Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολα τα παιδιά του forum.

Μόλις μου ήρθε η 970 και με το που την βάζω ανάβει το pc και μένει στο λογότυπο και δεν κάνει τίποτα.ουτε οι εντολές να μπω στο bios ούτε τίποτα.αμα πατήσω ctrl,alt,dlt πιάνει όμως.την βγάζω βάζω την onboard ολα καλα!

Τι μπορεί να ειναι;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το άφησα κανένα μισά ώρο και μπήκε αλλα δεν βρίσκει οτι ειναι nvidia και την βλέπει σαν απλή κάρτα!!

Θα το κάνω τωρα φίλε μου αυτο που λες

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολα τα παιδιά του forum.

Μόλις μου ήρθε η 970 και με το που την βάζω ανάβει το pc και μένει στο λογότυπο και δεν κάνει τίποτα.ουτε οι εντολές να μπω στο bios ούτε τίποτα.αμα πατήσω ctrl,alt,dlt πιάνει όμως.την βγάζω βάζω την onboard ολα καλα!

Τι μπορεί να ειναι;;

Έχεις βάλει όλα τα καλώδια ρευματος σωστά; Πόσα Watt είναι το τροφοδοτικό; Και ελπίζω να είναι single rail γιατί διαφορετικά δεν σηκώνει τα A.

Δημοσ.

Όσες φορές εχω βάλει καινούργια κάρτα πάντα τα win το καταλαβαίνουν και μετα ζητάνε και drivers.τωρα εχω περάσει drivers και περιμένω να τελειώσουν μαζί με το update να δω.το πρόβλημα ειναι οτι όταν πατάς να ανάψει κι ολας περιμένεις 2 λεπτά να κάνει 3 φορές μπιπ και επανεκινηση για να μπει στα win

Δημοσ.

To beep code κάτι σημαίνει,ψάξε με βάσει το bios της μητρικής σου να δείς σε τί αντιστοιχεί.

σχετικό/άσχετό

με το τροφοδοτικό που έχεις απορώ πως δούλευε η 680.

Δημοσ.

Τι εννοείς;Φιλος εχει το ίδιο με 780,3 σκληρούς και 2 dvd και του παιζει κι εκείνου μια χαρά όπως κι εμενα

Ολα καλα.bios update ηθελε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...