erne Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα. χρειαζομαι βοηθεια γιατι κοντευω να τρελαθω. τα windows δενα αναγνωριζουν κανενα κινητο ως ΄΄usb mass storage device΄΄ με αποτελεσμα το κινητο να φωρτονει αλλα να μην μπορω να μεταφερω τιποτα. εχω ενεργοποιησει το εντοπισμων σφαλματων usb στο κινητο. λογικα θα λειπει ο driver usb mass storage device αλλα ψαχνω κ δεν βρεισκω τιποτα. το συστημα μου ειναι αυτο στην υπογραφη. ευχαριστω εκ των προτερων
arc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Αναλογους drivers για το κινητό έχεις εγκαταστήσει; Επίσης αν το τηλέφωνο ειναι κλειδωμένο (π.χ. μοτίβο ή κωδικός) δεν γίνεται η πρόσβαση στα αρχεία
erne Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 υποτιθετε οτι κατι τετοιο γινεται αυτοματα οταν συνδεω το κινητο οχι το κινητο δεν ειναι κλειδωμενο
jim_p Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Πολλα κινητα δεν αναγνωριζονται σαν usb mass storage device αλλα μονο σαν mtp device και αυτο ειναι καθαρα θεμα firmware. Ποιο κινητο ειναι?
soteras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Βασικα τη windows εχεις γιατι και εμενα σε pc με το 8 εχω τεραστιο θεμα καθως δεν διαβαζονται καθολου ενω στον 7 ειναι κομπλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα