Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Rogue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το rogue ειδικά στο pc έχει υψηλότατο user score

Απο τους reviweres έχει θαφτεί

Στο unity συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο και εντάξει παιζει στο 70 αλλά μη ξεχνάμε και τα αρχικα του προβλήματα

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΒΑΛΕ BORDERLESS ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ VSYNC!

Μη τα λέμε και τα ξαναλέμε!!

Το borderless είναι το καλύτερο πράγμα που υπάρχει στα video games

ναι εντάξει δεν έχει τα γραφικά του unity αλλά είναι το καλύτερο ac όσο απροσαπρόσμενο και αν είναι αυτό

τώρα πάει το τερμάτισα κατέβασα σε SSAO Και shadows normal και δεν είχα κανένα θέμα.

όχι δεν κάνω πλάκα :Ρ απλά ήταν το πρώτο παιχνίδι που δανείστηκα απο creed και δεν έχω σκοπό να ξεκλειδώσω τα πάντα.

Δημοσ.

και πάλι ας το ξέρεις για άλλα παιχνίδια, από το να βάλεις vsync και να έχεις τρελή πτώση fps (και stuttering σε πολλές περιπτώσεις, μη το ξεχνάμε κι αυτό), βάλε bordeless κλείσε το vsync και θα δεις ότι δε θα έχεις ποτέ καθόλου tearing

υπάρχει μάλιστα και προγραμματάκι που σου βάζει borderless ακόμα και σε παιχνίδια που δεν έχουν όπως το dying light, αυτό πραγματικά με έσωσε στο συγκεκριμένο που με vsync ήταν πολύ βαρύ για τη κάρτα μου και χωρίς vsync που έτρεχε μια χαρά το tearing με τόσα κτίρια ήταν ανυπόφορο 

γενικά για μένα το vsync έχει πεθάνει πλέον σαν setting δε θα το ξαναβάλω πουθενα

• Like 3
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημερα σε ολους!!Βοηθεια παιδια......παω να εγκαταστησω το assassins crees rogue απο χτεσ και μου βγαζει οτι λειπει το αρχειο d3dcompiler43.dll (καπως ετσι) παω να περασω το ac 3 το ιδιο και αυτο Εχω win 7 να κανω format?lτο εψαξα το θεμα κ με βγαζει στην σελιδα της mixrosoft για να κατεβασω το directx αλλα εκει μου λεει κανε αναβαθμιση σε 10!Το εχει αντιμετωπιση κανεις αυτο?Ευχαριστω κ συγγνωμη αν κουρασα!!

Δημοσ.

ναι καλά λέει.

Χρειάζεται το directX installer.

Θα το βρεις και μέσα στα αρχεία του παιχνιδιού εκτός κ αν είναι πειρατικό.

με ελάχιστα παραπάνω ψάξιμο θα έβρισκες τούτο

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?displayLang=en&id=35

Δημοσ.

ναι καλά λέει.

Χρειάζεται το directX installer.

Θα το βρεις και μέσα στα αρχεία του παιχνιδιού εκτός κ αν είναι πειρατικό.

με ελάχιστα παραπάνω ψάξιμο θα έβρισκες τούτο

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?displayLang=en&id

σε ευχαριστω παρα πολυ για τον συνδεσμο....ηδη τον κατεβαζω....αν και εψαξα παρα πολυ χτεσ...θα ενημερωσω μολισ καταφερω κ το ανοιξω!!
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παρότι οπαδός της σειράς, το Black Flag ήταν το τελευταίο που είχα ασχοληθεί το 2014 και είπα να τα συνεχίσω με τη σειρά για να μη μείνω και πολύ πίσω. Είχα παίξει τα Chronicles το 2016 που ήταν αρκετά καλά γιατί η κυρίως σειρά με είχε κουράσει.

Το Rogue είναι πρακτικά ένα πιο μικρό Black Flag. Το πιο θετικό του είναι πως παίζεις ως Templar. Κατά τα άλλα γραφικά-μηχανισμοί-gameplay είναι όπως το Black Flag. Προσωπικά δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με το open world και το έφτασα στο 50%. Το σενάριο σχετικά ενδιαφέρον και ενώνει με το Unity. Από μένα 7/10.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπηκε το νερο στο αυλακι και για το παρακατω AC. Εχοντας παιξει ενα 3ωρο μπορω να πω οτι ειναι ενα black flag με χιονια με πολυ ομορφα τοπια και απο υποθεση δειχνει να τα πηγαινει λιγο καλυτερα. Τρεχει πολυ καλυτερα απο black flag με την καρτα να κοιματε στο 40 50% αλλα σιγουρα θα επρεπε να βαλουν ενα καλυτερο aliasing. Το fxaa δεν κανει τιποτα και δεν μπορεσα να βρω να βαλω dsr μεσω control panel.

Μερικα screenshot με reshade δικο μου προσεκτικα φτιαγμενο ακουω γνωμες. Ανοιξτε και τα 2 τα spoiler μοιρασα τις εικονες.

Spoiler

ACC-2018-12-11-00-02-40.png
ACC-2018-12-11-00-24-49.png
ACC-2018-12-19-08-15-41.png
ACC-2018-12-19-08-25-39.png
ACC-2018-12-19-08-27-36.png

Spoiler

ACC-2018-12-19-08-31-45.png
ACC-2018-12-19-08-34-49.png
ACC-2018-12-19-09-00-19.png
ACC-2018-12-19-09-02-07.png
ACC-2018-12-19-09-30-59.png

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

Απο τα πιο ομορφα παιχνιδια που εχω παιξει. Μαγικος ουρανος οπως και η θαλασσα ειναι απιστευτα. Ανωτερο απο black flag σε αυτο τον τομεα. Και στον φωτισμο απο οποιοδηποτε αλλο AC εχω παιξει. 

ACC-2018-12-21-19-39-53.png
ACC-2018-12-21-19-40-15.png
ACC-2018-12-21-19-42-45.png
ACC-2018-12-21-19-44-35.png

• Like 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ενα ακομα πολυ καλο AC. Ειμαι στο 70% progress με 22 ωρες gameplay απλα καθομαι και το χαζευω πολλες φορες η κανω 
βολτες με το καραβι. Ο ατλαντικος προσφερει εξαιρετικο θεαμα με τα παγωμενα του τοπια οπως και η κοιλαδα Hudson με 
τα καταπρασινα τοπια της. Η Νεα Υορκη Υορκη σε φερνει σε πιο γηινα μερη και ειναι κατι διαφορετικο. 
Τα συνδιαζει ολα οπως καταλαβαινετε. Το black flag ειχε μεγαλυτερο χαρτη αλλα το rogue εχει αρκετα μεγαλυτερες 
περιοχες και τεραστια ποσοτητα απο loot. To performance του ειναι εξαιρετικο επισης δεν ειχα ουτε drop στις 70 ωρες.
Αρκετα underrated για μενα μιας και ειναι καλυτερο απο black flag στο gameplay και το σεναριο επισης αρχικα 
ειμαστε Assassin και κατι γινεται και γινομαστε templars. Οποτε εχει αρκετο ζουμι η ιστορια. Απλα παιξτε το το 
παιχνιδι ειναι πανεμορφο 6 χρονια μετα την κυκλοφορια του.

ACC-2019-01-18-00-07-11.png

ACC-2019-01-18-00-07-15.png

ACC-2019-01-15-12-14-09.png

ACC-2019-01-15-13-55-25.png

ACC-2019-01-15-12-14-14.png

ACC-2019-01-15-14-10-14.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2
Δημοσ.

Τελος και το εξαιρετικο AC Rogue. 27 ωριτσες για 100% τα παντα ολα και αν κανετε ολα τα challenges στο τελος σας δινει ενα cheat που μπορειτε να εχετε σκελετους για πληρωμα απο κανονικους ανθρωπους. Οπως στο πειρατες της Καραιβικης. Εγω επειδη το τερματισα γρηγορα το παιχνιδι μου εμειναν καποια fleet missions τα οποια θελουν απο 45 λεπτα το καθενα για να γινουν δεν γινεται πιο γρηγορα οποτε μου εμειναν 2 challenges(fleet Missions) και δεν το ξεκλειδωσα. Ειναι περισσοτερο για το χαβαλε προφανως. 

Παιξτε το σιγουρα αξιος διαδοχος του black flag και με ακομα καλυτερο gameplay. Tα legendary battles επικα πραγματικα και στην τελευταια αποστολη στα παγωμενα μερη της Ανταρκτικης μου αφησαν την καλυτερη εντυπωση. 

QV2BdO1.jpg

KzP2tTH.jpg

JrJXVcA.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...