nikos134 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Έστησα το pc σημερα και ειπα να κανω ενα τεστ για θερμοκρασιες....εχω τον ι5 4690κ με την R1 Universal...Σε idle βρισκεται περιπου 28-32 βαθμους...Με πριμε full load για κανα 20 λεπτο στην αρχη πατησε 60-62 μετα σταθεροποιηθηκε στους 50-55...ειναι εντάξει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Είσαι μια χαρά δεν υπάρχει θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos134 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Είσαι μια χαρά δεν υπάρχει θέμα αρα που σκοπευω να τον ανεβασω λιγο..μεχρι ποσο σε full load βρισκομαι σε safe levels? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FasTaker Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 οι haswell ανεβαζουν θερμοκρασιες απο οτι η προηγουμενη γενια. σε full load το max που μπορεις να φτασεις και να εισαι safe ειναι 80C. Παραπανω πας με δικη σου ευθυνη. Προσωπικα εχω των 4670κ και τον τρεχω στα 4.1GHZ και με την artic cooling freeze i30 μου τρεχει σε full load στους 78C. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα