Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aν ο justin bieber κανει παγκοσμιο ρεκορ πωλησεων cd η μουσικη του θα γινει ποιοτικη?

Ειναι ακυρο το παραδειγμα σου δεν αναφερα πουθενα τον παραγοντα ποιοτητα-αριθμος πωλησεων .Καλο ειναι να σχολιαζεις οτι λεει ο αλλος και οχι οτι σε συμφερει να απαντησεις .

Αλλα για να σου απαντησω και σε  αυτο, στην κατηγορια του  που ειναι ποπ μουσικη για 13χρονα μια χαρα ποιοτικος ειναι .

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ενω το οτι το 80% του εργαζομενου κοσμου (για να μην πω οτι και πολλοι ανεργοι βρισκουν τον τροπο) σκαει 160+ ευρω το μηνα σε τσιγαρα και 100+ σε καφεδες με μισθο 500 ευρω και κατα τα αλλα το μηνιατικο ειναι χαμηλο... και θα παρουν και το iPhone 6. (αν υπολογισεις ποσο πραγματικα απο το ημερομησθιο καταφερνει οντως να φτασει στο σπιτι, μπορει να βγαζουν 25 την ημερα και τα 10-15 να φευγουν στην δουλεια την ιδια κιολας ημερα πριν πανε σπιτι για 'βασικες' αναγκες..)

Εάν αυτός ο εργαζόμενος κόσμος δεν καπνίσει και δεν πιει καφέ για τρεις μήνες, έχουν αγοράσει το iPhone με τον μισθό των 500€.

Και καλό θα κάνουν στην υγεία τους που δεν θα καπνίσουν για αυτό το διάστημα, και μια μικρή αποτοξίνωση από τον καφέ, και με καινούργια συσκευή!

Στο θέμα μας τώρα, άργησαν να έρθουν οι συσκευές στην Ελλάδα. Οι τιμές βέβαια είναι αναμενόμενες για iPhone αλλά ακόμη και να παίρνει κάποιος "δυνατό" μισθό οι τιμές παραμένουν "τσουχτερές".

Στο εξωτερικό κοστίζουν περίπου στις ίδιες τιμές (σχετικά λίγο χαμηλότερες τιμές) αλλά αν το πάρεις με 24μηνη σύνδεση το τηλέφωνο κοστολογείτε χαμηλότερα, γύρω στα 600€.

Δημοσ.

Εάν αυτός ο εργαζόμενος κόσμος δεν καπνίσει και δεν πιει καφέ για τρεις μήνες, έχουν αγοράσει το iPhone με τον μισθό των 500€.

Και καλό θα κάνουν στην υγεία τους που δεν θα καπνίσουν για αυτό το διάστημα, και μια μικρή αποτοξίνωση από τον καφέ, και με καινούργια συσκευή!

Πριν τελειώσουν αυτοί οι τρεις μήνες μάλλον θα έχουν σκοτώσει κάποιον από τα νεύρα τους.

Επίσης αν κάποιος κάνει τέτοιου είδους οικονομία με σκοπό να πάρει ένα iphone καλύτερα να στειρωθεί.

Δημοσ.

Eνα προιον δεν ειναι ποτε μονο τα τεχνικα χαρακτηριστικα του .Το αν αξιζει η' οχι τα 1000 ευρω θα το κρινει η αγορα και μεχρι στιγμης κανει ρεκορ πωλησεων που σημαινει πως τα αξιζει .

Ρε γαμώτο και εγώ νόμιζα ότι αν κάτι αξίζει ή όχι διαμορφώνεται από τις ανάγκες σου και όχι από το πόσο κοστίζει το προϊόν και πόσο πουλάει. Πρέπει να είμαι ηλίθιος....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε γαμώτο και εγώ νόμιζα ότι αν κάτι αξίζει ή όχι διαμορφώνεται από τις ανάγκες σου και όχι από το πόσο κοστίζει το προϊόν και πόσο πουλάει. Πρέπει να είμαι ηλίθιος....

Αν και δεν ειπα αυτο  να στο αντιστρεψω λιγο .

Αν αξιζει ενα προιον δεν εχει να κανει με τις αναγκες σου  οι οποιες  μπορει αν ειναι απο μικρες εως δεν μπορεις να ανταπεξελθεις οικονομικα και εχεις τις αναγκες που εχεις .

Ενας που εχει 3 παιδια δεν εχει αναγκη να παρει μια Ferrari   του ειναι περιττη .Αυτο σημαινει πως δεν αξιζει η Ferrari?.Aντιστοιχα καποιος που εχει χρηματα  θα παρει την Ferrari και ενα suv  για τις μετακινησεις της οικογενειας  ειναι δηλαδη πολυ σημαντικος παραγοντας η οικονομικη δυνατοτητα-αγοραστικη δυναμη  που καθοριζει τις επιλογες   αλλα σιγουρα οχι αποκλειστικος για την επιλογη προιοντος .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.
Αν και δεν ειπα αυτο  να στο αντιστρεψω λιγο .

Αν αξιζει ενα προιον δεν εχει να κανει με τις αναγκες σου  οι οποιες  μπορει αν ειναι απο μικρες εως δεν μπορεις να ανταπεξελθεις οικονομικα και εχεις τις αναγκες που εχεις .

Ενας που εχει 3 παιδια δεν εχει αναγκη να παρει μια Ferrari   του ειναι περιττη .Αυτο σημαινει πως δεν αξιζει η Ferrari?.Aντιστοιχα καποιος που εχει χρηματα  θα παρει την Ferrari και ενα suv  για τις μετακινησεις της οικογενειας  ειναι δηλαδη πολυ σημαντικος παραγοντας η οικονομικη δυνατοτητα-αγοραστικη δυναμη  που καθοριζει τις επιλογες   αλλα σιγουρα οχι αποκλειστικος για την επιλογη προιοντος .

Πρώτον ακριβώς αυτό ειπες. Οτι κάτι θα το κρίνει η αγορά αν αξίζει και οι πωλησεις. Συγχωρα με αλλά εγώ αγοράζω παντα με το τι θεωρώ εγώ οτι ταιριάζει στις αναγκες μου. Αυτό πραγματικά αξιζει. Δεν περιμένω καμια αππλ να μου πει τι αξίζει , τι χρειάζομαι και τι όχι.

Η αξία ενος πραγματος, δεν αναφέρομαι στην τιμή, πηγάζει από το ποσο εσύ χρειάζεται αυτό το πράγμα. Και όχι η Φερράρι δεν αξίζει....

Λες στους αλλους ποσο άκυρα παραδειγματα έχουν. Ενω εδώ μου δίνεις παράδειγμα την Φερράρι. Την Φερράρι την αγοράζουν οι πλούσιοι λόγω ματαιοδοξίας και γιατί θελουν να κανουν επίδειξη πλούτου....

Η αξία ενος πράγματος είναι υποκειμενικη. Τα εργαλεία του γιατρού δεν εξιζουν για σένα, αλλά στο γιατρό αξίζουν. Εσύ στο σπίτι σου εχεις κανονικά μαχαίρια, ενω ο σεφ έχει επαγγελματικά. Αυτη είναι η ουσία του τι αξίζει και τι όχι.... Όχι ποσο κοστίζει το αντικείμενο, ποσο πουλάει κ.λ.π.....

Σαν πρωην αππλ καταναλωτής ο οποίος βίωσε χειρότερη υποστήριξη και απο κινεζική εταιρία θεωρώ οτι δεν αξίζει να δώσω 900 ευρώ για ενα προϊόν που η εγγύηση του η υποστήριξη φου και το service του είναι χαλί μαυρο. Επίσης σαν μηχανικός υπολογιστών θεωρω πως τις αναγκες μου τις καλύπτει καλύτερα κάτι άλλο.

Αν εσύ πιστεύεις οτι κάτι αξίζει επειδή το λένε οι πωλησεις λυπάμαι..... Εδώ έχω δει μακ φαν να μη βλέπει λαγκ στον imac σε απλή καθημερινή χρηση ενω και οι δυο κοιταγαμε την ίδια οθόνη. Αυτά που μου λες μου φαίνονται φυσιολογικά πλεον.... Αφησατε την αππλ να κανει κουμάντο στο τι είναι άσπρο και τι είναι μαυρο....

Δημοσ.

Ειναι ακυρο το παραδειγμα σου δεν αναφερα πουθενα τον παραγοντα ποιοτητα-αριθμος πωλησεων .Καλο ειναι να σχολιαζεις οτι λεει ο αλλος και οχι οτι σε συμφερει να απαντησεις .

Αλλα για να σου απαντησω και σε  αυτο, στην κατηγορια του  που ειναι ποπ μουσικη για 13χρονα μια χαρα ποιοτικος ειναι .

και αυτοι που δεν θεωρουν τον bieber ποιοτικο το κανουν γιατι δε μπορουν να αγορασουν τα cd του?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...