Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα.Να ευχαριστησω για αλλη μια φορα τη δεη για το προβλημα που μου δημιουργησε.Εχω ενα netfaster που εδινε καποτε η hol.Περασαν απο τα χερια μου πολλα αλλα αυτο μου αρεσε πολυ και το δουλευα χρονια.Μετα απο διακοπη,δεν δουλευουν τα ethernet ports.Αναβουν ολα τα λαμπακια .Το wifi και οι υπολοιπες λειτουργιες δουλευουν κανονικα.Ειχα και ups αλλα μολις καταλαβα οτι χαλασε και η μπαταρια...Γκινια.

καμια ιδεα?εννοειται οτι εχω κανει reset

Δημοσ.

δεν φτιαχνεται εκτος αν ξερεις να το ανοιξεις και να το φτιαξεις αν εχει καει κατι.αλλιως στο αλλαζει η Hol.τωρα δεν ξερω αν θα σου δωσουν το ιδιο.αναλογως τι εχουν παντα και τι δινουν την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.ελπιζω το Ups να μην ειναι turbox .εκτος αν εχει χαλασει το καλωδιο σου  αλλα παλι δεν θα αναβαν ολα τα λαμπακια.για το Ups μπορει να μην ειναι η μπαταρια και απλα να χαλασε το Ups.καποια Ups Οταν ειναι θεμα μπαταριας σου βγαζουν alarm.

Δημοσ.

πρεπει να εχουν λογικα ολο και καποιο απλα δεν ξερω αν θα του το δωσουν.καποιοι αλλοι ειχαν zte εκαναν παραπονα γα διαφορα προβληματα(σε μερικους ειχε γινει ηδη αντικατασταση μια φορα) και τους εδωσαν αλλο ρουτερ εφοσον με το zte ειχαν μονιμα θεματα.ας δοκιμασει δεν χανει κατι.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απο την αλλη αν δεν εχει voip τοτε δεν δεσμευεται με τι ρουτερ μπορει να βαλει πανω στην γραμμη του οποτε εκει θα μπορουσε να παρει και κατι καλυτερο απο zte και απο netfaster αναλογως τι λεφτα θελει να δωσει.απο καποιο tp link 8970 μεχρι καποιο πιο ακριβο draytek που θα μπορουσε να ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...