paylidis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 seriously? εγω ακομα ψαχνω να βρω τα στραβα..! (εχω στραβωσει πολυ χειρότερα σε κατι παλιοπέντιουμ 3 τις εποχες που ενας επεξεργαστης ήταν μισός καλός μισθος και τα εφτιαξα οπως σου λενε τα παιδιά...) σιγα σιγα με ηρεμια και θα τα φτιάξεις!
ribo10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Αν δεν φτιαχτεί τελικά, ποιον μου προτείνετε να πάρω? Να πάω στον 8350 ή σε κάποιον άλλον?
zio10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Αν δεν φτιαχτεί τελικά, ποιον μου προτείνετε να πάρω? Να πάω στον 8350 ή σε κάποιον άλλον? Μην είσαι απαισιόδοξος, θα φτιαχτεί! Εκτός κι αν σε τρώει το χέρι σου για αγορές και ψάχνεις αφορμή
Thanos1972 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Για ποιον λογο να πας σε εναν ιδιο ουσιαστικα επεξεργαστη απο την στιγμη που τον εχεις ηδη.ειπαμε,θα φτιαχτει.δεν ειναι πραγματικα τιποτα η ζημια που εχει. 5
ribo10 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μόλις τον πήρα από κάποιον που μου τον ισιωσε και τον εβαλε σε δικο του socket και μπήκε. Τώρα αν τον ακουμπησω απλα στο socket της μητρικης μου δεν μπαινει μεσα, πρεπει να το πιεσω? φοβαμαι μην ξαναστραβωσουν. Πως το κανω? Κατάφερα και τον έβαλα τελικά! Τώρα πρέπει να πάρω και να του βάλω πάστα από πάνω πάλι, σωστά?? Έχει μείνει λίγη πάνω στην ψύκτρα, πως μπορώ να τη βγάλω τελείως για να βάλω την καινούρια μετά? Έχετε να προτείνετε κάποια καλή πάστα που να μην μου ξανακάνει το πρόβλημα και κολλήσει μαζί με τον επεξεργαστή πάλι αλλα να ειναι και καλη απο αποψη διατηρησης χαμηλης θερμοκρασίας?
Kazama88 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Θα καθαρίσεις και τις δυο επιφάνειες καλά με οινόπνευμα! Εγώ χρησιμοποιώ χρόνια την artic silver 5, δεν ξέρω βέβαια αν θα σου κολλήσει πάλι! Ας πει και κάποιος άλλος που έχει εμπειρία απο AMD!
micahel Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 3 παστες εχω βαλει στον 8320 μου και με ολες κολαει, οταν θες να βγαλεις την ψύκτρα θα τον ζεστενεις λιγο με το πιστολακι και μετα απαλα δεξια αριστερα και θα βγενει ευκολα, αλλιως θα τον δουλευεις 2 λεπτα και μετα θα την βγαζεις
maik42 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Στειλε τον ναι,και θα δω τι μπορω να κανω.το εχω ξανακανει ετσι και αλλιως σε καποιον φιλο (μιχαλη εισαι εδω)? και ασε τις βλακειες για τις πληρωμες. Μόλις τον πήρα από κάποιον που μου τον ισιωσε και τον εβαλε σε δικο του socket και μπήκε. Τώρα αν τον ακουμπησω απλα στο socket της μητρικης μου δεν μπαινει μεσα, πρεπει να το πιεσω? φοβαμαι μην ξαναστραβωσουν. Πως το κανω? Κατάφερα και τον έβαλα τελικά! Τώρα πρέπει να πάρω και να του βάλω πάστα από πάνω πάλι, σωστά?? Έχει μείνει λίγη πάνω στην ψύκτρα, πως μπορώ να τη βγάλω τελείως για να βάλω την καινούρια μετά? Έχετε να προτείνετε κάποια καλή πάστα που να μην μου ξανακάνει το πρόβλημα και κολλήσει μαζί με τον επεξεργαστή πάλι αλλα να ειναι και καλη απο αποψη διατηρησης χαμηλης θερμοκρασίας? τωρα ειδα το νημα!!! @ribo επρεπε να τον στειλεις στον Θάνο. θα στον εκανε εργοστασιακο. κυριολεκτικα. εγω ακομη του χρωσταω κατι μπυρες απο εκεινη την εποχη, (θα εχουν περασει κανα 2 χρονια) που εισαι ρε συναδελφε; χαθηκαμε!!! γυρισες θεσσαλονικη; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα