LeonhartGR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη από τους moderators γιατί μποερδεύτηκα και πόσταρα στην ενότητα pc games.Είναι κακή συνήθεια αν ασχολείσαι συνήθως με pc games. Ελπίζω εδώ να είναι η σωστή ενότητα! Λοιπόν επειδή βλέπω σύμφωνα με τους κανονισμούς θέλετε και κάποια περιγραφή αν και τα εξηγώ όλα στο βίντεο που θα ακολουθήσει παραθέτω την περιγραφή Η Square είναι γνωστή για τα παιχνίδια Final Fantasy. Το παιχνίδι είναι δωρεάν!!! Αφορά χρονολογικά την περίοδο του Μεσαίωνα και κυνηγάς βρυκόλακες. Έχει ωραίο story και μια πρωτότυπη λειτουργία όπου μπορείς να τραβήξεις φωτογραφία την φάτσα σου σε 3 διαφορετικές διαθέσεις και να τις ενσωματώσεις στον χαρακτήρα. Υποστηρίζει ανδρικά και θηλυκά μοντέλα χαρακτήρων όπως και λεπτομερές customization για έιδος προσώπου ή μαλλιά. Επίσης παίζει online και μπορείς να γνωρίσεις και άλλους χρήστες όπως και να συνδέσεις FaceBook και Twitter. Εγώ ενθουσιάστηκα γιαtτί είμαι μεγάλος φαν της συγκεκριμένης εταιρίας και πόσταρα αυτό στο thread που κλειδώθηκε "Το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε! Είμαι επιτέλους μέρος χαρακτήρα από παιχνίδι της Square! Τα παρατάω όλα! Θα γίνω Vampire Hunter και θα ζήσω εκεί!!! looooooool :P " Προσοχή όμως γιατί το παιχνίδι υποστηρίζει μόνο λειτουργικό σύστημα IOS 7 στα 8 δεν δουλεύει. Κάτι τέτοια κάνει η Square από τότε που έγινε Enix και μας σπάει τα νεύρα! Τέσπα εδώ το σχετικό βίντεο για να δείτε πώς δείχνει ο χαρακτήρες και με τις εναλλαγές των διαθέσεων κατά τη διάρκεια FMV: Περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή μπορείτε να βρείτε εδω: http://bloodmasque.com/ Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2014 από LeonhartGR 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα