Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άρα καταλαβαίνω ότι τεχνικός έλεγχος της γραμμής του φίλου δεν έγινε, παρά μόνο από μακρυά. Αυτός δεν είναι έλεγχος.

Σήμερα διάβασα άλλη περίπτωση, για νέο συνδρομητή της Forthnet που έχει ίδια ακριβώς εξασθένιση, όταν λίγες μέρες πριν στην Wind στην ίδια γραμμή, στο ίδιο αστικό κέντρο, στο ίδιο σπίτι, έπιανε 33Mbps και τώρα έπεσε στα 28Mbps. Και έχει μεγάλο θέμα με το Upload.

Ποια τάση βρε φίλε ανεβάζει ο ΟΤΕ; Και για ποιον πυκνωτή μιλάς;

Δημοσ.

Άρα καταλαβαίνω ότι τεχνικός έλεγχος της γραμμής του φίλου δεν έγινε, παρά μόνο από μακρυά. Αυτός δεν είναι έλεγχος.

Σήμερα διάβασα άλλη περίπτωση, για νέο συνδρομητή της Forthnet που έχει ίδια ακριβώς εξασθένιση, όταν λίγες μέρες πριν στην Wind στην ίδια γραμμή, στο ίδιο αστικό κέντρο, στο ίδιο σπίτι, έπιανε 33Mbps και τώρα έπεσε στα 28Mbps. Και έχει μεγάλο θέμα με το Upload.

Ποια τάση βρε φίλε ανεβάζει ο ΟΤΕ; Και για ποιον πυκνωτή μιλάς;

Εγώ είμαι αυτός ο πονεμένος..

• Like 1
Δημοσ.

Η τάση είναι σταθερή παντού από όσο νομίζω αυτό που αλλάζει είναι η  ισχύς εκπομπής

Ο πυκνωτής μπορεί να δημιουργήσει βραχυκύκλωμα στη DSL και έμπαινε στις παλιές πρίζες του ΟΤΕ για προστασία από κεραυνούς 5000v ξέρω

Από απομακρυσμένο έλεγχο της γραμμής μπορούν να διαγνώσουν για το που οφείλετε το πρόβλημα

Δημοσ.

Η οποία ισχύς εκπομπής έχει όριο στο Downstream τα 20dB και αντίστοιχα 13dB στο Upstream σε όλους. Πουθενά δεν θα δεις μεγαλύτερες τιμές. Άρα δεν ισχύει αυτό που γράφει.

Ακριβώς, στις παλιές πρίζες που τώρα ποια δεν κυκλοφορούν και μετά τον πρώτο καιρό του ADSL έχουν σχεδόν εξαφανιστεί.

Υπάρχουν πολλά προβλήματα που δεν λύνονται από το γραφείο, πόσο μάλλον τα καλωδιακά. Αν δεν γίνει μέτρηση στο άλλο άκρο, απλά δεν.

Δημοσ.

Το παλικάρι έχει πρόβλημα συγχρονισμού και σίγουρη βλάβη, εγώ που κλειδώνω στα 4.5 και στην πραγματικότητα είναι σαν να ανεβάζω με 0.4 τι στο καλό;...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

θα ήθελα να ρωτήσω είμαι σε περιοχή 1300 μέτρα απο το τελευταιο dsl κουτί της πόλης και κάνω μεταφορά γραμμής, ο τεχνικός μου είπε οτι vdsl λειτουργεί μεχρι τα 800 μέτρα , πάροχος οτέ, τι κάνω τώρα μένω 24αρα ή κανω καμια αίτηση για vdsl ?

Δημοσ.

Μέχρι τα 700-800 καλωδιακά μέτρα και ανάλογα την κατάσταση των καλωδίων, υπάρχει δυνατότητα συγχρονισμού κοντά στο σημερινό μέγιστο του VDSL.

Μέχρι τα περίπου 1200 μέτρα μπορεί να έχουμε συγχρονισμό κοντά στα 30Mbps. Από εκεί και πάνω υπάρχει ραγδαία μείωση και πάνω από τα 1300 μέτρα δεν έχει μεγάλη διαφορά από το ADSL.

Αν κατάλαβα καλά, έχεις μεγάλη απόσταση από το αστικό κέντρο. 1300 μέτρα από την καμπίνα στα οποία πρέπει να υπολογίσουμε και την απόσταση μεταξύ αυτής και του αστικού κέντρου. Άρα ξεχνάς το VDSL, εκτός κι αν έχω καταλάβει λάθος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά ήρθε ο τεχνικός του οτέ και τελικά εχει dslam στα 100 μέτρα άλλα δεν εχουν κολόνες! πάει και ο οτέ χάλασε.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...