Madlef86 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε ολα τα παιδιά του forum. Μόλις μου ήρθε η 970 και με το που την βάζω ανάβει το pc και μένει στο λογότυπο και δεν κάνει τίποτα.ουτε οι εντολές να μπω στο bios ούτε τίποτα.αμα πατήσω ctrl,alt,dlt πιάνει όμως.την βγάζω βάζω την onboard ολα καλα! Τι μπορεί να ειναι;; Sent from my iPhone using Insomnia
Madlef86 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Το άφησα κανένα μισά ώρο και μπήκε αλλα δεν βρίσκει οτι ειναι nvidia και την βλέπει σαν απλή κάρτα!! Θα το κάνω τωρα φίλε μου αυτο που λες Sent from my iPhone using Insomnia
Apoll Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε ολα τα παιδιά του forum. Μόλις μου ήρθε η 970 και με το που την βάζω ανάβει το pc και μένει στο λογότυπο και δεν κάνει τίποτα.ουτε οι εντολές να μπω στο bios ούτε τίποτα.αμα πατήσω ctrl,alt,dlt πιάνει όμως.την βγάζω βάζω την onboard ολα καλα! Τι μπορεί να ειναι;; Sent from my iPhone using Insomnia Έχεις βάλει όλα τα καλώδια ρευματος σωστά; Πόσα Watt είναι το τροφοδοτικό; Και ελπίζω να είναι single rail γιατί διαφορετικά δεν σηκώνει τα A.
Madlef86 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Όσες φορές εχω βάλει καινούργια κάρτα πάντα τα win το καταλαβαίνουν και μετα ζητάνε και drivers.τωρα εχω περάσει drivers και περιμένω να τελειώσουν μαζί με το update να δω.το πρόβλημα ειναι οτι όταν πατάς να ανάψει κι ολας περιμένεις 2 λεπτά να κάνει 3 φορές μπιπ και επανεκινηση για να μπει στα win Sent from my iPhone using Insomnia
Xristaras12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 To beep code κάτι σημαίνει,ψάξε με βάσει το bios της μητρικής σου να δείς σε τί αντιστοιχεί. σχετικό/άσχετό με το τροφοδοτικό που έχεις απορώ πως δούλευε η 680.
Madlef86 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Τι εννοείς;Φιλος εχει το ίδιο με 780,3 σκληρούς και 2 dvd και του παιζει κι εκείνου μια χαρά όπως κι εμενα Sent from my iPhone using Insomnia Ολα καλα.bios update ηθελε Sent from my iPhone using Insomnia
Ailuros Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Χαίρομαι που το έλυσες. Σου ξέφυγε ο τίτλος ή είσαι μήπως από την Κύπρο;
phanispal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Και ελπίζω να είναι single rail γιατί διαφορετικά δεν σηκώνει τα A. Αυτό από πού προκύπτει; 1
vlgeor Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Το ίδιο είχα πάθει και εγώ με την παλιά μητρική μου και τν 780ti. Η λύση ήταν ενημέρωση του firmware του bios
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Αυτό από πού προκύπτει; Έλα ντε..Πρώτη φορά το διαβάζω αυτό..
Millennium Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Χαίρομαι που το έλυσες. Σου ξέφυγε ο τίτλος ή είσαι μήπως από την Κύπρο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα