Chrisigia Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Πολύ οικονομικό το συγκεκριμένο smartwatch, αν και εγώ προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω τη χρησιμότητά τους γενικά. Δεν ξέρω κανέναν που να έχει smartwatch και μου φαίνεται ότι ουσιαστικά αποτελεί επιπλέον επιβάρυνση με ένα gadget που δεν προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο...
georgetsl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 αμα εισαι 15-20 ετων...το φορας....απο εκει και πανω αρχιζει κιτσαρια.....ας εβαζαν και υποδοχη για sim να ειναι τηλεφωνο κιολας να μην κουβαλας κινητο εξω....και το κιτς και το κινητο ....πολλα μου φαινονται για κουβαλημα.....το ρολοι ειναι κατ'εξοχην κοσμημα του αντρα.....αυτο εδω ειναι καλυτερο
mariosCS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Πολύ οικονομικό το συγκεκριμένο smartwatch, αν και εγώ προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω τη χρησιμότητά τους γενικά. Δεν ξέρω κανέναν που να έχει smartwatch και μου φαίνεται ότι ουσιαστικά αποτελεί επιπλέον επιβάρυνση με ένα gadget που δεν προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο... μμ... κάτι πρακτικό είναι να μην έχεις το κινητό στην τσέπη, αλλά στη τσάντα, ή όταν δεν θες κάθε 3 και λίγο να τσεκάρεις το κινητό σου αν ήρθε κάτι (αν περιμένεις κάποια κλήση ή μήνυμα δηλαδή). Προφανώς απαραίτητο ΔΕΝ είναι. Αλλά δεν είναι και άχρηστο, άμα κάποια πράγματα θα σε βολέψουν.
georgetsl Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 μμ... κάτι πρακτικό είναι να μην έχεις το κινητό στην τσέπη, αλλά στη τσάντα, ή όταν δεν θες κάθε 3 και λίγο να τσεκάρεις το κινητό σου αν ήρθε κάτι (αν περιμένεις κάποια κλήση ή μήνυμα δηλαδή). Προφανώς απαραίτητο ΔΕΝ είναι. Αλλά δεν είναι και άχρηστο, άμα κάποια πράγματα θα σε βολέψουν εγω παντως στα ΜΜΜ και γενικα ....οσοι εχουν σμαρτφον,διαρκως εξω το εχουν και παιζουν ή ακουν μουσικη......το συγκεκριμενο θεωρειται απλα ενα τεχνολογικο σκουπιδι ,οπως τοσα αλλα που κυκλοφορουν και λογικο ειναι......κοστος μηδαμινο για τις εταιριες που αναζητουν να πιασουν "αργοσχολους" απο την μυτη που διαθετουν λεφτα για πεταμα.....προτιμω να φοραω το SEIKO μου ,παρα μια πλαστικουρα ως αντρας που ειμαι.....προτιμω να τα σκαω για κατι που εχει διαχρονικη αξια και οχι εφημερη σε τετοια πραγματα που μεσα σε ενα χρονο το πολυ θα καταλληξει στο συρταρι για να ειχαμε να λεγαμε οτι ειμασταν και εμεις στο κοτερο!!!!
GeorgT. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ήρθε χθες τελικά κ μπορω να πω οτι είναι πολύ καλό για τα λεφτά του, αρχικα δε έβγαζε ελληνικούς χαρακτήρες αλλά μετα τη αναβάθμιση σε 3.14 λύθηκε αυτό το πρόβλημα!
RODIFIRE Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 ανυπομονώ πότε θα έρθει η ώρα να φοράω και εγώ ένα!η τιμές "καλές" είναι άπλα θέλω περισσότερα πράγματα!όπως μεγαλύτερη κάμερα περισσότερες εφαρμογές μεγαλύτερη οθόνη....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα