silmarien Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Έχω ένα macbook pro 15" mid 2012. Όλα λειτουργούσαν μια χαρά μέχρι τώρα. Χθες το έβαλα σε sleep κλείνοντας το lid και σήμερα που το άνοιξα το trackpad ήταν unresponsive. Δοκίμασα να κάνω επανεκκίνηση, smc reset, pram reset αλλά δεν βοήθησε σε κάτι. Boot σε safe mode δεν είχε κάποια διαφορά. Me εξωτερικό mouse όλα ΟΚ ήταν αν και ξεκίνησε να κάνει κόλπα με gestures από μόνο του το trackpad. Σπρώχνοντας το λίγο από τα αριστερά στα δεξιά φαίνεται να βοήθησε αλλά δεν δουλεύει κανονικά. Είναι πιο αργό, τα gestures δεν δουλεύουν και η δεξιά πάνω γωνία δεν δουλεύει. Παίζει να είναι hardware πρόβλημα? Κοιτάω για αντικατάσταση trackpad? Σε περίπτωση που έχει σχέση η μπαταρία
ozelot Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δοκίμασε να διαγράψεις τα Global Settings του τρέχοντας στο Teminal διαδοχικά τις εντολές και Enter μετά από κάθε μια. Restart κατόπιν. ● defaults -currentHost delete -g ● defaults delete -g
silmarien Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δοκίμασε να διαγράψεις τα Global Settings του τρέχοντας στο Teminal διαδοχικά τις εντολές και Enter μετά από κάθε μια. Restart κατόπιν. ● defaults -currentHost delete -g ● defaults delete -g Δεν είχε κάποια αλλαγή. Το πρόβλημα επιμένει.
silmarien Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο εκτός από το trackpad? Θα πρέπει να το δώσω ή να επιχειρήσω μόνος μου αλλαγή του trackpad μόνο?
ozelot Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Κοίτα μετά και απο την διαγραφή δεν παίζει, ενώ το ποντίκι δεν έχει θέμα, προφανώς κάτι δεν πάει καλά με το hardware. Το τι ακριβώς συμβαίνει, κατά την γνώμη μου μόνο το service μπορεί να εκτιμήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα