giannisag17 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Σιγουρα βγαινει 10 Μαρτιου? Γιατι εμενα ο θειος μου θα ερθει αυριο!
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Η επίσημη κυκλοφορία είναι 10/3, απλά έτυχε και βγήκε νωρίτερα στα γνωστά μέρη.
euxoulhs Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Αφού έχει μούφα γραφικά για να παίζει σε xbox 360 και ps3. Απλό port έκαναν σίγα μην άλλαζαν τα γραφικά. Πάντως στο τέλος απ'οτι είδα στο youtube συνδέεται με την αρχή του Unity. δεν ξερω αλλα εγω ειδα gameplay χθες και τα γραφικα μου αρεσαν :/ καμια σχεση με το βιντεο που υπαρχει στο thread
Oroku Saki Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 To ξεκινησα και εγω. Gameplay ειναι σαν το Blag flag και γραφικα με 4k DSR που το παιζω ειναι παρα πολυ καλα! 1
euxoulhs Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 μολις το επαιξα και εγω ολα φουλ κλειδωμενο v-sync,καρφωμενο 60αρι. πραγματικα τετοιες επιδοσεις θελουμε. btw γραφικα ειναι ενα τικ πιο κατω απο το black flag
Silverage Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 To ξεκινησα και εγω. Gameplay ειναι σαν το Blag flag και γραφικα με 4k DSR που το παιζω ειναι παρα πολυ καλα! Τί κάρτα έχεις;
Djole_7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Τί κάρτα έχεις; Πλακα κανεις? Δεν ξερεις τι καρτα εχει ο Oroku Saki???? 2
Silverage Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 GTX970 Πλακα κανεις? Δεν ξερεις τι καρτα εχει ο Oroku Saki???? Δεν πιστεύω να έχει την G1 Gaming Edition; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 ότι και να έχει, με την δύναμη της φαντασίας όλα είναι πιθανά! ίσως και με την δύναμη της αγάπης.
MSSB Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Για κάποιον περίεργο λόγο, η Ubisoft δεν τα σκάτωσε καθόλου με τον συγκεκριμένο τίτλο. Μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Με Asus HD6870 1GB, Quad Core q9400 2.66GHz και 8GB RAM σε ανάλυση 1050p, παίζει από 40 ως 60 fps, χωρίς πρόβλημα. Πολύ περίεργο.. Με αγχώνει που παίζει τόσο καλά. Κάπου αλλού θα έχει το κουσούρι το game
Oroku Saki Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δεν πιστεύω να έχει την G1 Gaming Edition; Ναι αυτη εχω. Τρεχει πολυ καλυτερα απο το unity το οποιο μονο μεχρι 1440p μπορουσε να παιξει. Το Rogue ομως σε 4κ που το εβαλα τρεχει κανονικα και δεν κολλλαει πουθενα ενω το unity σε καποια σημεια κολουσε ολο το παιχνδιι ακομα και σε 1080p που το δοκιμασα. Εξαιρετικο optimization δεν το περιμενα απο την ubisoft.!!
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Όντως τρέχει εξαίσια το συγκεκριμένο και έχει κάμποσες επιλογές να πειράξεις στα options. Οπτικά εννοείται δεν είναι στο επίπεδο του Unity, είναι last-gen αφού έχει φτιαχτεί για Ps3/X360, παρ' όλα αυτά δεν είναι άσχημο. Το μόνο που μου τη σπάει, κλασικά είναι η έλλειψη του 16:10 support.
zvarthangalos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Οπτικά εννοείται δεν είναι στο επίπεδο του Unity, είναι last-gen αφού έχει φτιαχτεί για Ps3/X360,..... Θα τολμούσα να πω πρό -last - gen γραφικά μόνο το νερό μπορείς να πείς πως είναι σε επίπεδα black flag.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Έχει γραφικά Assassin's Creed 3, κατώτερα από του Black Flag δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα