Προς το περιεχόμενο

Τι ισχυει και τι οχι???"Θεμα" με panasonic... Και αγορα τηλεορασης για gaming-ταινιες

sperdikis86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω μια pabasonic p42ut50e και με το που εβαλα το ps4 επανω εκαψα τα hdmi και κατ'επεκταση την πλακετα συμφωνα με τον τεχνικο σε εξιδικευμενο καταστημα που πηγα.Σε συνομιλια που ειχα με τον διευθυντη του τμηματος service της panasonic γιατι πουθενα δεν ειχα διαβασει κατι αντιστοιχο,μου κατεστησε σαφες πως για τη ζημια ευθυνεται εμεσως πλην σαφως και off the record το ps4.Το αιτιολογησε λεγοντας μου πως επειδη το ps4 απαιτει υψηλες συχνοτητες και οι ενναλαγες σε συχνοτητα ειναι συχνες αναλογα με το εκαστοτε παιχνιδι γι'αυτο συμβαινει αυτο(τονιζω πως αυτα ειναι λογια δικα του).Η τηλεοραση βρισκεται στην εγγυηση και οχι μονο δεν μου προτεινε αντικατασταση η επισκευη αλλα ουτε μου προωθησε καποιο αλλο μοντελο, μου ειπε απευθειας να παμε σε πιστωση ολου του ποσου που ξοδεψα για να την αγορασω και να παω στο καλο. Η απορια μου ειναι η εξης:εχουν βαση τπτ απο αυτα που λεει, εχει συμβει κατι αναλογο σε καποιον αλλο θα'θελα να το μαθω.Αν γνωριζει καποιος οτιδηποτε καλοδεχουμενες οι αποψεις.

Τωρα στο επομενο κομματι του τιτλου:ψαχνω μια τηλεοραση 40-42 ιντσες για gaming-ταινιες (αναπαραγωγη απο το pc)μεχρι 700€. Δεν εχω καμια αποψη επι του θεματος απλα θα ηθελα ομως την οποια προταση να την αιτιολογησετε αν θελετε.Δλδ προτεινω αυτο το μοντελο,αυτη τη μαρκα,γι'αυτο και γι'αυτο το λογο.Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω μια pabasonic p42ut50e και με το που εβαλα το ps4 επανω εκαψα τα hdmi και κατ'επεκταση την πλακετα συμφωνα με τον τεχνικο σε εξιδικευμενο καταστημα που πηγα.Σε συνομιλια που ειχα με τον διευθυντη του τμηματος service της panasonic γιατι πουθενα δεν ειχα διαβασει κατι αντιστοιχο,μου κατεστησε σαφες πως για τη ζημια ευθυνεται εμεσως πλην σαφως και off the record το ps4.Το αιτιολογησε λεγοντας μου πως επειδη το ps4 απαιτει υψηλες συχνοτητες και οι ενναλαγες σε συχνοτητα ειναι συχνες αναλογα με το εκαστοτε παιχνιδι γι'αυτο συμβαινει αυτο(τονιζω πως αυτα ειναι λογια δικα του).Η τηλεοραση βρισκεται στην εγγυηση και οχι μονο δεν μου προτεινε αντικατασταση η επισκευη αλλα ουτε μου προωθησε καποιο αλλο μοντελο, μου ειπε απευθειας να παμε σε πιστωση ολου του ποσου που ξοδεψα για να την αγορασω και να παω στο καλο. Η απορια μου ειναι η εξης:εχουν βαση τπτ απο αυτα που λεει, εχει συμβει κατι αναλογο σε καποιον αλλο θα'θελα να το μαθω.Αν γνωριζει καποιος οτιδηποτε καλοδεχουμενες οι αποψεις.

Τωρα στο επομενο κομματι του τιτλου:ψαχνω μια τηλεοραση 40-42 ιντσες για gaming-ταινιες (αναπαραγωγη απο το pc)μεχρι 700€. Δεν εχω καμια αποψη επι του θεματος απλα θα ηθελα ομως την οποια προταση να την αιτιολογησετε αν θελετε.Δλδ προτεινω αυτο το μοντελο,αυτη τη μαρκα,γι'αυτο και γι'αυτο το λογο.Ευχαριστω.

Δεν ειμαι τεχνικος ,ουτε ειμαι απολυτα σιγουρος,ουτε θελω να το παιξω παντογνωστης,αλλα νομιζω οτι ηταν ελλατωματικο το μοντελο της tv σου...Εν ολιγοις εκτιμω οτι δεν εχουν λογικη αυτα που σε ειπε,αλλιως το ps4 θα ειχε καψει τις τηλεορασεις ολων εδω μεσα στο φορουμ και οχι μονο αυτων.Δεκτη η οποια διορθωση  σε αυτα που ανεφερα απο οποιον γνωριζει το αντικειμενο καλυτερα.

Δεν διαφωνω μαζι σου, σιγουρα η tv θα μπορουσε να ειναι ελλατωματικη,αλλα γιατι δεν προεβη σε μια απο τις λυσεις που θα μπορουσε,αλλα πηγε κατευθειαν σε πιστωση?Αυτο ειναι που με προβληματισε

Μου ακουστηκε σαν κινηση απο εταιρια εντελως κουφη γι'αυτο το ανερτησα.

Δεν διαφωνω μαζι σου, σιγουρα η tv θα μπορουσε να ειναι ελλατωματικη,αλλα γιατι δεν προεβη σε μια απο τις λυσεις που θα μπορουσε,αλλα πηγε κατευθειαν σε πιστωση?Αυτο ειναι που με προβληματισε

Μου ακουστηκε σαν κινηση απο εταιρια εντελως κουφη γι'αυτο το ανερτησα.

Αφου πηγε κατευθειαν σε πιστωση μην τρελαινεσαι,και δευτερον σκεφτηκες οτι μπορει το καταστημα να ειχε μονο αυτο το μοντελο σε διαφορες ιντσες,κι ετσι αν σου δινε ιδια να ξανακαιγοταν; (λογω εξ αρχης ελλατωματικων κυκλωματων κλπ κλπ...)Εμενα εκει πηγε το μυαλο μου...Να χε κι αλλες, ιδιο ακριβως μοντελο, και ετσι δεν ηθελε να ρισκαρει να σε ξαναδωσει.

Ας περιμενουμε να διαβασουμε κι αλλη γνωμη,εχει ενδιαφερον παντως η φαση.

ΥΓ...Οι απαντησεις που δινουν τα service ειναι πολυ "ετοιματζιδικες"...Μητρικη πλακετα ειναι η Νο1 απαντηση τους σε ολα τα θεματα..Αυτην την εντολη εχουν και πιστεψε με οι πιο πολλοι στα service ειναι για να σκαβουν πετρες στα βουνα,οποτε μην δινεις βαση στις απαντησεις τους..Εχω και Panasonic tv (εκτος απο toshiba,αλλη απαραδεκτη κι αυτη),και οι στοκοι στο service Θεσσαλονικης μου την χαλασανε..Τι να λεμε τωρα..

Παλι δεν με καταλαβες.Δεν με εστειλε σε κανενα αλλο μοντελο της panasonic σε ολη την γκαμα των τηλεορασεων και την πρωτοβουλια την πηρε ο διευθυντης του τεχνικου οχι καποιο οποιοδηποτε καταστημα.

Παλι δεν με καταλαβες.Δεν με εστειλε σε κανενα αλλο μοντελο της panasonic σε ολη την γκαμα των τηλεορασεων και την πρωτοβουλια την πηρε ο διευθυντης του τεχνικου οχι καποιο οποιοδηποτε καταστημα.

Γιατι,πότε δεν σε καταλαβα;..........................Φυσικα και κατανοησα...Μια ιδεα εριξα στο κατω κατω...Δε ξερω τι αλλο να υποθεσω,στην τελικη παρτους και ρωτα το,δεν ειναι ντροπη νομιζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...