Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας! Έχω αγοράσει αυτή τη Led tape, από αυτήν θα χρησιμοποιήσω 2m (9,6watt) για να βάλω γύρω από ένα κάδρο. Επειδή όμως δε θέλω να κρέμονται καλώδια και ιστορίες, γίνεται να βάλω ένα τροφοδοτικό για led tape που να παίρνει μπαταρίες και να έχει διακοπτάκι; Έστω αν υπάρχει ένα τέτοιο τροφοδοτικό που να τελειώνει στο θηλυκό φις, έτσι ώστε να δέχεται αυτό εδώ.

Επεξ/σία από exypnakias
Δημοσ.

Καλησπερα,μπορεις να βαλεις μια μπαταρια 12v 7.2A.Ειναι μεγαλουτσικη βεβαια και πιθανον να μην

χωραει πισω απο το καδρο.Ειναι αυτες που εχουν τα φωτιστικα ασφαλειας κ οι συναγερμοι.

Διαφορετικα...

Παρε ενα καλωδιο nufaz 2χ 0,75 `Η ηχειων ,κοψε το βυσμα που εχει η ταινια κανε μια συνδεση

και βαλε ενα τροφοδοτικο στο πατωμα,Ενα καλωδιο μικρο θα κατεβαινει απο το τοιχο.

Τυλιξε γυρω του ενα φουλαρι ,κλαδι...και εισαι οκ.

Δημοσ.

Μπορείς και με πολύ πιο λεπτό καλώδιο από το  2χ0,75. Μιλάμε για 0,8mA στα 12V. Και με 1 ζεύγος από UTP άνετα κάνεις δουλειά :P

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά για να μην ανοιγω νέο θέμα για 5 μέτρα συνεχόμενα τι ενδυκνειται; 12v2A??

Μπορω να βάλω κάπως dimmer ώστε να χαμηλώνει η ένταση όταν δε θέλω πολύ φως;

Θα εκτιμούσα κανά 2 λινκ eBay!

Thanks in advance!

Δημοσ.

Κυκλοφορουν πολλοι τυποι.

4.8w-7.2w-9.6w-14,4w ειναι η καταναλωση σε καθε μετρο σε 12v-24v(οι πιο κοινες).

Η συνολικη καταναλωση της ταινιας θα καθορισει τον μετασχηματιστη και

υπολογισε να ειναι λιγο μεγαλυτερος.Υπαρχει και dimmer ασυρματο `Η ενσυρματο.

• Like 1
Δημοσ.

Η 3528 με 300led στα 5 μέτρα είναι ε; Αν θες μπορώ να μετρήσω πόσο καταναλώνει 1 μέτρο (μπλε έχω αυτή τη στιγμή αλλά είναι παρόμοια). Προσωπικά δε θα εμπιστευόμουν αυτά που γράφουν οι Κινέζοι. Για αυτό και πάντα μετράω μόνος μου την κατανάλωση πριν πάρω τροφοδοτικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οκ περίμενε να την ξεθάψω :P

0,33A στο 1 μέτρο η μπλε με τα 60led/meter

Επεξ/σία από .::NikoS::.
Δημοσ.

οκ περίμενε να την ξεθάψω :P

0,33A στο 1 μέτρο η μπλε με τα 60led/meter

πολυ ωραίος... αρα τα 5 μετρα με 2Α νομίζω οτι θα ειναι κομπλε, ετσι;

ειδα για ντιμμερ αυτό http://www.ebay.com/itm/DC-12V-RF-Wireless-Remote-Mini-Dimmer-For-Single-Color-3528-5050-Led-Light-Strip-/111384216491?pt=UK_Home_Garden_Lighting_Parts&hash=item19ef0443ab

ειναι μονοχρωμη και η δικη μου οποτε θεωρω  οτι δε θα εχω θεμα με συνδεσεις κλπ... ειναι κομπλε να τα χτυπησω (το τροφοδοτικο που προανεφερα και αυτό)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια δικιά μου άσπρη 5μ/300 (5050 όμως) τραβάει ~3,5Α.

Εσύ που είσαι 3528 υπολόγισε τα μισά.

ninja'd :ph34r:

Επεξ/σία από SouLSLayeR
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...