qsis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 μου φαίνεται ότι σε αυτό το παιχνίδι κάποιος έκατσε όντως και έγραψε σενάριο αρκετά πρωτότυπο γεγονός για πρόσφατο ac
qsis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Σιγά σιγά αρχίζει και μου φαίνεται καλύτερο από το black flag.. Θα ήθελα κάποιες βελτιώσεις στο gameplay που εμφανίστηκαν στο unity, αλλά αν το κρίνουμε μέχρι το black flag είναι σίγουρα το καλυτερο και πιο ώριμο σε gameplay ac. Και από το unity είναι πιο ωραίο, αλλά το unity σε κάποια θέματα εξέλιξε το το gameplay Η ιστορία του έχει ενδιαφέρον και είναι καλή φάση που παίζεις ως templar, το βλέπω να γίνεται το αγαπημένο μου ac μετά το 2 και αν βγάλουμε συναισθηματισμους θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι το καλύτερο της σειρας γενικά Το μόνο αρνητικό είναι ότι αν και το gameplay είναι σίγουρα βελτίωση του bf, στη πραγματικότητα μοιάζει τόσο που κάποιους μπορεί να τους κουράσει παλι το ίδιο. Είναι κάπως σα τη περιπτωση του far cry 4 που εκεί έπαιζες το 3 ελαφρώς βελτιωμένο, αλλά σε χάλαγε το περιβάλλον οι χαρακτήρες και η πιο βαρετή ιστορία σε σχέση με το προηγούμενο. Εδώ όμως πέρα από ελαφρώς βελτιωμένο gameplay και εξάλειψη πολλών βαρετων αποστολών, έχουμε και πιο ωραία και πολυποίκιλα τοπία (πολυποίκιλα σε σχέση με όλα τα ac αδιαμφισβήτητα) και με διάφορα πιο ενδιαφέρουσα ιστορία και χαρακτήρες από το bf. Επίσης το ότι δε θέλει πολύ δυνατό μηχάνημα για να τρέξει νεράκι είναι μεγαλο συν για πολλούς, αλλά μείον για όσους καλομαθαν στο unity (το οποίο βέβαια περιοριζόταν μόνο σε μια πόλη όσο τεράστια και λεπτομερής και αν ηταν αυτή, το rogue όμως σαν κόσμος είναι πολύ πιο τεράστιο και τα διαφορετικά πράγματα που τελικά βλέπεις και εξερευνάς περισσότερα ) Μόλις το τερματίσω φυσικά θα επανέλθω με ενα τελικο συμπέρασμα γιατί ακόμα έχει ψωμί το πράγμα 1
Silverage Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Στο unity μου έσπασε πολύ τα νεύρα που έβγαλαν το σφύριγμα. Το rogue το έχει;
Silverage Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Καλυτερα. Πιο πολύ μου άρεσε το bf. Θα ήθελα να επαναφέρουν επίσης και το hidden blade / gun.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Τέλος κι' αυτό, αρκετά καλό και όντως καλύτερο από το Black Flag. Αλλά.. Οι Βερσαλλίες στο τέλος δεν έχουν καμία σχέση με του Unity
Xristaras12 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 το ξεκίνησα χτές στο σύστημα της υπογραφής. Μπορώ να πω ότι πέρα μερικών εξαιρέσεων λόγω vsync το τρέχω με 60άρι και όλα τα settings τέρμα χωρίς όμως antialiasing. ίσως κατεβάσω τα shadows και το Ambient occlusion σε normal και ssao αντίστοιχα να ξελαφρώσει λίγο και να έχω σταθερό 60άρι.
Jimys2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Ειναι αρκετα ελαφρυ παιχνιδι tbh οποτε λογικο να σου τρεχει νερακι στο συστημα σου.
qsis Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 το ξεκίνησα χτές στο σύστημα της υπογραφής. Μπορώ να πω ότι πέρα μερικών εξαιρέσεων λόγω vsync το τρέχω με 60άρι και όλα τα settings τέρμα χωρίς όμως antialiasing. ίσως κατεβάσω τα shadows και το Ambient occlusion σε normal και ssao αντίστοιχα να ξελαφρώσει λίγο και να έχω σταθερό 60άρι. ΒΑΛΕ BORDERLESS ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ VSYNC! Μη τα λέμε και τα ξαναλέμε!! Το borderless είναι το καλύτερο πράγμα που υπάρχει στα video games Τέλος κι' αυτό, αρκετά καλό και όντως καλύτερο από το Black Flag. Αλλά.. Οι Βερσαλλίες στο τέλος δεν έχουν καμία σχέση με του Unity ναι εντάξει δεν έχει τα γραφικά του unity αλλά είναι το καλύτερο ac όσο απροσαπρόσμενο και αν είναι αυτό
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Σαν παιχνίδι είναι πολύ καλό ναι, απορώ πως πήρε τόσο μέτριες κριτικές πάντως..
qsis Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Για να προωθήσουν το unity και για να θεωρηθεί ότι αυτό είναι οι δευτερατζα με την οποία θα έπρεπε να συμβιβαστούν οι last gen κονσόλες, γελοιοτητες Η ομάδα του black flag πραγματικά κατάλαβε τα όποια λάθη έκανε πριν και τα διόρθωσε σχεδόν όλα, πολύ ώριμη αντιμετώπιση για παιχνίδι της ubisoft (με τα πρόσφατα δεδομένα), αλλά καθόλου ώριμη από την ίδια την ubisoft που θέλησε να θαφτεί ένα καλό παιχνίδι της για να αβανταρουν μια μετριότητα με καλά γραφικά Επίσης γουστάρω πολύ τη φαση templar Και τέλος ένα αρκετά αντικειμενικό κατά την άποψή μου review (γενικά τον πάω τον τυπο και μου αρέσει που δε βάζει βαθμούς) Assassin's Creed Rogue Review:
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Καλά και το Unity έχει ακόμα πιο χαμηλή βαθμολογία, ειδικά στο user score..Πάντως μεταξύ των δύο, προτιμώ το Rogue μακράν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα