Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Προσπάθησα να βγάλω τον επεξεργαστή μου amd fx 8320 από το κουτί μου και επειδή είχε κολλήσει μαζί με τη ψήκτρα ΣΤΡΑΒΩΣΑ αρκετά από τα πινακια και πλέον δεν μπαίνει στη μητρική αν και προσπάθησα με μηχανικό μολύβι να τα ισιωσω. Θα να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να γίνει για να φτιαχτεί η να πάω για καινούριο;

Σε καινούριο αξίζει να πάω στον 8350 η υπάρχει κάτι πιο οικονομικό εξίσου καλό;

Δημοσ.

Ίσιωσέ τα προσεκτικά όπως λένε και τα παιδιά και θα παίξει. Αν μπορείς βρες κάτι λεπτό και αρκετά σκληρό που να χωράει να μπει ανάμεσα στις σειρές από τα πιν για να τα ισιώσεις ομοιόμορφα.

Δημοσ.

Η καλύτερη βάση για να τα ισιώσεις είναι πάντα το ίδιο το socket.

Άρα συνεχίζεις να προσπαθείς με μηχανικό μολύβι τόσο ώστε να μπουν τα στραβά πρώτα και μετά θα έρθουν και τα άλλα.

Δημοσ.

..δεν το πιέζεις,κάνεις χειρισμό να μπουν τα pin αν μπορείς να βγάλεις την μητρική θα σε διευκολύνει πολύ να βλέπεις από το πλάι πιο μπαίνει,και να κάνεις τις κατάλληλες πάντα ευγενικές κινήσεις.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να μπορέσω να το κάνω. Ορίστε και μερικές φωτογραφίες για να μου πείτε αν χρειάζονται και άλλο ίσιωμα.

https://www.dropbox.com/s/w4p3iorza1w9lww/20141013_133508.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/jlsr83ugkj03kz6/20141013_133448.jpg?dl=0

Επίσης, υπάρχει περίπτωση να τον θέλει κανείς (είναι με εγγύηση κανονικα) μαζί με τη ψυχτρα του για να τον πουλήσω και να κάτσει να ασχοληθεί;;

Δημοσ.

Αν βρεις κάτι σαν πιστωτική κάρτα φαντάσου αλλά πιο λεπτό για να χωράει ανάμεσα στις σειρές των πιν θα τα ισιώσεις όλα ομοιόμορφα. Μετά όσο μείνει θα ισιώσει βάζοντάς τον στο socket όπως λέει ο Moviemaker

Και με ένα πολύ μικρό κατσαβιδάκι και προσοχή μπορείς να το κάνεις. Δεν είναι τόσο ευαίσθητα τα πινάκια για να σπάσουν με το παραμικρό

Δημοσ.

Πολύ λίγα τα στραβά. Άμα δεν σε βολεύουν τα παραπάνω πάρε κανένα κοπίδι ή κανένα τσιμπιδάκι απο καμιά εκεί και άρχιζε το ίσιωμα, απλά θέλει χαλαρά να τα γυρίζεις γιατί παίζει να κόψει κανένα όπως σου είπαν. Απαλά απαλά.... Κανένα μισάωρο θα σου πάρει στην χειρότερη των περιπτώσεων, βάλε τον κάτω απο ένα φως (πορτατίφ ή φως γραφείου) και θα δεις οτι φαίνονται καπάκι ποια θέλουν ίσιωμα. Μετά όταν όλα είναι ολόισια τον βάζεις στο σόκετ και πάνε εκεί που πρέπει να πάνε άμα τους λείπει λίγο....

Δημοσ.
και εγώ πριν ένα χρόνο στον ίδιο επεξεργαστή τα έκανα χειρότερα από εσένα (μου είχαν πάει και πάστες μέσα στα πινάκια :P )

δεν είναι τίποτα, πιστωτική, μηχανικό μολύβι και αρχίζεις.

πρώτα κάνε τα χοντρά με πιστωτική, ευθυγραμμίζετε με τα άλλα δίπλα, μετά βαλε το μηχανικό και καπακωσετα τα πινάκια μέχρι κάτω και σιγά σιγά φέρνετε.

όταν φαίνονται οκ βαλτα μέσα στο σοκετ και μια ιδέα να είναι στραβά η θα φτιάξουν η άπλα δεν θα ενοχλούν

Δημοσ.

Είμαι από Πάτρα φίλε Θάνο! Υπάρχει κανείς από εδώ να βοηθήσει να τον φτιάξει έστω και επί πληρωμή; αν στο στείλω Θάνο λες να μπορέσεις να τον φτιάξεις και να τον ξαναστειλεις; :-)

Λέτε να γίνεται;;

Δημοσ.

Στειλε τον ναι,και θα δω τι μπορω να κανω.το εχω ξανακανει ετσι και αλλιως σε καποιον φιλο :P (μιχαλη εισαι εδω)?

και ασε τις βλακειες για τις πληρωμες.

• Like 3

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...