spycel Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά αγόρασα από ενα άλλο μέλος του φόρουμ μία τηλεόραση η οποία έχει σε ισχύ εγγύηση άλλους 15 μήνες. Η απόδειξη/εγγύηση που έχει κοπεί από το μαγαζί είναι στα δικά του στοιχεία κ όχι στα δικά μου. Η TV μου παρουσίασε θέμα και πρέπει να χρησιμοποιήσω την εγγύηση. Πήρα τηλ. κ στην κοπέλα είπα τα δικά μου στοιχεία εννοείται για να έρθει ο τεχνικός. Είμαι πλήρως καλυμμέννος ή όχι???? Θα πρέπει να είναι στο όνομα μου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δεν νομίζω να σου δημιουργήσουν θέμα... Και αν σου πουν τίποτα δείξε την αγγελία του φόρουμ πχ για να πειστεί ότι την αγο΄ρασες από άλλο μέλος... Από ποιο μαγαζί είναι?? Εννοώ είανι από κάποιο γνωστό στυλ Public Plaisio κτλ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spycel Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ναι από Πλαίσιο είναι. Απλώς δεν νομίζω να έχω θέμα αφού όλοι στις συναλλαγές ζητάνε εγγύηση που φυσικά δεν είναι στο όνομα τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δεν θα έχεις θέμα... Πλέον πολλές φορές δεν ζητούν καν την εγγύηση καθώς το ελέγχουν μέσα από το IMEI/Serial Number... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Όχι δεν έχεις πρόβλημα. 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα