Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Rogue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σεναριακα τι λέει; το Black flag το παράτησα από την αρχή και ολας γιατί μου έσπασε τα νεύρα ο χαρακτήρας. Ο χειρότερος για μένα στο ac universe. Αυτός στο rogue τι λέει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλούτσικο είναι έχει καλές αποστολές βασισμένο στην φιλοσοφία του Black Flag ναυμαχίες πολιορκία κάστρων και νησιών είναι διασκεδαστικό εμένα τουλάχιστον το black flag μου είχε αρέσει,απο γραφικά μην περιμένεις πολλά πολλά όμως τρέχει ''νεράκι'' με όλα στο full ακόμη και σε παλιότερα συστήματα.

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως ενεργοποιούμε το SweetFX σε κάποιο game; Πανέμορφο δείχνει πάντως ...

Νομίζω πως στο youtube θα βρείς οδηγό για το SweetFX

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το έβαλα κι αυτό μην έχοντας κάτι άλλο να παίξω, οκ τίποτα καινούριο, τεχνικά άρτιο και όχι ιδιαίτερα απαιτητικό (βέβαια δεν έχει και τα γραφικά του unity) και μου φαίνεται θα μου αρέσει πιο πολύ από το βαρετό unity

ξαναζεσταμένη σούπα μεν, αλλά τι να κάνουμε.. από την ubi δεν είναι να έχεις και πολλές απαιτήσεις 

Δημοσ.

Μιας και δεν έπαιξα το Unity λόγω του πολύ ενοχλητικού stuttering, αναπληρώνω το κενό (είχα να παίξω από τότε που βγήκε το Black Flag) με αυτό.

Είναι καλύτερο απ' ότι περίμενα. Με ενοχλεί λίγο που έχει ξανά πολύ sailing (όχι ότι με ενοχλούσε στο παρελθόν αλλά για δεύτερη φορά ίσως είναι too much), οι χαρακτήρες δε με ενθουσιάζουν ιδιαίτερα και δεν έχει γίνει πολύ development πάνω τους αλλά το story και το gameplay είναι συμπαθητικά. Τα γραφικά μέτρια προς καλά, τα προτιμάω έτσι κιόλας αν είναι να τρέχει χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σε γενικές γραμμές δηλάδή έτσι κι έτσι, καλό για να περάσω το χρόνο μου. Θα το πάω μέχρι τέλους χωρίς να κάνω side missions.

Δημοσ.

Τι cpu/gpu έχεις;

FX-6300 κλοκαρισμένο στα 4,4 και R7 265. Προφανώς και δεν περίμενα να το παίξω σε πάνω από high με αυτό το σύστημα αλλά όχι και τέτοιο χάλι στα low. Δοκίμασα και με το 1.2 και με το 1.4 με omega drivers πάντα, αλλά καμία διαφορά. Οπότε υποθέτω πως απλά οι απαιτήσεις έστω και για το minimum ξεφεύγουν απ' αυτό που έχω.

Δημοσ.

ναι θες περισσότερη δύναμη μάλλον για αυτό το παιχνίδι

αλλά δε χάνεις και κάτι φοβερό πέρα από το eye candy, ξαναλέω το rogue μάλλον είναι πολύ καλύτερο και σαν παιχνίδι και σαν ac

νομίζω ότι επίτηδες είναι έτσι υποτιμημένο για να προωθήσουν τη "next gen" παπαριά τους

σαν ιστορία το rogue φαίνεται σαφώς πιο ενδιαφέρον και το gameplay είναι ίδιο με το black flag που είναι δοκιμασμένα καλή συνταγή 

θα περιμένω βέβαια να το προχωρήσω για να βγάλω πιο ολοκληρωμένα συμπεράσματα, αλλά τα πρώτα δείγματα είναι σχετικά ενθαρρυντικά (δεδομένου πάντα ότι μιλάμε και για την ubisoft, το τονίζω και το ξανατονίζω αυτό) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνιδι ειναι πουπουλο,καπου αλλου ειναι το προβλημα!

Επεξ/σία από pirate79

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...