ikaruga24 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό το βλέπω να ειναι αρκετά καλό http://www.report me for spam/xiaomi-hongmi-note-mtk6592-17ghz-octa-core-55-inch-hd-ips-screen-android-42-3g-smartphone-g-33568 Το μόνο μείον ειναι τα 8gb (αλλα παίρνει και κάρτα tf) Τι λέτε ; Ειναι καλή επιλογή ; Ειναι πολυ καλη επιλογη το συγκεκριμενο αλλα στη θεση σου θα εσκαγα το κατι παραπανω και θα αγοραζα αυτο. http://www.report me for spam/huawei-honor-4x-snapdragon-410-msm8916-quad-core-55-inch-ips-hd-screen-android-44-4g-lte-smartphon-g-34992 Γιατι; Γιατι πολυ απλα προκειται για νεοτατη συσκευη με νεοτατο SoC και ερχεται και απο μια εταιρια που δεν χρειαζεται να φοβασαι για τιποτα απο αποψη ποιοτητας. Επίσης οταν με το καλο γινει η αναβαθμιση σε lolipop η συσκευη θα μπορει να κανει φουλ χρηση λογο της 64 bit αρχιτεκτονικης του. Γνωριζω οτι ανεβαινει το κοστολογιο αλλα θεωρω οτι η συσκευη ειναι μαλλον οτι καλυτερο μπορεις να παρεις σε αυτα τα λεφτα με μεγαλη οθονη και με future proof χαρακτηριστικα για να μην αισθανεσαι εκτος εποχης. Επισης...αν και υποκειμενικο...η εμφανιση του Honor 4X ειναι σαφεστατα πολυ καλυτερη απο το Redmi Note.
soma_g4 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 (1.7GHz Octa Core) (1.2GHz Quad Core) δεν ειναι ομως αρκετα πιο κατω στην ταχύτητα ;; ή δεν παιζει και μεγαλο ρολο αυτο. δεν εχει ίχνος ειρωνειας η ερωτηση φιλε μου. απλα ειμαι ασχετος και με μικρή οικονομική δυνατότητα οπότε δεν με παιρνει για λαθος επιλογη ^^
ikaruga24 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Οπως και στους υπολογιστες ετσι και εδω η αρχιτεκτονικη παιζει πρωτο ρολο. Τα Mhz και οι πυρηνες εχουν σημασια μονο οταν μιλαμε για ιδιου ειδους και επιπεδου αρχιτεκτονικες. Ο τετραπυρηνος snapdragon δεν βαζει φωτια στα benchmark αλλα ειναι αξιοπρεπεστατος και 64 bit ενω ο αλλος επεξεργαστης δεν εχει τα ατου των νεοτερων αδερφων του και ειναι 32 bit. Ο νεας αρχιτεκτονικης τετραπυρηνος στην συγκεκριμενη φαση ειναι ταυτοχρονα ποιο γρηγορος, ποιο αξιοπιστος, ποιο κρυος, καταναλωνει λιγοτερη μπαταρια και επισης κανει και καλυτερη διαχειρηση ενεργειας. Μην σε μπερδευουν οι αριθμοι πυρηνων. 3
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Γνωριζω οτι ανεβαινει το κοστολογιο αλλα θεωρω οτι η συσκευη ειναι μαλλον οτι καλυτερο μπορεις να παρεις σε αυτα τα λεφτα με μεγαλη οθονη και με future proof χαρακτηριστικα για να μην αισθανεσαι εκτος εποχης. Για την ονομασία του τόπικ και την αγορά μου δε σκέφτεσαι; Τις αναιρείς και με χαλάει. Αναιρείς τις αγοραστικές μου δυνατότητες, τη κρίση, την ενόραση, το τεχνολογικό ένστικτο. Φίλε.. δεν είσαι ταπεινός. Ικαρούγκα πρόσεξε. Έχω γίνει mi hooli-φαν. 1
ikaruga24 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Για την ονομασία του τόπικ και την αγορά μου δε σκέφτεσαι; Τις αναιρείς και με χαλάει. Αναιρείς τις αγοραστικές μου δυνατότητες, τη κρίση, την ενόραση, το τεχνολογικό ένστικτο. Φίλε.. δεν είσαι ταπεινός. Ικαρούγκα πρόσεξε. Έχω γίνει mi hooli-φαν. Εσυ πηρες τη συσκευη σου πριν κυκλοφορησει αυτη η συσκευη οποτε...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Θα το απέκλεια σε ένα κλάσμα του δευτερόλεπτου μόλις έφτανα στο Resolution.Όλα τα της πρώτης σελίδας, αρχικά τα απέκλεισα γι' αυτό.. πριν ανακαλύψω το Mi3.Επίσης τώρα πια και αν δεν μου αλλάζει τα μυαλά ούτε ο Θεός, όταν α. έκανα ανενόχλητο Dualboot, β. γνώρισα τα MIUI V6, γ. ένιωσα το περίβλημα και την κομψότητα του Mi3 (και ξέρεις οι γκόμενες που βάζουν κατασκευή/κομψότητα/εμφάνιση). Ούτε με το deal του Mi4 δεν πείθομαι λόγω look / price.. αλλά αν έκανα άλλη επιλογή πια αυτή θα ήταν τουλάχιστον να είχα Bara στη μεριά μου.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Κοιτα να δεις η τιμη του αυτη δεν ειναι ακριβως αυτη που βλεπεις τωρα. Δωσε του λιγο χρονο να μπει σε ολα τα μαγαζια και να γινει διαθεσιμο παντου και θα δεις την τιμη του να παιρνει τη μορφη που του αρμοζει. Οχι τιποτε αλλο αλλα με 20 ευρω παραπανω παιρνεις Honor 6 το οποιο και ειναι σαφεστατα ανωτερη (κατα πολυ ομως) συσκευη. Η τιμη του θα ειναι γυρω στα 180 ευρω οταν κανονικοποιηθει η διαθεσιμοτητα του. Τωρα στα 240 ναι ειναι καπως ακριβη.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Atm είμαι κάτοχος αυτού http://www.gsmarena.com/meizu_mx4-6627.php και το αγορασα απο "καρδιας" και οχι απο "λόγικης" αποψης.
maddoctor Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Εσύ ποιο έχεις atm; Επειδή ξέρω ότι ασχολήθηκες με dual boot, δες εδώ πως μπορείς να έχεις Android 5 & 4 στο Mi3w -> https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/7923-%CE%9F%CE%94%CE%97%CE%93%CE%9F%CE%A3-%CE%91ndroid-5-Lollipop-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-Mi-3W-Mi-4-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82/
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Καλή δουλειά....δε βάζω Lollipop εκτός και αν το φέρει OTA ξέρω γω. Δεν μου λείπει αυτή τη στιγμή τίποτα απ' το κινητό, έχω διαβάσει πόσα bug στον ορίζοντα, θα βάλω L τελευταία.
highpriest Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά, στα κινεζομάγαζα βλέπω δύο εκδόσεις του Redmi note. Μια φθηνή τετραπύρηνη με snapdragon αρκετά κάτω απο 200 δολλάρια και μια οκταπύρηνη με mediatek πάνω απο 200 δολλάρια. Νομίζω ότι και στην έκδοση android το φθηνότερο είναι κάνα δύο αναβαθμίσεις πίσω. Έχουν κι άλλες διαφορές; Ποιό θα προτιμούσατε και γιατί;
chios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά, στα κινεζομάγαζα βλέπω δύο εκδόσεις του Redmi note. Μια φθηνή τετραπύρηνη με snapdragon αρκετά κάτω απο 200 δολλάρια και μια οκταπύρηνη με mediatek πάνω απο 200 δολλάρια. Νομίζω ότι και στην έκδοση android το φθηνότερο είναι κάνα δύο αναβαθμίσεις πίσω. Έχουν κι άλλες διαφορές; Ποιό θα προτιμούσατε και γιατί; Ανάποδα τα λες το φθηνότερο εχει πάρει κιτκατ εγώ με το mediatek φοράω ακόμα 4,2,2 . αν δεν σε ενδιαφέρει να είναι δυκαρτο πάρε το 4G.
highpriest Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ανάποδα τα λες το φθηνότερο εχει πάρει κιτκατ εγώ με το mediatek φοράω ακόμα 4,2,2 . αν δεν σε ενδιαφέρει να είναι δυκαρτο πάρε το 4G. Σωστά τα λές! Το φθηνό είναι με την τελευταία έκδοση. Λάθος μου. Πέρα απο το δίκαρτο όμως, υστερεί σημαντικά σε επιδόσεις; Ξέρω γενικώς ότι πολλές φορές ένας snapdragon τετραπύρηνος έχει παρόμοιες επιδόσεις με έναν mediatek οκταπύρηνο. Τι συμβαίνει στην προκείμενη περίπτωση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα