Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο Archeage δυστυχώς δεν σηκώνει πάνω από το low. Άσε που παίζω σε 1920x1080 ανάλυση. 

Στο wow σε φάση raid έχω visual lag. 

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/gigabyte-geforce-gtx750-ti-gv-n75toc-2gi-2gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.516494

Μια τέτοια κάρτα δεν μπορεί να μπει στο υπάρχων σύστημα? 

Μπαινει, και θα σε καλυψει μια χαρα για τα παιχνιδια που το θελεις. Μπορεις να παρεις και μια καλη υλοποιηση της 750τι και να σταματησεις εκει χωρις να παρεις τροφοδοτικο. ΤΟ θεμα ειναι αν πιστευεις οτι αξιζει η οχι, γιατι το τροφοδοτικο θα ειναι βαση για μελλοντικες αλλαγες. Και μια 270χ ειναι αρκετα δυνατοτερη απο την 750τι.

Δες και για φθηνοτερη 750τι απο σκρουτζ ομως, κοιτα στην παλιτ με τα 2 ανεμιστηρια.

Δημοσ.

Κοίτα τώρα να δεις τι έπαθα. Για ένα γράμμα νόμιζα ότι έχω άλλη μητρική. Η σωστή είναι αυτή εδώ:

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3833#ov

Οπότε δεν υπάρχει θέμα με τον  επεξεργαστή.

Άρα λέω τώρα να αλλάξω τροφοδοτικό και κάρτα γραφικών και να βάλω ακόμα μια ίδια μνήμη και θα είμαι μια χαρά για αρκετό καιρό. 

300 € θα φτάσουν?

post-44928-0-34303000-1413268963_thumb.jpg

Αυτό πως σας φαίνεται?

Δημοσ.

Τελικά παράγγειλα PSU και μνήμη σήμερα. Και 2 ανεμιστήρες για το κουτί. Για την κάρτα γραφικών δεν ξέρω ακόμα ποια να πάρω.

Δημοσ.

Ποιό τροφοδοτικό παρήγγειλες; Καλά έκανες γιατί ήταν παλιό το άλλο και σαν μοντέλο :\

Thermaltake Berlin 630

Δημοσ.

Και τώρα τι κάρτα γραφικών να πάρω? 280? 270X? Αλήθεια ποιες οι διαφορές τους? Η nvidia τι λέει?

Δημοσ.

Καλη επιλογη το τροφοδοτικο. Εγω εχω το hamburg 530 watt και σηκωνει οτι του εχω βαλει μεχρι στιγμης.

Για καρτα ποσα διαθετεις?

Δημοσ.

Το λοιπόν. Μετά την αγορά τροφοδοτικού και μνήμης το σύστημα έχει ως εξής: 

CPU : AMD Phenom II x4 965 

MEM: Corsair XMS3 DDR3 4GB x2

M/B : Gigabyte GA-78LMT-S2P

SSD: OCZ Agility 3

VGA: ????????

Case: Cooler Master Stacker full tower

PSU: Thermaltake Berlin 630

Ψύκτρα: Raijintek Themis

2 τελευταίες ερωτήσεις:  α.) Μέχρι ποιά κάρτα γραφικών "σηκώνει" το παραπάνω σύστημα χωρίς να κωλώσει το τροφοδοτικό και χωρίς να γίνει bottle από τον επεξεργαστή. β.) Έχω την πάστα Ceramique 2 της Arctic Silver. Πόσο να βάλω πάνω στον επεξεργαστή? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...