Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ^ +1Γράψε άκυρο then. Δε βαράω γυναίκες. 2
kinhthra Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ^ +1 Γράψε άκυρο then. Δε βαράω γυναίκες. για τι αποθαρρύνεσαι βρε;
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Επί του θέματος. Έχεις δει το Xiaomi mi3? Νομίζω έχει πέσει κάτω απόντα 200 η τιμή του
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Καλά με τα site που μου τσαμπουνάτε, όλα είναι πιθανά.Και ήταν και σχετικά κομψό, και είχε και καλύτερες κάμερες και άλλες λεπτομέρειες. Τι να πω ρε παιδιά, ανάμεσα σε Zen6 (2GB), Xiaomi redmi note / Mi3, Lenovo S860 παίζω, αφού όλα κάνουν κιόλας μεταξύ 150-200€..Ποιο επιλέγω στη τελική δε ξέρω.Ο doc ξέρει να μας πει για το Mi3 πάνω σε Miui6 κιόλας, ότι τον έχει ξινίσει στο ελάχιστο. Να ξέρουμε first hand.
Iris_89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Να ξέρεις πάντως πως αν διαλέξεις Zen6, τα ppi χτυπάνε 245.. Δεν το γνωρίζω, αλλά πιστεύω πως θα πιξελιάζει σε 6αρα οθόνη. Μπορεί να κάνω και λάθος.
doctorkostis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Εγω μεταξυ Note-Mi3 θα επαιζα. 1ον λογω εταιρειας, 2ον λογω μπαταριας(δεν παιζει να σε αφησει, μονο με καφριλες τυπου παιζω παιχνιδια) και 3ον λογω απειρης unofficial υποστηριξης απο την ελληνικη κοινοτητα. 1η επιλογη το Μι3 εκτος αν δε σε παιρνει οικονομικα, παιζει οριακα πανω απο τα 200€. Vickmall, minideal, geekbuying δοκιμασμενα απο μενα (με αυτη τη σειρα προτιμησης) 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Τα Xiaomi , έχοντας και το Mi3, τα θεωρώ πιο αξιόπιστα. Όχι μάλλον έκλεισε το θέμα για μένα. Ξέρασε ότι ξέρεις για την συσκευή σου. Μέσα σε 60' είδα τα πάντα, benches, specs, hands-on, reviews κ.α. Πες μου ότι σε έχει ξινίσει, σε 1-2 μήνες το παραγγέλνω. Είναι πραγματικά το μόνο που μπορεί να συγκριθεί με την αγάπη μου (HTC One M8) και το πετυχαίνει πολύ καλά. Αν κάνει 200€, τσιμπάω και μια official θήκη και φοράω μπλουζάκι Xiaomi φουτουγού. 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) < ... >Παιδιά έκλεισε, είδα τα πάντα. Το MI3 θα πάρω, ο κόσμος να γυρίσει τούμπα. Όχι μόνο λατρεύω ότι είδα περί του κινητού, αλλά όντως θα γίνω τεράστια φαν της ίδιας της εταιρίας.. Ότι θεσπίζει, το βρίσκω ονειρικό στις μέρες μας. Και όντως τώρα με ότι διάβασα για δαύτους, έχω άπειρη αυτοπεποίθηση πως και να χρειαστεί να το στείλω πίσω.. θα μου επιλύσουν το όποιο πρόβλημα έχω.Δεν χρειάζομαι ΚΑΝ τέτοιο κινητό, αλλά με 200€.. θα χαρώ να ξεφτιλίσω τα Applικά.Αν μπορούσατε μονάχα να μου πείτε τα εξείς:1. Σε ποιο μαγαζί καταλήγουμε πως έχω το καλύτερο χαρτί συστάσεων; (μάλλον για reportspam που αναφέρει ο mad με καλά λόγια με βλέπω - στη θήκη δε βρίσκω επιλογές)2. Τι θήκη να του έπαιρνα (μιας και το έχετε ήδη αγοράσει μερικοί εδώ); Και το πίσω κομμάτι, γίνεται να έχει τίποτα πιο προσωπικό από το μαύρο ή γκρι χρώμα;3. Σε πόσο καιρό το αναμένω;4. Κάτι άλλο που θα έπρεπε να ξέρω; 5. Multi-language να τικάρω; Δε με καίει αν έχω Ελληνικά ή όχι, αλλά θα το ήθελα Rooted, φυσικά.6. Αξίζει να ζητήσω να μου φέρουν και αυτό το περιβόητο tempered glass; Λένε πως είναι μονάχα 0.3mm.. φαντάζομαι θα μπορούσε να φανεί πιο χρήσιμο από Screen protector. Να μην το παχαίνει και να μην του "κρύβει" την οθόνη θέλω κυρίως.Iris είχες δίκιο για το πιξέλιασμα.MadDock παίρνω αν μπορείς, καθώς και τον όποιον άλλο owner του MI3. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2014 από Koritsi_Gia_PC
chios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δες και το vickmall από εκεί πήρα Εγώ το note. Η γνώμη μου είναι να το πάρεις με την original Rom και μετά να του περάσεις Εσύ την ελληνική από xiaomi Hellas (έχω δια ότι στην Multilanguage η κινέζοι χαλάνε τον updater και μετά κάνει πιο δύσκολη την αναβάθμιση. Από 15-20 μέρες να το περιμένεις αποστολή με από ταχυδρομείο sg post Tempered glass οπωσδήποτε Είναι τέλειο . Η θήκη Είναι θέμα γούστου Εγώ αγόρασα όλες τις θήκες που είχε διαθέσιμες για να μην ψάχνω μετά. Του φοράω μια nilkin που κλείνει την οθόνη και έχει ένα παράθυρο μπροστά. Δεν χρειάζεται τίποτα ιδιαίτερο οι κινέζοι ξέρουν καλά τι δουλειά τους. Αυτά. Είμαι xiaomi fun και miui fun δεν θα το μετανιώσεις ποτέ
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Άρα και Tempered να υπολογίζω.."Και δεν λερώνει η οθόνη με δακτυλιές και σκουπίζεται η οθόνη πολύ πιό εύκολα και scrollάρει (το δάκτυλο επάνω στην οθόνη) απίστευτα καλύτερα και κυριολεκτικά (και αποδεδειγμένα!) προστατεύει από γρατζουνιές. Άρα, εάν είναι να κάνεις την σύγκριση "ΜΕ" ή " ΧΩΡΙΣ" προστασία, θα έλεγα ότι ΝΑΙ, αξίζει το κόπο να την βάλει κάποιος! Το μειονέκτημα είναι ότι η ζωντάνια των χρωμάτων την οθόνης αλλοιώνεται, αλλά αυτό συνηθίζεται πολύ γρήγορα..."^ Διάβαζα διάφορους στο www.xiaomi-miui.gr, και το κομμάτι με την "ζωντάνια των χρωμάτων" με ανησυχεί. Είναι ίδιου επιπέδου με Screen Protector; Εφόσον διαθέτει Gorilla Glass 3 το σύστημα, ΜΑΖΙ με Screen Protector και μαζί με Flip θήκη....έλεγα μήπως καλύτερα να το άφηνα. Αλλά, Chios, αν μου λες πως είναι στανταράκι.. καλώς.
TheOneGandalf Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Εγω θελω να ρωτησω πως τα παει η εταιρια με τα updates? Εχει βγαλει καποια ανακοινωση αν θα αναβαθμιστει σε android L το κινητο? Είμαι μεταξυ του mi3 και του g2 μιας και εχει πεσει αρκετα η τιμη του πλεον απο skroutz(270ε). Το μονο που με χαλαει ειναι οτι κανενα απο τα 2 δεν εχει καρτα μνημης... Απο τιμες ειδα οτι το vickmail το εχει κανα 15ρι $ λιγοτερο απο το reportspam.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 ^ Διάβασα στο Cooli όμως πως το παίζουν cool σε τέτοια θέματα, και τους στέλνεις απλά το λινκ για το μέρος που έχει το κινητό οικονομικότερα.. και ρίχνουν την τιμή τους κατά 5% damage reduction από το base damage του άλλου site, όχι από το δικό τους.Πρωτοπόρα κινητά, πρωτοπόρα μαγαζιά.Υ.Γ: Όπου "πρωτοπόρος" θα πει γα__άω ότι υπάρχει τριγύρω μου.
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Άρα και Tempered να υπολογίζω.. "Και δεν λερώνει η οθόνη με δακτυλιές και σκουπίζεται η οθόνη πολύ πιό εύκολα και scrollάρει (το δάκτυλο επάνω στην οθόνη) απίστευτα καλύτερα και κυριολεκτικά (και αποδεδειγμένα!) προστατεύει από γρατζουνιές. Άρα, εάν είναι να κάνεις την σύγκριση "ΜΕ" ή " ΧΩΡΙΣ" προστασία, θα έλεγα ότι ΝΑΙ, αξίζει το κόπο να την βάλει κάποιος! Το μειονέκτημα είναι ότι η ζωντάνια των χρωμάτων την οθόνης αλλοιώνεται, αλλά αυτό συνηθίζεται πολύ γρήγορα..." ^ Διάβαζα διάφορους στο www.xiaomi-miui.gr, και το κομμάτι με την "ζωντάνια των χρωμάτων" με ανησυχεί. Είναι ίδιου επιπέδου με Screen Protector; Εφόσον διαθέτει Gorilla Glass 3 το σύστημα, ΜΑΖΙ με Screen Protector και μαζί με Flip θήκη.. ..έλεγα μήπως καλύτερα να το άφηνα. Αλλά, Chios, αν μου λες πως είναι στανταράκι.. καλώς. Σου πεφτει το κινητο κατω. Κοιτας, θρυψαλο η οθονη. Κοιτας καλυτερα, ηταν το tempered glass. Οι σφυγμοι σου επανερχονται στο κανονικο. True story, different phone. Αγορασε το γυαλι. 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Νταξ οι τύποι δε παίζονται ρε. Φοβόμουν μη διαβάζουν μισάδια πιάνοντας γενικό νόημα. Κανονικά διαβάζουν όλες αυτές τις παραγγελιές, και απαντάνε με το χέρι. High pops φίλε, ανθρώπινα δυναμικά η Κίνα.Επαληθεύστε τώρα..2. Κάποιος μου είχε πει να πάρω την Original και να περάσω την δική μας Official. Άρα σωστά το κάνω, ε; (κάτι θα "χαλάσουν" τον bootloader εκεί πέρα) 3. Έλεγα μήπως να έβγαζε ΟΟΟΟΛΑ τα apps, ότι έχει και δεν έχει.. και του το είπα αλλά αυτό απάντησε. dGB φάση δεν έχει λέτε το MIUI; (ΟΥΤΕ Caller, ΟΥΤΕ Sms, ΟΥΤΕ Calc - αν μου έρθει με τίποτα Opera μέσα πάει θα φουντάρω με τον nicoc)..)7. Δεν κατάλαβα αν το αρνήθηκε ή όχι, αλλά σε περίπτωση που είναι να δίνει ΟΚ σε αυτό, λέτε να έχουν καλύτερες πιθανότητες να γίνει η επέμβαση από μένα;9. Δεν μου αρέσουν, καθόλου, και οι δυο θήκες που προτείνει. Τώρα να μου πείτε πως με 10-15$ τι να πάρω από Κίνα, αλλά έλα που θέλω δε θέλω δε μπορώ να βρω κι' απ' αλλού.Εκτός και αν υπάρχουν Universal 5" Flip Cases εδώ Ελλάδα. Παίζει αυτό; Στο Skroutz.gr ότι είδα έδειχνε χειρότερο και υπερτιμημένο. Για την δεύτερη θήκη με βλέπω σε black. P.S. Vickmall το παραπάνω. Το Cooli είναι πιο κουλ, δεν έχει απαντήσει - μετράει 1 εργάσιμη.P.S 2: Όλα τα παραπάνω κοστίζουν συνολικά 301$ (236€). Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2014 από Koritsi_Gia_PC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα