GiwrgosP- Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Σήμερα είχαν πει ότι θα έδιναν τα source Ποια source?
thomasG4 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Και η αντίστροφη μέτρηση για το release της Cyanogenmod ξεκινά και επίσημα απο σήμερα Google Is Pushing Android 5.0 Lollipop Source Code To AOSP http://www.androidpolice.com/2014/11/03/google-pushing-android-5-0-lollipop-source-code-aosp-right-now/
GiwrgosP- Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα μιας και υπαρχει αυτο εδω, εχει ερθει σε κανεναν (με nexus 5) το OTA update; Ποτε υπολογιζεται να φτασει σε μας στην Ελλαδα; (αν γνωριζουμε)
GiwrgosP- Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Εγώ ακόμα περιμένω. Το κοβω να το περναμε μονοι μας και να κλαίμε την εγγύηση μετα
GiwrgosP- Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 βρηκα αυτο το βιντεο.. Εχω καποιες ερωτησεις.. Μπορει καποιος να το δει και να μου πει αν ειναι εμπιστο; Επισης αν τελικα (αφου flashαρω ολα οσα λεει) κλειδωσω τον Bootloader θα ειναι οκ η εγγύηση μου η θα την εχω χασει; Και αφου βαλω μονος μου το factory image θα μπορω να παιρνω ota updates απο κει και στο εξής η οχι;
qsis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Το κοβω να το περναμε μονοι μας και να κλαίμε την εγγύηση μετα γιατί να κλαις την εγγύηση; αν προσέξεις τι κάνεις δε θα φανεί ότι πείραξες κάτι
GiwrgosP- Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξερω, απλα ειμαι πολυ επιφυλακτικός με το nexus μου (αφου ειναι η πρωτη μου high end συσκευη) και ειμαι λιγο "αγχωμενος" με την φαση του φλασαρισματος
disqualified Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα μιας και υπαρχει αυτο εδω, εχει ερθει σε κανεναν (με nexus 5) το OTA update; Ποτε υπολογιζεται να φτασει σε μας στην Ελλαδα; (αν γνωριζουμε) Ναι εγώ την έχω πάρει εδώ και μέρες, διάβασε το παρακάτω θέμα http://www.insomnia.gr/topic/548513-οι-αναβαθμίσεις-των-nexus-5-nexus-7-και-nexus-10-σε-android-50-lollipop-ξεκινάνε-απ/
GiwrgosP- Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ναι εγώ την έχω πάρει εδώ και μέρες, διάβασε το παρακάτω θέμα http://www.insomnia.gr/topic/548513-οι-αναβαθμίσεις-των-nexus-5-nexus-7-και-nexus-10-σε-android-50-lollipop-ξεκινάνε-απ/ Εισαι μαλλον απο τους τυχερους.. Παιδια το βιντεο παραπανω που εβαλα ειναι ασφαλες; Ειναι ολα οκ αν το ακολουθησω κατα γραμμα;; (σορρυ που ειμαι ανυπομονος αλλα αυτη την στιγμη αν μου πει καποιος οτι ειναι ολα οκ το ξεκιναω ) Edit: τελικα το εβαλα το android Χρειαζεται να ξανακλειδωσω bootloader η ειμαι οκ και με unlocked (για future ota updates) Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2014 από GiwrgosP-
qsis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξερω, απλα ειμαι πολυ επιφυλακτικός με το nexus μου (αφου ειναι η πρωτη μου high end συσκευη) και ειμαι λιγο "αγχωμενος" με την φαση του φλασαρισματος τα nexus για να τα χαλάσεις, να τα κάνεις τούβλα δηλαδή, πρέπει να είσαι πολύ γκασμάς εφ'όσον ψάξεις και μάθεις τις διαδικασίες θα διαπιστώσεις ότι είναι πολύ fool proof συσκευές και οι πιο εύκολες σε πειράγματα και αυτές που έχουν και τη πιο πλούσια γκάμα σε custom πράγματα
GiwrgosP- Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 τα nexus για να τα χαλάσεις, να τα κάνεις τούβλα δηλαδή, πρέπει να είσαι πολύ γκασμάς εφ'όσον ψάξεις και μάθεις τις διαδικασίες θα διαπιστώσεις ότι είναι πολύ fool proof συσκευές και οι πιο εύκολες σε πειράγματα και αυτές που έχουν και τη πιο πλούσια γκάμα σε custom πράγματα Χαχα, ισως να εχεις δικιο.. Μου αρεσε που ειχε μονο του απο την αρχη δικο του recovery (ενω κατι xperia L και T που ειχα δεν εχουν ουτε γι αστειο κατι τετοιο!) Τωρα πρεπει να ξανακλειδωσω bootloader στο nexus μου για επομενα ota's?
mixschino Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μόλις εγκατεστησα L στο nexus 7 ('12), όλα τέλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα