Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Rogue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφού έχει μούφα γραφικά για να παίζει σε xbox 360 και ps3. Απλό port έκαναν σίγα μην άλλαζαν τα γραφικά.

Πάντως στο τέλος απ'οτι είδα στο youtube συνδέεται με την αρχή του Unity.

δεν ξερω αλλα εγω ειδα gameplay χθες και τα γραφικα μου αρεσαν :/ καμια σχεση με το βιντεο που υπαρχει στο thread

Δημοσ.

To ξεκινησα και εγω. Gameplay ειναι σαν το Blag flag και γραφικα με 4k DSR που το παιζω ειναι παρα πολυ καλα!

• Like 1
Δημοσ.

μολις το επαιξα και εγω ολα φουλ κλειδωμενο v-sync,καρφωμενο 60αρι.

πραγματικα τετοιες επιδοσεις θελουμε.

btw γραφικα ειναι ενα τικ πιο κατω απο το black flag

Επισκέπτης
Δημοσ.

ότι και να έχει, με την δύναμη της φαντασίας όλα είναι πιθανά! ίσως και με την δύναμη της αγάπης.

Δημοσ.

Για κάποιον περίεργο λόγο, η Ubisoft δεν τα σκάτωσε καθόλου με τον συγκεκριμένο τίτλο. Μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Με Asus HD6870 1GB, Quad Core q9400 2.66GHz και 8GB RAM σε ανάλυση 1050p, παίζει από 40 ως 60 fps, χωρίς πρόβλημα.

Πολύ περίεργο.. :P Με αγχώνει που παίζει τόσο καλά. Κάπου αλλού θα έχει το κουσούρι το game :P

ACC_2015_03_07_15_50_00_49.png

Δημοσ.

Δεν πιστεύω να έχει την G1 Gaming Edition; :shock:

Ναι αυτη εχω. Τρεχει πολυ καλυτερα απο το unity το οποιο μονο μεχρι 1440p μπορουσε να παιξει. Το Rogue ομως σε 4κ που το εβαλα τρεχει κανονικα και δεν κολλλαει πουθενα ενω το unity σε καποια σημεια κολουσε ολο το παιχνδιι ακομα και σε 1080p που το δοκιμασα. Εξαιρετικο optimization δεν το περιμενα απο την ubisoft.!!

Δημοσ.

Όντως τρέχει εξαίσια το συγκεκριμένο και έχει κάμποσες επιλογές να πειράξεις στα options. Οπτικά εννοείται δεν είναι στο επίπεδο του Unity, είναι last-gen αφού έχει φτιαχτεί για Ps3/X360, παρ' όλα αυτά δεν είναι άσχημο. Το μόνο που μου τη σπάει, κλασικά είναι η έλλειψη του 16:10 support.

Δημοσ.

Οπτικά εννοείται δεν είναι στο επίπεδο του Unity, είναι last-gen αφού έχει φτιαχτεί για Ps3/X360,.....

Θα τολμούσα να πω πρό -last - gen γραφικά μόνο το νερό μπορείς να πείς πως είναι

σε επίπεδα black flag.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...