chiderboy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια για την επιλογή του κουτιού που θα στεγάσουμε το υλικό μας αποτελεί η όσο το δυνατόν καλύτερη δυνατή απομόνωση θορύβου, καθώς και η εξάλειψη των τυχόν κραδασμών που μπορεί να προέρχονται από τα μηχανικά εξαρτήματα που αποτελούν τον υπολογιστή μας. Η βαρύτητα που δίνεται στο συγκεκριμένο κριτήριο έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και σε πολλές περιπτώσεις φτάνει να είναι ο πλέον καθοριστικός παράγοντας, ειδικά όταν φτιάχνουμε ένα σύστημα που προορίζεται για περιβάλλον όπου η απουσία θορύβων είναι ζητούμενο. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για την απομόνωση κραδασμών και θορύβων αλλά πολλές φορές απαιτούν θυσίες σε άλλους τομείς που είναι σημαντικοί για ένα κουτί ηλεκτρονικού υπολογιστή.Η πασίγνωστη Cooler Master στο χώρο της ψύξης υπολογιστών δίνοντας μέγιστη προτεραιότητα στην ησυχία δημιούργησε τη σειρά κουτιών Silencio (καταλανικά: σιωπή). Το Silencio 352 που έχουμε την ευκαιρία να σας παρουσιάζουμε σήμερα ανήκει σε αυτή τη σειρά και προορίζεται για microATX συστήματα ποικίλων δυνατοτήτων και για χρήση σε οποιοδήποτε χώρο όπου η ησυχία είναι ζητούμενο. Site: Αναλυτική Παρουσίαση Cooler Master Silencio 352 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wisdover Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω πως 60 ευρώ για ένα τέτοιο κουτί δεν θα τα έδινα ποτε. Ok η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά καλαίσθητο τουλάχιστον η μπροστινή όψη του αλλα μέχρι εκεί. Μηδέν χωρίς για cable managment, υπερβολικές θερμοκρασίες και όλα αυτά για να είναι " silencio ". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Θα συμφωνίσω με το παιδί απο πάνω...αλλά εμένα δεν μου αρέσει ούτε ο σχεδιασμός..Αν τουλάχιστον δεχόταν full atx και είχε και καλύτερο χώρο για τα καλώδια θα ήταν αρκετά καλό..Απο προσωπική μου εμπειρία πάντως έχω να πω πως για μένα για να είναι αθόρυβο ένα κουτί δεν έχει χρειαστεί να έχει κάποια επένδυση στα πλαινά κλπ αλλά απλά καλά fans και σωστά τοποθετημένα..Οπότε σε αυτά τα λεφτά θα πτοτιμούσα να πάω σε άλλο πιο ωραίο κουτί με καλύτερα χαρακτηριστικά και να δώσω προφανός και ένα 40ευρω σε φανάκια.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsonta Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω πως 60 ευρώ για ένα τέτοιο κουτί δεν θα τα έδινα ποτε. Ok η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά καλαίσθητο τουλάχιστον η μπροστινή όψη του αλλα μέχρι εκεί. Μηδέν χωρίς για cable managment, υπερβολικές θερμοκρασίες και όλα αυτά για να είναι " silencio ". Ετσι αρχίζει η επικοδομητική κριτική. Ξέρουμε σε open table τι θερμοκρασίες βγάζει αυτο το ακριβές setup ή μιλαμε μέσω της κάτω οπής? Καρτα 27 ποντους σε αυτό το κουτάκι? Εφόσων αρέσει σε οποιωνδήποτε ειναι καλή αγορά έχωντας υπόψιν πως μιλάμε για m-atx case. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wisdover Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Θα συμφωνίσω με το παιδί απο πάνω...αλλά εμένα δεν μου αρέσει ούτε ο σχεδιασμός..Αν τουλάχιστον δεχόταν full atx και είχε και καλύτερο χώρο για τα καλώδια θα ήταν αρκετά καλό..Απο προσωπική μου εμπειρία πάντως έχω να πω πως για μένα για να είναι αθόρυβο ένα κουτί δεν έχει χρειαστεί να έχει κάποια επένδυση στα πλαινά κλπ αλλά απλά καλά fans και σωστά τοποθετημένα..Οπότε σε αυτά τα λεφτά θα πτοτιμούσα να πάω σε άλλο πιο ωραίο κουτί με καλύτερα χαρακτηριστικά και να δώσω προφανός και ένα 40ευρω σε φανάκια.. Εννοείται πως το παν είναι τα fans για ένα μη θορυβώδες μηχάνημα, μετά έρχεται το fan του τροφοδοτικού και πάει λέγοντας. Το να βάλεις επένδυση σε κάτι όμως αυτόματα μειώνεις την αποδοτικότητα του fan και την εισροή του αέρα τουλάχιστον από την δικη μου εμπειρία. Νομίζω πως το συγκεκριμένο κουτί απευθύνεται σε εργατικούς χώρους, εταιρίας και για οικιακής χρήσης μηχανήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Regulus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Συμφωνώ με τα παλληκάρια από πάνω για μένα προσωπικά τα fan είναι όλα τα λεφτά για την ησυχία όπως επίσης και μια motherboard με σωστή διαχείριση τους και επιτέλους ρε παιδιά μια νορμάλ συζήτηση-κριτική χωρίς κόντρες και μεγάλα λόγια (τουλάχιστον έως τώρα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μοιάζει με το καταπληκτικό Ν200 που έχω για δέυτερο και είναι τρομερό vfm. Τόσο καλή κατασκευή ΔΕΝ θα βρει κανεις σε αυτά τα χρήματα. Μπήκε μια mATX, 500άρι modular Corsair και μια Noctua U-9 και έγινε desktopάκι που ξυρίζει. Ε ναι, δεν φτιάχνεις super τζαμάτο gaming machine ρε παιδιά σε τέτοιο κουτί, μα τα αυτονόητα μια ζωή θα εξηγούμε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Εννοείται πως το παν είναι τα fans για ένα μη θορυβώδες μηχάνημα, μετά έρχεται το fan του τροφοδοτικού και πάει λέγοντας. Το να βάλεις επένδυση σε κάτι όμως αυτόματα μειώνεις την αποδοτικότητα του fan και την εισροή του αέρα τουλάχιστον από την δικη μου εμπειρία. Νομίζω πως το συγκεκριμένο κουτί απευθύνεται σε εργατικούς χώρους, εταιρίας και για οικιακής χρήσης μηχανήματα. Ναι όντως τα φίλτρα είναι πρόβλημα..Εγώ στο κουτί έχω και είναι αρκετά παχύ,και παρόλο που εμποδίζει και ήχο και σκόνη τα fans δεν αποδίδουν όσο χωρίς το φίλτρο..αλλά φαντάζομαι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα...Έχω σκεφτεί να τα βγάλω αλλά μετά θα θέλει καθάρισμα με αέρα κάθε 2 με 3 μήνες.Έχω μπόλικη σκόνη παρόλο που είναι ψηλά το μηχάνημα :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyanBlue Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Έχουν πονέσει τα μάτια μου να βλέπω αμέτρητα "κινέζικα" κουτιά με χρώμια, λεντάκια, φωτάκια, κουδουνάκια κλπ κλπ... Χρειαζόμαστε και κουτιά με λιτό μίνιμαλ σχεδιασμό. Δεν είμαστε όλοι "παιχνιδάδες". Χειαζόμαστε κουτιά και για τον εργασιακό χώρο. Ένα δείγμα τέτοιου κουτιού είναι και το παραπάνω. Σχεδιαστικά του δίνω 8/10. Δείτε πχ τα κουτιά μεγάλων κατασκευαστών (Dell, Fujitsu, HP, Lenovo κλπ για παράδειγμα). Λίγα μοντέλα (μετριώνται στα δάχτυλα των δύο χεριών) υπάρχουν με την ανάλογη σχεδιαστική άποψη από Coolermaster, NZXT, Nanoxia και Corsair. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harrylamb Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Εχω την εντύπωση οτι το συγκεκριμενο κουτι για το μονο πραμα που θα μπορουσε να κανει ειναι για κουμπαρας αντε το πολυ πολυ βαση για φου φου να καουν τα καρβουνα.....cable managing oxi, θόρυβος στα φουρφουρια τα μαμα παιζει,no tools installation ουτε κατα διανοια,απο φιγουρα λεζαντα,τσαχπινια ουτε λογος να γινετε.......60 ευρο.... γιατι να δωσει καποιος? ΝΖΧΤ & Zalman και δεν ειμαι καλαααα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wisdover Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Ναι όντως τα φίλτρα είναι πρόβλημα..Εγώ στο κουτί έχω και είναι αρκετά παχύ,και παρόλο που εμποδίζει και ήχο και σκόνη τα fans δεν αποδίδουν όσο χωρίς το φίλτρο..αλλά φαντάζομαι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα...Έχω σκεφτεί να τα βγάλω αλλά μετά θα θέλει καθάρισμα με αέρα κάθε 2 με 3 μήνες.Έχω μπόλικη σκόνη παρόλο που είναι ψηλά το μηχάνημα :/ Δεν το συζητάω καν. Καλύτερα να έχω ήσυχο το κεφάλι μου από σκόνες και τα σχετικά και ας έχω μειωμένη απόδοση. Ουσιαστικά με τον καιρό την ίδια μειώσει απόδοσης θα έχει λόγο σκόνης στα fans. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Έχουν πονέσει τα μάτια μου να βλέπω αμέτρητα "κινέζικα" κουτιά με χρώμια, λεντάκια, φωτάκια, κουδουνάκια κλπ κλπ... Χρειαζόμαστε και κουτιά με λιτό μίνιμαλ σχεδιασμό. Δεν είμαστε όλοι "παιχνιδάδες". Χειαζόμαστε κουτιά και για τον εργασιακό χώρο. Ένα δείγμα τέτοιου κουτιού είναι και το παραπάνω. Σχεδιαστικά του δίνω 8/10. Δείτε πχ τα κουτιά μεγάλων κατασκευαστών (Dell, Fujitsu, HP, Lenovo κλπ για παράδειγμα). Λίγα μοντέλα (μετριώνται στα δάχτυλα των δύο χεριών) υπάρχουν με την ανάλογη σχεδιαστική άποψη από Coolermaster, NZXT, Nanoxia και Corsair.fractal design? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyder Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Sapphire Dual-X R9 270 μου πιανει 60-64 βαθμους σε παιχνιδι με τις στροφες τις καρτας στο 50% Οι κουτοανεμιστηρες κατω απο 1000 στροφες δεν ακουγονται Το πηρα ενα πενηνταρικο το καλοκαιρι και ειμαι πολυ ευχαριστημενος σαν HTPC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα