chios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχει επιλογή στο PayPal να πληρώνεις με το νόμισμα που αγοράζεις και να κάνει την μετατροπή η Τράπεζα σου. Το PayPal κλέβει στην ισοτιμία.
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Aντε επειδη εισαι εσυ. Ρυθμιζεις αν θελεις να κανει την μετατροπη το ΡΡ ή η καρτα σου. Προχειρα βρηκα αυτο, αλλα υπαρχει στανταρακι και θεμα εδω, https://www.paypal-community.com/t5/Sending-and-receiving-money/Default-Currency-Conversion-Option/td-p/426243?profile.language=en-gb 2
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Κάντε το όλοι τότε παιδιά, ευχαριστώ storm (κάλλιο αργά παρά ποτέ). Steps: My Account -> Profile -> My Money -> My preapproved payments -> Update -> See Available Funding Sources (or Set Available Funding Sources) -> Conversion Options (for card you'd like to change this option)-> Bill me in the currency listed on the seller's invoice -> Submit 5
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 2Κ.Σ. για τις 15 ημέρες που είπαν (15-20).Από ποια ταχυδρομική έρχεται το δέμα από Singapore; Και ποια η αντίδρασή του στρατιώτη τους σε περίπτωση που έρθει πρωί και βρει την οικία άδεια; Υ.Γ: Απ' ότι βλέπετε και σεις - υπάρχει tension.
maddoctor Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Singapore= ελτα συστημένο. Θα σου αφήσει ειδοποίηση ο ταχυδρόμος να πας από το ταχυδρομείο να το πάρεις με την ταυτότητά σου
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Σκάνε just 15 σήμερα, και αύριο πάει 16. Έτσι και δεν έρθει αύριο, να του βγάλω τα μάτια το Σ/Κ και να συνεχίσω τη δουλειά μου από Δευτέρα, θα ξενερώσω τη μίζερη ζωή μου.Λέτε να γίνει κάνα λάθος; Ή να πέσει με τη μηχανή αυτός που το φέρνει και καθυστερήσω significantly να πάρω το barcode στα χέρια μου..
doctorkostis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Γενικά Κάνε υπομονή Γιατί διαβάζω για καθυστερήσεις από Κίνα αυτή την περίοδο. Και όταν λέμε καθυστερήσεις από Κίνα, στο μήνα δεν έχεις καν αγχωθεί. Παίζει αρκετό dispute στο PayPal λόγω παρέλευσης των 45 ημερών. Μακάρι να βγω ψεύτης.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δηλαδή θα βάλω τα κλάματα αν πάρει 5-8 μέρες παραπάνω anyway.Έστειλα ένα απεγνωσμένο Email στο Vickmall ρωτώντας μπας και έχουν καμιά ιδέα, επίσης το ιστορικό για Ελλάδες πόσο πάνε στο γιούζουαλ. Όλα είναι μάταια.Είμαι μπροστά στη ζωάρα, έχω μείνει πίσω στην νέα παραγωγάρα, και η μόνη τελειωμένη δικαιολογία που είχα για να συνέλθω πριν τα Χριστούγεννα, ήταν αυτό το κινητό lol.Δεν ξέρω τι θέλω. Σκέφτομαι να κρεμαστώ πριν τα 27 τελικά.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 "Thanks for you support my friend, I know that you are the first time to buy from our site,Pls dont worry, your parcel is n the way to your counrty,AS you know, due to some reasons, most of packages were delayed,Actually the parcel arrive in you country need 15-25 days,If delay, we have to wait 30-45 days, So,everything will be ok, our staff usually track the parcel ,And hope you can receive it asap,Thanks,Have a nice day!" Ατάκες of the month:α. As you know β. Everything will be ok
maddoctor Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Αυτό πάντως που σου είπανε είναι αλήθεια. Περιμένω και εγώ το miband από το reportspam εδώ και τόσο καιρό, στο tracking λέει ότι έφτασε Ελλάδα 29/10 και μετά ΤΙΠΟΤΑ!!!! Δεν υπάρχει ενημέρωση!!! Ψάξε στα http://trackitonline.ru/ή http://www.17track.net/en/ το tracking number που έχεις, για να βλέπεις τι γίνεται. Είναι τα πιο ενημερωμένα!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 TY doc.Πήρα τηλ. όμως στα ΕΛ.ΤΑ. και μου είπαν πως 27/10 έγινε ship, και ακόμα δεν έχει έρθει Ελλάδα για τον κανένα λόγο.Έχω ακόμα 10 και βάλε ημέρες στάνταρ όπως μου το λέει. I need to face it.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Κι' όμως. 16 μέρες χρειάστηκε, σήμερα με ξύπνησε ο ΕΛ.ΤΑτζής και μου το έδωσε στα χέρια με μια υπογραφή. Vickmall ladies & gents. Vick fkin' mall.Mad doc ήρθε Multilanguage και Rootαρισμένο, δε θυμάμαι τι με είχε κάνει και σε παράκουσα.. αλλά το έκανα.Ξηγήσου ότι μπορείς, ότι πρέπει να ξέρω. Πρέπει να σου έχω αναφέρει πως ξέρω από Cyanogen, LeeDroid, dGB, MIUI, Mildwild και άλλους πολλούς από πρώτο χέρι. Άρα μη φοβηθείς, στείλε ότι προίλλα χρειάζεται να ξέρω για το ήδη Rooted MI3 και θα τη ξεσκονίσω.4.2.2 είναι btw
maddoctor Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Κι' όμως. 16 μέρες χρειάστηκε, σήμερα με ξύπνησε ο ΕΛ.ΤΑτζής και μου το έδωσε στα χέρια με μια υπογραφή. Vickmall ladies & gents. Vick fkin' mall. Mad doc ήρθε Multilanguage και Rootαρισμένο, δε θυμάμαι τι με είχε κάνει και σε παράκουσα.. αλλά το έκανα. Ξηγήσου ότι μπορείς, ότι πρέπει να ξέρω. Πρέπει να σου έχω αναφέρει πως ξέρω από Cyanogen, LeeDroid, dGB, MIUI, Mildwild και άλλους πολλούς από πρώτο χέρι. Άρα μη φοβηθείς, στείλε ότι προίλλα χρειάζεται να ξέρω για το ήδη Rooted MI3 και θα τη ξεσκονίσω. 4.2.2 είναι btw Καλορίζικο. Τώρα έρχεσαι και γράφεσαι δίπλα στο φόρουμ της MIUI για να ξέρεις τι σου γίνεται. Στο πρώτο post θα βρεις την ελληνική kit kat έκδοση για το Mi3w που έχεις. Γνωρίσου με το κινητό και ότι θέλεις με ρωτάς εδώ ή εκεί όλους μας (το ίδιο nickname έχω)
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Εδώ Xiaomi MI3 topic δεν έχουμε; Κάνω/ε αν είναι."Θα ήθελα τον πιο ντούρο Launcher για αρχή που θα έχει πολλά αισθητικά σενάρια να επιλέξω. Λες το μαμίσιο της MIUI να είναι ότι πρέπει;"^ Τέτοιες ερωτήσεις, πρέπει να έχουμε τόπικ να τις κάνουμε κάπου εδώ μέσα anyway.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα