Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά, σκοπεύω να κάνω μια ριζική αναβάθμιση στον υπολογιστή μου πηγαίνοντας προς intel cpu.

Αρχικά θέλω να πω πως αυτό θα γινει σε περίπου μια-δυο βδομάδες από τώρα το μόνο που είναι σίγουρο είναι οτι θα συμπεριλαμβάνεται ο ι7.

Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής και θα ήθελα την γνώμη σας :

Αν πάρω τον I7-5820K (Haswell-E) θα πρέπει να προσθέσω μητρική συμβατή με DDR-4?

αν ναι, αξίζει τα 200-300€ παραπάνω ή θα εχω παρόμοια αποτελέσματα με DDR-3 και I7-4790K? 

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Αρχικα πρεπει να μας πεις για τι χρηση προοριζεται ο υπολογιστης σου. Αν το Pc της υπογραφης σου προοριζεται για Gaming,ολα τα παιδια εδω στο Forum θα σου πουμε να μεινεις οπως εισαι. Εχεις ηδη ενα πολυ δυνατο επεξεργαστη που με Oc ειναι παραπανω απο αρκετος για παιχνιδια και μια,για μενα προσωπικα Overkill, παρα πολυ καλη μητρικη. Αρα καλυτερα να μεινεις οπως εισαι και να επενδυσεις τα χρηματα σου σε ενα καλυτερο Monitor ή μια δυνατοτερη καρτα γραφικων οχι μονο παραπανω απο το κοστος μιας R9 290 ή μιας Gtx 970.

• Like 3
Δημοσ.

χωρις παρεξηγηση αλλα τι παραπανω θες απο εναν 8350 μια gtx770 και 16 ολοκληρα γιγα ραμ σε 1080p??  :/

• Like 2
Δημοσ.

Το pc προορίζεται καθαρά για gaming..Αρα πιστεύετε πως θα ηταν καλύτερο να το αφήσω για τώρα και να πάω καλύτερα σε μόνιτορ και gpu? 

• Like 1
Δημοσ.

Το pc προορίζεται καθαρά για gaming..Αρα πιστεύετε πως θα ηταν καλύτερο να το αφήσω για τώρα και να πάω καλύτερα σε μόνιτορ και gpu? 

Ναι.Με προτεραιότητα στο monitor.

Δημοσ.

Βασικα οχι η αλλαγη Monitor δεν χρειαζεται αν και εσυ δεν το θελεις(ασε που κοστιζει αρκετα ενα νεο Monitor και η παραπανω αναλυση χρειαζεται και συνεχεια αναβαθμισεις σε καρτα γραφικων). Με βαση οπως εισαι τωρα αν ειναι κατι να αλλαξεις ειναι μονο η καρτα γραφικων σε R9 290 ή Gtx 970 στα 350 περιπου ευρω και οχι στα 410+ευρω που κοστιζουν τωρα.

Δημοσ.

Θα τρελαθώ.. Δηλαδή η Gtx 770 είναι κακια κάρτα ή δεν κάνει για gaming; 

Σε ξύνει τζάμπα λεφτά να σπαταλήσεις. Κάνε το upgrade σε 2-3 χρόνια.

Για μένα κρίμα τα λεφτά στην κυριολεξία.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά εγώ δεν θα άλλαζα τίποτα μια χαρά είναι η 770 για 1080p απ ότι βλέπω μόνο ένας SSD σου λείπει αυτή είναι η πιο ουσιαστική αναβάθμιση που μπορείς να κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει ssd; Σωστό και αυτό.

TS και η οθόνη σου δεν είναι και ιδιαιτέρως καλή.23.6'' ΤΝ είναι δίχως σύγχρονα inputs,καλή βάση κλπ .Δηλαδή αν ήταν να αναβάθμιζα κάτι οπωσδήποτε στο σύστημα θα κοιτούσα για ssd και μετά οθόνη.

• Like 2
Δημοσ.

Θα τρελαθώ.. Δηλαδή η Gtx 770 είναι κακια κάρτα ή δεν κάνει για gaming; 

Σε ξύνει τζάμπα λεφτά να σπαταλήσεις. Κάνε το upgrade σε 2-3 χρόνια.

Για μένα κρίμα τα λεφτά στην κυριολεξία.

Μια χαρα ειναι η 770(αυτην εχω)απλα σιγα σιγα τα 2gb που κουβαλαει πανω της θα αρχισουν κοβουν απο μελλοντικα παιχνιδια. Φυσικα μπορει να την κρατησει τωρα και να αναβαθμισει αργοτερα,απλα οπως γραφω και παραπανω αν ειναι να αλλαξει κατι απο αυτα που εχει καλυτερα θα ηταν να ειναι η καρτα γραφικων μιας και απο αυτη την αλλαγη θα δει διαφορα στις επιδοσεις του υπολογιστη του στα νεα παιχνιδια. Ηδη απο το νεο χρονο περιμενουμε GTA V και Witcher 3 να ανεβασουν τις απαιτησεις στα υψη,ακομα και για 1080p.(βλεπε πχ Shadow Of Mordor και Ryse απαιτησεις)

• Like 1
Δημοσ.

Εχω ssd απλά ξεχασα να τον προσθέσω στην υπογραφή, εχω ενα KINGSTON SH103S3/120G για windows και εφαρμογές.

Αν αναβαθμίσω οθόνη με την 770 μπορώ να ανεβάσω ανάλυση? (1440p)

Δημοσ.

Εχω ssd απλά ξεχασα να τον προσθέσω στην υπογραφή, εχω ενα KINGSTON SH103S3/120G για windows και εφαρμογές.

Αν αναβαθμίσω οθόνη με την 770 μπορώ να ανεβάσω ανάλυση? (1440p)

Αναλογα σε τι απαιτησεις παιζεις και τι παιχνιδια παιζεις. Ηδη αρχιζουν και βγαινουν παιχνιδια που ζητανε 4Gb Vram και σε γενικες γραμμες αρχιζουν και ανεβαινουν οι απαιτησεις.

Δημοσ.

Τίποτα συγκεκριμένο, νέους τίτλους βασικά (πχ.Shadow Of Mordor , wolfestein κτλ) 

Τα παιχνίδια τρέχουν όλα φουλ 1080p για την ώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...