takmas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα παιδια! εχω εναν υπολογιστη 9 ετιας pacard bell με επεξεργαστη Intel® pentium®4 CPU 3.06GHz 3.07GHz RAM 2.00GB και windows 7 ultimate. εδω και καιρο οταν ανοιγω τον υπολογιστη ο επεξεργαστης δουλευει στο 100% και κολλαει όλο το pc. εχω και μια φωτο απο το speed fan αν βοηθαει. επειδη ειμαι ασχετος αρκετα σχετικα μ αυτα μπορειτε να μ ρίξετε τα φώτα σας? ευχαριστω προκαταβολικα
johnmt2 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ανοιξε την διαχειριση εργασιων, και πανε στις διεργασιες και δες ποια διεργασια απασχολει τον Pentium.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 control + alt + delete - έναρξη διαχείρισης εργασιών - εμφάνιση των διεργασιών από όλους τους χρήστες - διεργασίες . Από εκεί θα δεις τι γίνεται και ποια εφαρμογή φτάνει τον επεξεργαστή στο 100%.
takmas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 το ανοιξα δεν βλεπω κατι... το ανοιξα δεν βλεπω κατι...
trek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Φίλε μου κατ'αρχήν, ultimate με 2g ram και τόσο απαρχαιωμένο hardware δεν είναι και οτι καλύτερο. Καλύτερα πήγαινε σε καμια πιο ελαφριά έκδοση όπως πχ w7 starter. Aπο κει και πέρα, την ζημιά ή στην κάνει κανας driver ή ιος. Προσπάθησε για αρχή να κάνεις ένα save cd με κάποιο γνωστό antivirus και να τρέξεις το scan χωρίς να μπεις στα windows. Μετά κατέβασε το driver pack solution και κάνε μια αναβάθμιση στους drivers και τέλος άρχισε να βγάζεις ένα-ένα τα περιφερειακά καταργώντας παράλληλα και τους drivers για αυτά (πληκτρολόγιο, ποντίκι, webcam, εξωτερικούς κλπ) και δες αν διορθώνεται. 1
takmas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ανοιξε την διαχειριση εργασιων, και πανε στις διεργασιες και δες ποια διεργασια απασχολει τον Pentium. control + alt + delete - έναρξη διαχείρισης εργασιών - εμφάνιση των διεργασιών από όλους τους χρήστες - διεργασίες . Από εκεί θα δεις τι γίνεται και ποια εφαρμογή φτάνει τον επεξεργαστή στο 100%. το εκανα και μου βγαλε αυτα τωρα οπως ειπα εγω ειμαι ασχετος και δε νιωθω και πολλα απ αυτα Φίλε μου κατ'αρχήν, ultimate με 2g ram και τόσο απαρχαιωμένο hardware δεν είναι και οτι καλύτερο. Καλύτερα πήγαινε σε καμια πιο ελαφριά έκδοση όπως πχ w7 starter. Aπο κει και πέρα, την ζημιά ή στην κάνει κανας driver ή ιος. Προσπάθησε για αρχή να κάνεις ένα save cd με κάποιο γνωστό antivirus και να τρέξεις το scan χωρίς να μπεις στα windows. Μετά κατέβασε το driver pack solution και κάνε μια αναβάθμιση στους drivers και τέλος άρχισε να βγάζεις ένα-ένα τα περιφερειακά καταργώντας παράλληλα και τους drivers για αυτά (πληκτρολόγιο, ποντίκι, webcam, εξωτερικούς κλπ) και δες αν διορθώνεται. αυτο με τον επεξεργαστη αρχισε να γινεται απο τη στιγμη που εγινε φορματ και μ εβαλαν τα 7 ultimate απο antivirus εχω το avast καπου λιγο το χασα να σου πω την αληθεια σ οτι μ πες.. ιο παντως το σκαναρισμα δε μ βγαζει
trek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Σε ποιο σημείο το έχασες? Πάντως στην φώτο απο πάνω ο επ/στης είναι στο 14%. Να συμπεράνω οτι δεν είναι ολη την ώρα 100%, έτσι?
manousos82003 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Να πω και γω τη γνώμη μου..Κάποια στιγμή χωρίς να το καταλάβω στο PC μου είχε εγκατασταθεί λογισμικό για απόμακρο mining για bit coins.... Η κάρτα γραφικών και ο επεξεργαστής δούλευαν στο full...το καταλάβαινα απο τα fans και ο υπολογιστής μου είχε "γονατίζει". Κανε ένα update το antivirus η βάλε κάτι που να το εντοπίζει μήπως ειναι κάτι παρόμοιο... 1
TRILOBYTER Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 βγαλε το αβαστ και δες πως παει. Επισης, βαλε καλυτερα αλλο λειτουργικο.. 1
takmas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Σε ποιο σημείο το έχασες? Πάντως στην φώτο απο πάνω ο επ/στης είναι στο 14%. Να συμπεράνω οτι δεν είναι ολη την ώρα 100%, έτσι? ειναι κατα κυριο λογο στο 100% αλλα πεφτει κιολας ορισμενες φορες Να πω και γω τη γνώμη μου..Κάποια στιγμή χωρίς να το καταλάβω στο PC μου είχε εγκατασταθεί λογισμικό για απόμακρο mining για bit coins.... Η κάρτα γραφικών και ο επεξεργαστής δούλευαν στο full...το καταλάβαινα απο τα fans και ο υπολογιστής μου είχε "γονατίζει". Κανε ένα update το antivirus η βάλε κάτι που να το εντοπίζει μήπως ειναι κάτι παρόμοιο... εγινε θενξ θα το κανω να δω βγαλε το αβαστ και δες πως παει. Επισης, βαλε καλυτερα αλλο λειτουργικο.. εγινε, το λειτουργικο πως το αλλαζω? οταν λες καλυτερο?
manousos82003 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 εγινε, το λειτουργικο πως το αλλαζω? οταν λες καλυτερο? Όταν λέει καλύτερο,εννοεί υποβάθμιση σε windows XP όπως έβαλες και τα 7,δεν υπάρχει διάφορα...
takmas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 αλλαξε windows, βαλε αλλη εκδοση οοοοκ θενξ Όταν λέει καλύτερο,εννοεί υποβάθμιση σε windows XP όπως έβαλες και τα 7,δεν υπάρχει διάφορα... οσο ειχα τα xp το pc ηταν μια χαρα με το που μου εκαναν format και μου εβαλαν ta 7 αρχισαν τα προβληματα.. εγω δε ξερω να το κανω, πρεπει να παω σε ειδικο
manousos82003 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Βάλε το cd των windows στον υπολογιστή και όταν δείξει μαύρη οθόνη , πατά enter (αρκεί να έχεις κάνει 1st boot device το DVD rom)
trek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ειναι κατα κυριο λογο στο 100% αλλα πεφτει κιολας ορισμενες φορες.. Τι να πω? Πρέπει να ξεκινήσεις να κάνεις αυτά που σου είπα πιο πριν αν θες να βγάλεις μια άκρη. Για τσέκαρε τώρα που το θυμήθηκα αν οι ενημερώσεις των windows είναι στο αυτόματο και αν ναι βάλτο στο manual. Eίχα δει παλιότερα ένα παρόμοιο πρόβλημα (high cpu usage) σε παλιά μηχανήματα που είχαν αυτόματο update και μόλις το έκανες manual διορθωνόταν, αλλα αυτά είχαν xp..τεσπα δεν χάνεις και τίποτα να δοκιμάσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα