Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

#Roger είναι τελείως νεκρή δεν γίνεται τίποτα. η παστα δεν εχει σπασει απλα μαυρισε. του εβαλα και λιγη παραπανω παστα να καλυψω την μαυριλα οποτε ειναι κομπλε παταει μια χαρα. τι αλλο παιζει να φταιει;;; παιζει να ειναι κανα τρανζιστορ που αναφεραν παραπανω;;;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιστα οχι παστα,και μαλλον εννοεις οτι το ενισχυσες με καλαι.

Οπως σου ξαναειπα,πολλα μπορει να ειναι,ισως και τρανζιστορ που αναφερει ο Νικος.

Σου ειπα μια ''ευκολη'' λυση ,να αλλαξεις ολα τα πυκνωτακια που παρα πολλες φορες ευθυνονται γι'αυτο.

Ολα τα αλλα πλεον ειναι δυσκολα για σενα,

Δημοσ.

Εαν δεν ξερεις να τσεκαρεις ουτε την ασφαλεια,θα σπαταλησεις αδικο χρονο ασχολουμενος με αυτο το τροφοδοτικο.

Χρειαζεσαι πολυμετρο.

Και αντε και βρηκες την ασφαλεια καμμενη,δεν σημαινει οτι αλλαζουμε την ασφαλεια και παιζει,99% των πειρπτωσεων την ξανακαιει μετα την αλλαγη γιατι ειναι καμμενα αλλα εξαρτηματα.

Οι μετεπειτα κινησεις ειναι να γινουν μετρησεις με ρευμα πανω στο τροφοδοτικο οπως και να αφαιρεθουν εξαρτηματα για να μετρηθουν μονα τους,εκτος πλακετας.

Ας το μεχρι εκει,πηρες μια χαζοεμπειριουλα,ολα τα αλλα ειναι ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.

Δεν αξιζει να συμβει κατι για μια παλιο-οθονη

Δημοσ.

#Roger εχω πολυμετρο. μου ειχαν πει να μετρησω  την ταση εξοδου στην οθονη με το τροφοδοτικο στο ρευμα, το εκανα. φορεσα τα γαντια μου και προσεχα. γενικα μου αρεσει να ασχολουμαι αλλιως θα το ειχα παρατησει. αν ξερεις κατι αλλο που θα βοηθησει θα το εκτιμησω. ευχαριστω!!

edit: ας δει καποιος και αυτο :/

http://www.insomnia.gr/topic/545327-%CE%BB%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%80-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5/

Δημοσ.

Καλημερα και χρονια πολλα. Εχω νεοτερα που ισως βοηθησουν. Τσεκαρα την ασφαλεια και ηταν καμενη. Την αλλαξα και επειτα συνδεσα στο ρευμα το τροφοδοτικο. Την ωρα που πηγα να μετρησω τις εξοδους για την οθονη εκανε παλι ενα τσαφ... Τσεκαρα την ασφαλεια και παλι ειχε καει... Καμια ιδεα;;

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας,εχω ενα μονιτορ turbo-x οταν το αναβω αναβει για 3 δευτερολεπτα και σβηνει,Γνωριζει κανεις τι προβλημα μπορει να εχει και αν αξιξει να αντικατασταθει??Ευχαριστω εκ των προτερων

Νικολαος

Δημοσ.

Σκαμμένοι ποικνωτες ....ελάχιστο κοστος αν ξέρεις να μαστορευεις......αλλιως στην ανακύκλωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...