Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Αρχικά συγχωρέστε με αν βρίσκομαι σε λάθος topic , αλλά ως νέο μέλος δεν γνωρίζω πολλά. 

Θέλω την πολύτιμη βοήθειά σας.

Σκέφτομαι να πάρω του αγοριού μου το κινητό (Iphone 4. ) 

Το πρόβλημα είναι ότι αυτή τη στιγμή το έχει στην πεντάρα την έκδοση και  jailbreak.

Αν το πάρω σε αυτή την έκδοση που είναι έχω την εντύπωση πως νέες εφαρμογές δεν θα μπορώ να κατεβάσω. Αν το κάνουμε update στην 7 θα κολλάει; Και είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο,  από τη στιγμή που βγήκε κ η 8 η έκδοση; Μήπως τελικά αν το πάρω να το αφήσω έτσι όπως είναι και βλέπω;

Αξίζει να το πάρω;

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας και πάλι ζητώ συγνώμη για την " ασχετοσύνη μου." 

Δημοσ.

Σε περίπτωση που προσπαθήσεις να αναβαθμίσεις το iPhone 4, θα πάρει υποχρεωτικά την τελευταία διαθέσιμη γι' αυτό έκδοση, την 7.1.2.

Σε σχέση με το iOS 5 δε θα είναι πιο γρήγορο αλλά θεωρώ πως αξίζει η αναβάθμιση για τα επιπλέον features και η συμβατότητα με νέες εφαρμογές.

Τώρα, αν αξίζει γενικότερα να αγοράσεις iPhone 4 αυτή τη στιγμή, εξαρτάται από την τιμή. Αν το πάρεις αρκετά φθηνά, εντάξει. Αλλιώς κοίτα για κάτι νεώτερο (σε Apple, από iPhone 5c και άνω).

Δημοσ.

Ευχαριστώ παρα πολυ για την αμεση απάντηση!

Μιας κ σε βρηκα κ ξερεις κάποια πραγματα παραπανω, ας σε ρωτησω κ κατι ακομη. Αν του περασω την 7αρα θα κολλαει;

Επισης, πιο παλια ειχα το 3g. Ειχα κανει τα αρχεία μου backup στο iTunes. Τωρα με το τεσσαρι ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω για να περασω ότι χρειαζομαι απ το παλιό μου (3g) κ να κανω κ update στο τεσσερα;

Οσο για το τελευταίο, το θεμα ειναι οικονομικο κ θελω οπωςδηποτε apple γι αυτο κ στρεφομαι στο τεσσαρι του αγοριού μου που ξέρω πως το έχει σαν καινούργιο.

Κ πάλι ευχαριστώ

Δημοσ.

Ευχαριστώ παρα πολυ για την αμεση απάντηση!

Μιας κ σε βρηκα κ ξερεις κάποια πραγματα παραπανω, ας σε ρωτησω κ κατι ακομη. Αν του περασω την 7αρα θα κολλαει;

Επισης, πιο παλια ειχα το 3g. Ειχα κανει τα αρχεία μου backup στο iTunes. Τωρα με το τεσσαρι ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω για να περασω ότι χρειαζομαι απ το παλιό μου (3g) κ να κανω κ update στο τεσσερα;

Οσο για το τελευταίο, το θεμα ειναι οικονομικο κ θελω οπωςδηποτε apple γι αυτο κ στρεφομαι στο τεσσαρι του αγοριού μου που ξέρω πως το έχει σαν καινούργιο.

Κ πάλι ευχαριστώ

Θα είναι βαρύ μ την 7άρα, ειδικά όταν θα αρχίσεις να περνάς εφαρμογές. 

Για το backup, απλώς θα συνδέσεις το iphone στο pc και θα κάνεις restore from backup. Έχε όμως υπ όψιν σου, ότι το restore θα σε πάει στην 7άρα (7.1.2 αν δεν κάνω λάθος)

Δημοσ.

Θα ζορίζεται αλλά δεν έχεις κι άλλη λύση. Ακόμα και με ios 7 δεν θα μπορείς να τρέξεις αρκετές εφαρμογές πλέον (και ακόμα πιο πολλές στο μέλλον)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...