αρχείο που μου λες.. Παίζει μεταξύ 160-270 , ανεβοκατεβαινει συνεχως

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να κάνεις και ένα ρεσετ (βεβαιώσου πρώτα οτι έχεις τα στοιχεία πρόσβασης για να τα καταχωρίσεις ξανά μετά) το ρουτερ μήπως κολλάει, και να δοκιμάσεις ξανά το speedtest. Με το συγχρονισμό που έχεις θα έπρεπε να κατεβάζεις με 1.2mb/s

Αν και πάλι έχεις το ίδιο αποτέλεσμα, τότε δήλωσε βλάβη.

Δημοσ.

την έχω δηλώσει τη βλάβη, αλλά επειδή με άλλο υπολογιστή κατεβάζω στα 0.8-1.1 mb/s μου ειπαν οτι πιθανοτατα ειναι θεμα του υπολογιστη και οχι του ρουτερ ή της γραμμής.. γι' αυτό έστειλα εδώ..

Δημοσ.

Τότε προφάνως είναι πρόβλημα με το PC σου αφού κατεβάζεις μέχρι 1.1 απο άλλο pc. Κάνε καθαρισμό στο pc μήπως και φτιάξει έτσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...