Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω windows xp pro, και ημουν με την τελευταια version του skype που μπορει να τρεξει σε xp.

Μετα απο καποια φορα που ειχα ξεχασει τον κωδικο, ζητησα νεο, οπως και μου εστειλλαν με mail.

Με αυτον δεν μπορεσα απο τοτε να μπω με τιποτα.

Μπηκα απο αλλον υπολογιστη τον αλλαξα ξανα και ξαναγυρισα στον παλιο, αλλα και παλι δεν με αφηνει να συνδεθω.

Απεγκατεστησα το skype, και κατεβασα και εγκατεστησα την version 6.6.0.106 που βρηκα στο νετ οτι τρεχει κανονικα σε xp, αλλα το προβλημα παραμενει.

Εκανα αλλον λογαριασμο, αλλα και παλι δεν με αφηνει.

Μου βγαζει μηνυμα οτι το skype δεν μπορει να συνδεθει.

Μια γνωμη παιδια γιατι δεν θελω να κανω format.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τελευταια εκδοση του skype που να μπορει να τρεξει σε xp ειναι η 6.20, που ειναι και η πλεον προσφατη εκδοση του. Screenshot οταν παω σε xp.

Αν δεν μπορεις να βαλεις την τελευταια εκδοση, ή αν δεν σου δουλευει, ειναι επειδη δεν εχεις xp με sp3, οποτε πρεπει να ενημερωθεις και εκει.

Το οτι δεν σε αφηνει να συνδεθεις ειναι επειδη η ms εκοψε τη δυνατοτητα συνδεσης για παλιοτερες εκδοσεις του skype απο τις τρεχουσες, πχ στο λινουξ αν εχεις skype 4.2 (προτελευταια εκδοση), δεν μπαινεις!

http://blogs.skype.com/2014/06/20/making-way-for-the-next-generation-of-skype-on-desktop/

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση, θα δοκιμασω να εγκαταστησω το sp3.

edit: εγκατεστησα το sp3, κατεβασα την τελευταια εκδοση που ειναι η 6.21.0.104, αλλα τωρα κατα την διαρκεια της εγκαταστασης μου βγαζει "failed to get proc address for GetlogicalProcessorInformation (KERNEL32.dll)

Μπορω να κανω κατι αλλο;

Επεξ/σία από klipitiklopos
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια εχω εγκαταστησει πλεον τα 7 ultimate, αλλα οταν κατεβαζω και εγκαθιστω την τελευταια εκδοση του skype, μου βγαζει μπλε οθονη και κανει συνεχεια επανεκκινησεις.

Εκανα επαναφορα συστηματος και επανεγκατεστησα το skype, και ξανα μπλε οθονη.

Τι μπορω να κανω για αυτο;

Μηπως υπαρχει καποια εκδοση του skype που να τρεχει στα 7 απροβληματιστα;

Δημοσ.

Παιδια εχω εγκαταστησει πλεον τα 7 ultimate, αλλα οταν κατεβαζω και εγκαθιστω την τελευταια εκδοση του skype, μου βγαζει μπλε οθονη και κανει συνεχεια επανεκκινησεις.

Εκανα επαναφορα συστηματος και επανεγκατεστησα το skype, και ξανα μπλε οθονη.

Τι μπορω να κανω για αυτο;

Μηπως υπαρχει καποια εκδοση του skype που να τρεχει στα 7 απροβληματιστα;

Όλες οι εκδόσεις του skype τρέχουν απροβλημάτιστα στα 7άρια. Μάλλον έχει κάποιο θέμα ο υπολογιστής σου.

Κατέβασε το hirens boot cd και κάψ' το σαν image σε cd (π.χ. με το imageburn ή με όποιο πρόγραμμα έχει εγγραφή αρχείου ειόνας/image file). Μπούταρε με αυτό και τρέξε memtest για αρχή. Άστο να πάει 100% στο σύνολο των test και δες αν έβγαλε λάθη.

Δημοσ.

μιας και εγινε αναφορα στο skype, εγω τις τελευταιες ημερες εχω καποιο αλλο προβλημα. δεν μου βγαζει τις offline επαφες μου παρολο που στο αναλογο μενου εχω επελεγμενω το all. μου εμφανιζει μονο τις τελευταιες επαφες που ειχα συνομιλια στο πεδιο RECENT, ειτε ειναι online ειτε ειναι offline και στα CONTACTS μονο τις online επαφες μου.

εχω κανει αποσυνδεση και μετα συνδεση αλλα δεν φτιαχνει. εχει κανεις το ιδιο θεμα μηπως ?

Δημοσ.

Όλες οι εκδόσεις του skype τρέχουν απροβλημάτιστα στα 7άρια. Μάλλον έχει κάποιο θέμα ο υπολογιστής σου.

Κατέβασε το hirens boot cd και κάψ' το σαν image σε cd (π.χ. με το imageburn ή με όποιο πρόγραμμα έχει εγγραφή αρχείου ειόνας/image file). Μπούταρε με αυτό και τρέξε memtest για αρχή. Άστο να πάει 100% στο σύνολο των test και δες αν έβγαλε λάθη.

Σε ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...