jesse23 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα, προχθές 10/10 έκανα εγκατάσταση του windows security essentials γιατί δεν είχα anti virus ενεργό κι είχα μια ειδοποίηση για εισβολέα στο pc μου, όπως και να χει ενεργοποιήθηκε το windows update από μόνο του (το είχα κάνει disable από πίνακα ελέγχου γι' αυτό το λόγο) και πέρασε μέσα ενημερώσεις οι οποίες λαγκάρουν τρελά το pc μου.. Το είχα πάθει και παλιότερα αυτό, όμως ούτε το update που έχουν τα setup για να κάνεις τα home σε premium κτλ βοήθησε, ούτε η αναβάθμιση σε 8 Αναγκάστηκα να κάνω format Σήμερα πάλι έψαξα για επαναφορά, το οποίο μου δίνει μόνο ένα σημείο από χθες που δεν έκανε τίποτα, ούτε οι χειροκίνητες αφαιρέσεις των updates, silverlight κτλ βοήθησαν. Καμιά ιδέα να γλιτώσω το format γιατί έχω πολλά αρχεία κι είναι μεγάλη ταλαιπωρία το backup?? Αργούν πολύ να φορτώσουν από το logo των windows και μετά
Euclides Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ιδέα δεν έχω γιατί δεν πολυκατάλαβα το πρόβλημά σου. Αλλά αυτό που κατάλαβα είναι ότι έχεις λειτουργικό και Data στο ίδιο partition. Μεγάλο λάθος, που το πληρώνεις τώρα. Ποτέ δεν έχουμε λειτουργικό και data στο ίδιο partition. Γιατί με μια στραβή στο λειτουργικό, μπορεί να χάσουμε τα πάντα. Και βέβαια, κάθε φορά που χρειαστεί να φορτώσουμε λειτουργικό πρέπει να τα σώζουμε και ξανά-μανά να τα φορτώνουμε.
micos000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Εγώ πάλι, αν και διάβασα το μήνυμα 3 φορές δεν κατάλαβα γενικά τίποτα. Πότε έγινε το φορμάτ; Τι είναι αυτό το setup που κάνει τα home σε premium; (υπάρχει τέτοιο πράγμα); Ποιο πρόγραμμα σου έβγαλε μήνυμα για εισβολέα; Αφού δεν είχες πρόγραμμα προστασίας μέχρι τώρα! Για απενεργοποίησε το essentials να δεις μήπως στρώσει. Κατέβασε κάποιο live antivirus, κάψτο σε cd σαν αρχείο εικόνας (image file) και μπούταρε από αυτό για να σκανάρεις για ιούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα