Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ναι ρε, καμία σχέση. Αλλά και οπτικά δεν έχει καμία σχέση
naruto14 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Παιδιά σεναριακα τι λέει; το Black flag το παράτησα από την αρχή και ολας γιατί μου έσπασε τα νεύρα ο χαρακτήρας. Ο χειρότερος για μένα στο ac universe. Αυτός στο rogue τι λέει;
zvarthangalos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλούτσικο είναι έχει καλές αποστολές βασισμένο στην φιλοσοφία του Black Flag ναυμαχίες πολιορκία κάστρων και νησιών είναι διασκεδαστικό εμένα τουλάχιστον το black flag μου είχε αρέσει,απο γραφικά μην περιμένεις πολλά πολλά όμως τρέχει ''νεράκι'' με όλα στο full ακόμη και σε παλιότερα συστήματα. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2015 από zvarthangalos
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Οι κριτικές είναι μέτριες που έχει πάρει, και όχι άδικα. Βέβαια παίζεται εντάξει δεν είναι τραγικό.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ο K-Putt κάνει το θαύμα του για ακόμη μία φορά, αφαιρώντας την απαίσια ασπρίλα που έχει το παιχνίδι. http://sfx.thelazy.net/games/preset/3139/
Mitsos_The_Great Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως ενεργοποιούμε το SweetFX σε κάποιο game; Πανέμορφο δείχνει πάντως ...
zvarthangalos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως ενεργοποιούμε το SweetFX σε κάποιο game; Πανέμορφο δείχνει πάντως ... Νομίζω πως στο youtube θα βρείς οδηγό για το SweetFX
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Έχουμε και δικό μας οδηγό: http://www.insomnia.gr/topic/530625-sweetfx-how-to-o%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82/?hl=sweetfx ***Edit: Πωπω, μεγάλη διαφορά. Καθάρισε ο τόπος.. 1
Oroku Saki Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Τελος και αυτο. Πολυ μικρο σε διαρκεια και απο gameplay καμια σχεση με την παιχνιδαρα το unity.
qsis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 το έβαλα κι αυτό μην έχοντας κάτι άλλο να παίξω, οκ τίποτα καινούριο, τεχνικά άρτιο και όχι ιδιαίτερα απαιτητικό (βέβαια δεν έχει και τα γραφικά του unity) και μου φαίνεται θα μου αρέσει πιο πολύ από το βαρετό unity ξαναζεσταμένη σούπα μεν, αλλά τι να κάνουμε.. από την ubi δεν είναι να έχεις και πολλές απαιτήσεις
Norone92 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μιας και δεν έπαιξα το Unity λόγω του πολύ ενοχλητικού stuttering, αναπληρώνω το κενό (είχα να παίξω από τότε που βγήκε το Black Flag) με αυτό. Είναι καλύτερο απ' ότι περίμενα. Με ενοχλεί λίγο που έχει ξανά πολύ sailing (όχι ότι με ενοχλούσε στο παρελθόν αλλά για δεύτερη φορά ίσως είναι too much), οι χαρακτήρες δε με ενθουσιάζουν ιδιαίτερα και δεν έχει γίνει πολύ development πάνω τους αλλά το story και το gameplay είναι συμπαθητικά. Τα γραφικά μέτρια προς καλά, τα προτιμάω έτσι κιόλας αν είναι να τρέχει χωρίς κανένα πρόβλημα. Σε γενικές γραμμές δηλάδή έτσι κι έτσι, καλό για να περάσω το χρόνο μου. Θα το πάω μέχρι τέλους χωρίς να κάνω side missions.
Norone92 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Τι cpu/gpu έχεις; FX-6300 κλοκαρισμένο στα 4,4 και R7 265. Προφανώς και δεν περίμενα να το παίξω σε πάνω από high με αυτό το σύστημα αλλά όχι και τέτοιο χάλι στα low. Δοκίμασα και με το 1.2 και με το 1.4 με omega drivers πάντα, αλλά καμία διαφορά. Οπότε υποθέτω πως απλά οι απαιτήσεις έστω και για το minimum ξεφεύγουν απ' αυτό που έχω.
qsis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 ναι θες περισσότερη δύναμη μάλλον για αυτό το παιχνίδι αλλά δε χάνεις και κάτι φοβερό πέρα από το eye candy, ξαναλέω το rogue μάλλον είναι πολύ καλύτερο και σαν παιχνίδι και σαν ac νομίζω ότι επίτηδες είναι έτσι υποτιμημένο για να προωθήσουν τη "next gen" παπαριά τους σαν ιστορία το rogue φαίνεται σαφώς πιο ενδιαφέρον και το gameplay είναι ίδιο με το black flag που είναι δοκιμασμένα καλή συνταγή θα περιμένω βέβαια να το προχωρήσω για να βγάλω πιο ολοκληρωμένα συμπεράσματα, αλλά τα πρώτα δείγματα είναι σχετικά ενθαρρυντικά (δεδομένου πάντα ότι μιλάμε και για την ubisoft, το τονίζω και το ξανατονίζω αυτό) 1
pirate79 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Το παιχνιδι ειναι πουπουλο,καπου αλλου ειναι το προβλημα! Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2015 από pirate79
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα