heavymetallicus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μετά από update,από το mate-panel μου,χάθηκαν κάποια applets.Θέλοντας να τα εγκαταστήσω πάλι,προέκυψε το παρακάτω bug: heavymetallicus@HEAVYMETAL:~$ sudo apt-get install mate-applets[sudo] password for heavymetallicus:Ανάγνωση Λιστών Πακέτων... ΟλοκληρώθηκεΚατασκευή Δένδρου ΕξαρτήσεωνΑνάγνωση περιγραφής της τρέχουσας κατάσταση... ΟλοκληρώθηκεΤα ακόλουθα ΝΕΑ πακέτα θα εγκατασταθούν:mate-applets0 αναβαθμίστηκαν, 1 νέο εγκατεστημένα, 0 θα αφαιρεθούν και 0 δεν αναβαθμίζονται.Χρειάζεται να μεταφορτωθούν 0 B/343 kB από αρχεία.Μετά από αυτή τη λειτουργία, θα χρησιμοποιηθούν 1248 kB χώρου από το δίσκο.(Ανάγνωση βάσης δεδομένων ... 353594 files and directories currently installed.)Γίνεται αποσυμπίεση mate-applets (από .../mate-applets_1.8.1+dfsg1-1~precise1_i386.deb) ...dpkg: σφάλμα στην επεξεργασία του /var/cache/apt/archives/mate-applets_1.8.1+dfsg1-1~precise1_i386.deb (--unpack):trying to overwrite '/usr/share/man/man1/cpufreq-selector.1.gz', which is also in package gnome-applets 3.4.1-0ubuntu1No apport report written because MaxReports is reached alreadydpkg-deb: error: subprocess paste was killed by signal (Διακοπείσα σωλήνωση)Επεξεργασία των trigger για man-db ...Προέκυψαν σφάλματα κατά την επεξεργασία του:/var/cache/apt/archives/mate-applets_1.8.1+dfsg1-1~precise1_i386.debE: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)heavymetallicus@HEAVYMETAL:~$ Εγινε "σύγκρουση" αρχείων και δεν μπορώ να κάνω την εγκατάσταση που θέλω.Βρήκα κι αυτό: http://web.archiveorange.com/archive/v/mK9nVWRnjGSzsQrWoxhC Η διανομή μου Trisquel GNU/Linux 6.0.1 LTS Toutatis,με Gnome και Μate διαχειριστές. Μπορεί να γίνει κάτι;Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Καταρχην δες αν εχεις ακομα στα repo σου το gnome-applets apt-cache polycy gnome-appletsΕπισης μπορεις να δεις για ποιο λογο θελει το mate-applets ή το gnome-applets aptitude why gnome-applets aptitude why mate-appletsΛογικα καποιο πανελ θα τα εχει σαν αμεσες εξαρτησεις, οποτε για να βγει το ενα πρεπει να μπει το αλλο. Δυστυχως το trisquel δεν εχει καποια σελιδα για αναζητηση πακετων, ωστε να ποσταρω κατι "σωστοτερο". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavymetallicus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Καταρχην δες αν εχεις ακομα στα repo σου το gnome-applets apt-cache polycy gnome-appletsΕπισης μπορεις να δεις για ποιο λογο θελει το mate-applets ή το gnome-applets aptitude why gnome-applets aptitude why mate-appletsΛογικα καποιο πανελ θα τα εχει σαν αμεσες εξαρτησεις, οποτε για να βγει το ενα πρεπει να μπει το αλλο. Δυστυχως το trisquel δεν εχει καποια σελιδα για αναζητηση πακετων, ωστε να ποσταρω κατι "σωστοτερο". Το αποτελεσμα των εντολων: heavymetallicus@HEAVYMETAL:~$ apt-cache polycy gnome-applets E: Μη έγκυρη λειτουργία polycy heavymetallicus@HEAVYMETAL:~$ aptitude why gnome-applets i trisquel Εξαρτάται από gnome-applets heavymetallicus@HEAVYMETAL:~$ aptitude why mate-applets i mate-desktop-environment Συστήνει mate-applets (>= 1.8.0) Μέχρι και πριν 5 μέρες όλα ήταν ΟΚ !Και τα δύο panel λειτουργούσαν άψογα,στο αντίστοιχο δικό τους περιβάλλον.Το trisquel,μια και βασίζεται στο Ubuntu 12.04,το αντιμετωπίζω σαν να έχω το τελευταίο. Το αποτελεσμα των εντολων: heavymetallicus@HEAVYMETAL:~$ apt-cache polycy gnome-applets E: Μη έγκυρη λειτουργία polycy heavymetallicus@HEAVYMETAL:~$ aptitude why gnome-applets i trisquel Εξαρτάται από gnome-applets heavymetallicus@HEAVYMETAL:~$ aptitude why mate-applets i mate-desktop-environment Συστήνει mate-applets (>= 1.8.0) Μέχρι και πριν 5 μέρες όλα ήταν ΟΚ !Και τα δύο panel λειτουργούσαν άψογα,στο αντίστοιχο δικό τους περιβάλλον.Το trisquel,μια και βασίζεται στο Ubuntu 12.04,το αντιμετωπίζω σαν να έχω το τελευταίο. Διορθωμενο: heavymetallicus@HEAVYMETAL:~$ apt-cache policy gnome-applets gnome-applets: Εγκατεστημένα: 3.4.1-0ubuntu1 Υποψήφιο: 3.4.1-0ubuntu1 Πίνακας Έκδοσης: *** 3.4.1-0ubuntu1 0 500 http://fr.archive.trisquel.info/trisquel/toutatis/main i386 Packages 100 /var/lib/dpkg/status Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ναι, πατατα μου. Το polycy ειναι policy. Λιγο να σκεφτω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavymetallicus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Επειδή έχω το TimeShift για backup συστήματος,αν κάνω browse σε ένα snapshots για παρελθόντα αρχεία μου,μήπως θα μπορέσω χειροκίνητα,να εντοπίσω τα χαμένα applets,για να τα αναπληρώσω στον αντίστοιχο φάκελό του;;;;; Προσπάθησα αρκετά,αλλά τίποτα.Το πρόβλημά μου το εντοπίζω στο ότι μάλλον δεν βρίσκω τις σωστές διαδρομές των εγκαταστημένων applets στα αρχεία συστήματος.Καμιά βοήθεια σχετικά με αυτή τη λύση;;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavymetallicus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Λύθηκε!Με sudo apt-get remove gnome-session-fallback -y ,απεγκατέστησα το gnome session, μαζί και τα applets του και στη συνέχεια με sudo apt-get install mate-applets,όλα ΟΚ!! Στην οθόνη υποδοχής,έχω πλέον μόνο το mate environment,για επιλογή.Αργότερα βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα