equilibrium Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας. 1) Τι γινεται με τις εφαρμογες viber και what's up οταν κλαπει το κινητο? Πως μπορουμε να κλεισουμε τους λογαριασμους εκει? 2) Εαν μποκαριστει η σιμ απο το κλεμενο κινητο, θα εχει προσβαση στις εφαρμογες? 3) Μπλοκαρωντας την κλεμενη σιμ και ενεργοποιωντας την καινουργια σιμ με τον ιδιο αριθμο που σταλθηκε απο τον παροχο, υπαρχει περιπτωση να δουλευουν και οι 2 ταυτοχρονα και να λαμβανει τα ιδια μηνυματα ή προφανως αχρηστευεται η κλεμενη σιμ? 4) Και η πιο σημαντικη ερωτηση για τελος. Το κινητο ηταν το μοτο g. Ειχα λογιαριασμο στην μοτορολα με το google account. Εκανα χρηση του device manager, οταν επελεξα lost device. Ειχε 3 επιλογες, μια να κανει το τηλεφωνο ενα δυνατο κουδουνισμα, η δευτερη ηταν για κλειδωσει το κινητο στην οθονη υποδοχης και η αλλη επιλογη ηταν να διαγραψει ολα τα δεδομενα στο κινητο και να κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Εκανα κλειδωμα και διαγραφη δεδομενων αλλα δεν μπορω να δω πουθενα οτι οντως συνεβει με επιτυχια. Φαινεται καπου βρε παιδια? Δουλευει σωστα ο device manager ή too good to be true?
NikosKallithea Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 1. viber αλλάζεις κωδικό, what's up το δηλώνεις στην εταιρεία σαν κλεμμένο και βγάζεις νεα σιμ 2. εχει 3. όχι. αχρηστεύετε η κλεμμενη 4. Πριν κάνεις διαγραφεί ηταν on line το κινητό στην google, ή έλεγε "Μη διαθέσιμη τοποθεσία" ?
equilibrium Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 1) Σχετικα με το what's up, περιμενω την νεα σιμ με το ιδιο νουμερο. Θα ειδοποιησω την εταιρεια αλλα σκεφτομαι μηπως ο τυπας, συνεχισει να λαμβανει τα μηνυματα που ερχονται στην συσκευη μου. Ισως να λεω και βλακειες αλλα δεν εχω ιδεα. Γιαυτο ρωταω. Εχει καπου να αλλαξω κωδικο προσβασης οπως στο viber? 4) Ωχ, δυστηχως ελεγε μη διαθεσιμη τοποθεσια και οτι οταν συνδεθει στο ιντερνετ το κινητο, θα γινει το αιτημα μου. Η κλεμενη σιμ μου, ειχε ιντερνετ μονιμως αλλα δεν γνωριζω το αποτελεσμα, αν τελικα εγινε η διαγραφη των δεδομενων ή οχι. Πως μπορω να ειμαι σιγουρος? Ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα