maddoctor Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Να πω για τις 3 ROM που έβαλα, τις επιδόσεις του, Να κάνω MI3 topic; Γιατί ολόκληρο Review, μεστό, με αρχή - μέση - τέλος και τα συναφή δε βλέπω να χρησιμεύει από το δικό μου nickname. Αν θέλεις το ξεκινάμε μαζί, μιας και στο φόρουμ με αποκαλούν ο "κινεζάκιας" αλλά και έχω εδώ και 6 μήνες περίπου το Mi3. Εγώ πάντως σου είχα πει ότι θα ξετρελαθείς μαζί του και όπως βλέπεις είχα δίκιο!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Τι να σας πω. Το έχω φτάσει στα άκρα ήδη πριν το τότε παρθενικό Full Wipe. Του έχω πιεί το αίμα σε τέτοιο βαθμό (Recoveries, ROMs, Permissions - αντικατάσταση του κάθε προγράμματος και ομαλή συμβίωση των πάντων -, τα Sync να φτάνουν 7, και τα σοβαρά Launchers να τελειώνουν) που αμφιβάλλω αν θα αλλάξουν οι επιδόσεις του προς το χειρότερο σε έξη μήνες από τώρα έτσι όπως κατέληξα να το στήσω (εκτός κι αν μου τα γ@&^$ι όλα το L Update), ή να μάθω περισσότερα παραπάνω για αυτό. Φινιρίσματα personal look θα επιδιώξω τώρα, και κάναν Assistant που θα τα καταφέρνει να με εξυπηρετεί στο Voice Command. Το μόνο πράγμα που δεν έχω κάνει, είναι να βάλω να τρέξω Game. Έχω κατεβάσει το Injustice.. τεσσάρων GB Android Game που μάλλον θα με βοηθήσει να εκφέρω άποψη και για δαύτο αν και το Antutu τα είπε όλα..Σχετικά μέσα θα ήμουν για Review μιας και το αγάπησα τόσο και το έχω ήδη παρουσιάσει σα Jobs στους φίλους μου.. αλλά η γραφή μου είναι σήμα κατατεθέν, και δεν θέλω να αναλάβω να γράψω πράγματα όπως "μπροστά κυριαρχεί μια οθόνη Gorilla Glass 3" εφόσον αυτά τα βρίσκεις σε κάνα GSMArena με καλύτερη δομή από σαλτσο-διάλογο μιας γκόμενας ή κανενός μπάκουρου. Γενικά θα έγραφα χρυσές μεν πληροφορίες που θα ήθελε να γνωρίζει πριν προβεί σε αγορά ένα ακραίο κομπλεξάκι του customization όπως ο κώλος μου, αλλά με άναρχο για τα γνωστά Review τρόπο.So, άστο καλύτερα, και έχει και λίγο που ηρέμησε ο Hal..Υστερόγραφον, αυστηρά συμπτυγμένον στα αρνητικά και ειλικρινές για να φύγω από το τόπικ: Το MiKey software είναι 100% πατάτα, και σε περιορίζει και σε μεταφρασμένα παλιότερα Update για manual installation που είναι ακόμα πιο πατάτες (ή χαλασμένο πήρα, ή δε ξέρω). Θα λυθεί 100% αργότερα βέβαια, αν δεν είναι χαλασμένο το Key που 'ρθε somehow Η μπαταρία αν και 3000mAh με αρκετά/πολλά να συγχρονίζουν στο παρασκήνιο, 100% φωτεινότητα όλη μέρα, δεδομένα που δένουν με Dashclocks / Live Wallpapers (πουλιά που έρχονται και μου λένε διάφορα ή HD Parallax Live Wall), 2 διαδρομές GPS, και διψήφιος αριθμός τηλεφωνικών κλήσεων έχει καταλήξει να κρατάει με το ζόρι μια μέρα. Σου δίνει ΠΟΛΛΑ, και τα ΘΕΣ γιατί ΔΕ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑΛΑ, και να που και πάλι η 3000 mAh έρχεται λίγη.. φαντάσου τα mainstream.. Εκτός αν είναι Li-Po τελικά που φήμες λένε πως κατασταλάζει στον μήνα πάνω.Τα Κινέζικα Theme έχουν το καλύτερο στοιχείο και το χειρότερο ταυτόχρονα μέσα τους, και ακόμη και αν είναι άπειρα.. δε σου κάνει κανένα στη τελική. Το software της (SONY - μη ξεχνιόμαστε) cam είναι πάναπλο από τη μάνα του, και ναι μεν εκθαμβωτικός φακός και το HDR*, παραμένει με τα απαραίτητα options συγκριτικά με τα νέα κόλπα του software της Samsung λ.χ. Τα άλλα 10 σπασμένα Camera Apks που έχω, όλα σχεδόν έχουν τη λόξα τους.. καλό είναι πάντοτε να είναι Intergrated το Sw της Cam. Άρα weeklys, weeklys, weeklys.. και άγιος ο Bara. Ότι ΔΕΝ αναφέρω κατά 99% με έχει αφήσει τρισευτιχισμένη και ερωτευμένη.. ΟΧΙ δεδομένων των 230€, το τονίζω.. αλλά συγκριτικά με ότι πιο αυτόνομο και πανέμορφο "mobiletop" έχω δει/πιάσει/ακούσει in lyfe. Όντως το ότι το συνιστά μια Μαρία ανεπιφύλακτα είναι λίγο.. ας μας κυβερνήσουν οι Κινέζοι - δε βαριέσαι. Το ηχείο συγκριτικά με το δυνατότερο θα είναι επίπεδο 70%. Άτομο που έχει αστυνομίες λόγω "θορύβου" ικανοποιήθηκε. *Υ.Γ: Χθες ήρθα από διήμερο @Λαγονήσι, έβγαλα μερικές με υψηλό contrast, HDR και το μαμίσιο 4.11.14 Dev's MIUI6 app πριν φύγω. Να μοιραστώ μερικές non-personal που έπιασα πάνω και τριγύρω απ' το σπίτι. Zoom δεν έκανα, ποιος τρόμπας κάνει Zoom εν ώρα φωτό στις μέρες μας.. Επίσης ποιος τρόμπας τραβάει τον ήλιο, αλλά δεν άντεξα.. Παραθέτω link | 67.5mb folder 1
maddoctor Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Το προσυπογράφω και εγώ. Το mikey δουλεύει, αλλά την έχω πατήσει και μαζί του (το κινητό τ' αναγνώρισε σαν ακουστικά και δεν άκουγα τον άλλο). Με την χρήση που του κάνεις μία μέρα είναι μια χαρά. Εγω τώρα παίζω με το miband που μου ήρθε και τον mini router που εχω. Από παιχνίδια εχω βάλει 1-2 απαιτητικά, αλλά δεν μασάει. Στα θέματα πράγματι το σπαστικό ειναι ότι είναι 95% στα κινεζικα. Ετσι ξεκίνησα να τα μεταφραζω και να τα τροποποιώ οπως θέλω.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Και τους πληρωμένους μη ξεχάσω να παραθέσω βέβαια.. τώρα το έκανα, στην main μου, απλά μετά από restart (το "PERFORM" Mode το απαιτεί, άρα). Υ.Γ: Δείτε εδώ για το αν όντως το MiKey λειτουργεί ορθά, έστω και στα κινέζικα..
maddoctor Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Και τους πληρωμένους μη ξεχάσω να παραθέσω βέβαια.. τώρα το έκανα, στην main μου, απλά μετά από restart (το "PERFORM" Mode το απαιτεί, άρα). Υ.Γ: Δείτε εδώ για το αν όντως το MiKey λειτουργεί ορθά, έστω και στα κινέζικα.. Εδώ θα βρεις τις εφαρμογές στα ελληνικά -> https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6932-%CE%A3%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-MIUI-ROM/
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δηλαδή σοβαρά τώρα μιλάς; Το κάνεις 2 και ενεργοποιεί ότι έχεις για τα 2 πατήματα; ΠΑΝΤΑ;
maddoctor Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δηλαδή σοβαρά τώρα μιλάς; Το κάνεις 2 και ενεργοποιεί ότι έχεις για τα 2 πατήματα; ΠΑΝΤΑ; Και ότι άλλο του ορίσεις. Από την αρχή σου είπα για το φόρουμ. Γράψου, εκεί θα έχεις πιο ειδική ενημέρωση για ότι θέλεις. Είμαστε πολλοί που ξέρουμε εκεί, εδώ είμαι μόνος μου....
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 ^ Uninstall ότι παλαιότερο είχα.Έκανα clean install από το .zip που μου παρέθεσες.. ρύθμισα τα εξής: Delay μεταξύ των πατημάτων 500ms (1 Hold Click = Google Now) Auto1 Click = 4 App shortcuts2 Click = Take Picture (Front and then Back)3 Click = Run GPS apkΤώρα τι βλέπω εγώ..Τη μια τα κάνει, την άλλη όχι. Τη μια μου βγάζει για του ενός κλικ, την άλλη των δυο. Το χειρότερο απ΄ όλα είναι πως σε όλα τα Versions MiKey που έβαλα, το πατάω και τις περισσότερες φορές βγαίνει το Volume των πολυμέσων του κινητού (Ringer) και το κατεβάζει.. έτσι από τα δεξιά Navigations πρέπει να το ξανανεβάζω..Το μοναδικό task που κάνει εγγυημένα από τα παραπάνω, είναι να ανοίγει το Google Now.Το καλό με το Sw είναι πως τουλάχιστον ΛΕΕΙ στο κινητό πως δεν είναι Headset και μπορώ να το έχω πάνω για άποψη το MiKey (ομορφιά). Βέβαια έχει και εδώ Bug γιατί δεν αποθηκεύεται η φάση αυτή μετά από RR του OS, και αν ξεχάσεις να τρέξεις την εφαρμογή MiKey μετά από RR.. τότε διαπιστώνεις ότι κάτι δε πάει καλά στη πρώτη κλήση που δεν ακούς Χριστό από αυτά που σου λέει ο άλλος.Γενικά αν υπήρχε Rating, από προσωπική εμπειρία θα του έβαζα sub zero.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 S.O.S EDIT ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ, ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΘΩ:Ότι ανέφερα παραπάνω για τη μπαταρία ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Και δεν ισχύει γιατί;Ακόμα δεν ξέρω αν είναι Li-Ion ή Li-Po το MI3w, στη δεύτερη περίπτωση μονάχα να έλεγα αυτό είναι το μυστήριο γιατί έστρωσε η μπαταρία (που και αυτό μύθος πρέπει να είναι). Με το καιρό, έχω όλο και περισσότερη πάντως.. ίσως όσο λαϊκό και αν το ακούω να "έστρωσε" το OS..Όοοοοολα αυτά που αναφέρω πως έχω να τρέχουν, δεν καταναλώνουν καθόλου μπαταρία συγκριτικά με άλλες πηγές (όπως απλά η full bright οθόνη του σε απλό idle). Θα σας έβγαζα pic την αναλυτική κατανάλωση μπαταρίας με ποσοστά (βάσει του πσοοστού που λείπει την έκαστη στιγμή) πράγμα που θα έχουν όλα τα top notch androids (ή και iOS τέλος πάντων..) και δεν είχα μελετήσει σωστά μέχρι πριν 7 μερούλες.Το MI από εχθές το άφησα εκτός πρίζας, και κοιμάμαι σήμερα από χθες 03.00 το χάραμα (full battery) και το άνοιξα 15.00 σήμερα το μεσημέρι που άνοιξα και το μάτι μου (YOLO ΡΕ ΕΧΩ ΟΑΕΕ), η μπαταρία ήταν αρκιβώς 93% και έχω ότι ανέφερα παραπάνω syncs, transfers από wifi, προγράμματα ούτε καν cleaned με το κουμπάκι για τη RAM (φαντάζομαι όλα τα last θα τρέχαν στο background δηλαδή στο κουμπί -> Ξ), κλήσεις (βρήκα), fb / viber / skype μηνύματα να έχουμε μαζευτεί ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ EMAIL.. με ένα απλό Silent Mode που έχει να κάνει μόνο με τους ήχους του κινητού. Χτύπησε και ξυπνητήρι 2 φορές κάπου στις 10.00.Η μπαταρία καταναλωνόταν γιατί έκανα πολύωρα skype καμπερωμένο το MI3 στο desk. Δε παίζει να ξαναχρησιμοποιήσω τη σάπια webcam μου.. Ο χρόνος περνούσε και δε το ένιωθα γιατί δεν έβλεπα τι καταναλώνει τι. To sum up: Η μπαταρία είναι όσο λέει το νούμερο, συγκριτικά με όλα τα άλλα τα smartphone, και η μόνη της αδυναμία (έλα τέεεελειωσεεε; θέεεεελω κιάααλοοο) είναι 1080p ταινίες mkv, skype για ώρες, και κάθε άλλη full all-round multimedia μετάδοση καθώς και το Gmaps. Πιστεύω μπορώ να πιάσω 2 μέρες με browsing, SMS, chat apks, browse κινητού, και κάνα άλλα 5-10 apks όπου αν τις πλησίαζα όντως θα έλεγε 75% συνολική κατανάλωση από Display!Δεν δείχνει να του τελειώνει τη μπαταρία πριν από 1,5 ημέρα στρογγυλή τίποτα άλλο. Είμαι πανευτυχέστατη.
maddoctor Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Χαίρομαι που τελικά αποδείχτηκα σωστός προτεινοντάς σου το Mi3! Ετσι για να τα βλέπουν κάποιοι που περα από το Moto 2014 δεν μπορούν να δουν!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μωρ' ποιο Moto..Αρκετά πάνω από τα διπλάσια χρήματα για 0.2Ghz; και Quick Charge στα 2k mAh. Να πάρω ένα ακόμη MI3 για το λαϊκό πατέρα μου να τρολλάρει τους φίλους του στο ΚΑΠΗ αξίζει περισσότερο για μένα.
soma_g4 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 συγνώμη που πετάγομαι χωρίς να ξέρω αλλά... τι παραπάνω έχει το ΜΙ3 από το THL 5000 ;;; γιατί δηλαδή να προτιμήσω το ΜΙ3 ; θέλω να πάρω ένα κάλο κινητό και σαν άσχετος που είμαι βλέπω (όσο βλέπω) ότι το ΤΗL είναι καλύτερο... ή όχι ;;;
ikaruga24 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 συγνώμη που πετάγομαι χωρίς να ξέρω αλλά... τι παραπάνω έχει το ΜΙ3 από το THL 5000 ;;; γιατί δηλαδή να προτιμήσω το ΜΙ3 ; θέλω να πάρω ένα κάλο κινητό και σαν άσχετος που είμαι βλέπω (όσο βλέπω) ότι το ΤΗL είναι καλύτερο... ή όχι ;;; Οταν τα εψαχνα και εγω το THL 5000 ηταν μεσα στις επιλογες μου. Με λιγο ψαξιμο παραπανω ομως το απεριψα. Γιατι; Γιατι το quality control της THL ειναι προβληματικο και υπαρχει σχετικα μεγαλη πιθανοτητα να πεσεις σε προβληματικο προιον. Δευτερον οτι το λογισμικο σε καμια περιπτωση δεν το υποστηριζει η ιδια η εταιρια οπως κανει η Xiaomi ή η Meizu και εκτος αυτου μοιαζει να ερχεται εξ αρχης με πολλα και σημαντικα bugs τα οποια δεν μπορεις να υπερκαλυψεις μεσα απο το playstore. Αν διαβασεις θα δεις οτι οι αποψεις ειναι απιστευτα διχασμενες. Σε καμια αλλη συσκευη απο αυτες που κοιτουσα δεν παρατηρησα αυτο το φαινομενο. Για καθε πεντε ικανοποιημενους χρηστες θα βρεις αλλους πεντε που εχουν σημαντικα προβληματα. Γενικα αν θες συσκευη απο Κινα να προτιμησεις απο εταιριες που υποστηριζουν το λογισμικο τους με updates και εχουν και καποια στανταρ σε θεματα ποιοτητας. Huawei, Oppo, Xiaomi, Meizu, Vivo και σε μικροτερο βαθμο η ZTE ειναι οι εταιριες που πρεπει να κοιταξεις πρωτες για να εχεις οσο το δυνατον περισσοτερο το κεφαλι σου ησυχο απο θεματα ποιοτητας, quality control και αναβαθμισεων λογισμικου. 2
soma_g4 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 σε ευχαριστώ πολύ, θα το λάβω σοβαρά υπόψιν μου
soma_g4 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό το βλέπω να ειναι αρκετά καλό http://www.report me for spam/xiaomi-hongmi-note-mtk6592-17ghz-octa-core-55-inch-hd-ips-screen-android-42-3g-smartphone-g-33568 Το μόνο μείον ειναι τα 8gb (αλλα παίρνει και κάρτα tf) Τι λέτε ; Ειναι καλή επιλογή ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα