Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

^ Θα ξεκινούσα από ένα ZTE αν ήθελα κάτι μίζερο και φθηνό.

Αυτά θα είναι κορυφαία επιλογή για τα παιδιά που δεν θα φτάσει να κάνει η γενιά μας όμως.

Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ θα τσιμπήσω το τερατάκι της Asus μόνο για 190 ευρωπουλάκια xD

Και εσύ τώρα από που θα το παραγγείλεις σε τέτοια τιμή, δεδομένης της 2GB RAM version;

Δημοσ.

Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ θα τσιμπήσω το τερατάκι της Asus μόνο για 190 ευρωπουλάκια xD

Για πιο Asus μιλάς το 6 αρι ;;

Δημοσ.

Kitkat το redmi note θα πάρει μέχρι τέλος του χρόνου με τον ερχομό του miui v6. Το mi3 την έχει πάρει.

Κοίτα όσα τηλέφωνα και ταμπλετ έχω φέρει από Κίνα (8 κομμάτια) δεν χάλασε κανένα εδώ και 1.5 χρόνο οπότε δεν χρειάστηκε να στείλω πίσω. Τώρα για το vickmall διαβάζω τα καλύτερα

http://www.vickmall.com/original-lenovo-a8-a806-white-smartphone-4g-fdd-lte-wcdma-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0mp-camera.html

Πολύ καλό τηλέφωνο τούμπανο δηλαδή είναι και αυτό με κάτω από 150€

Υπόψιν για το vickmall, Παρότι που συμφωνώ ότι θεωρείτε αξιόπιστο, υπάρχουν 2 πιθανά κρούσματα στο myphone για μη αποστολή. Μένει να δούμε εάν θα επιβεβαιωθεί. Αντιθέτως για το reportspam δεν έχει ακουστεί κάτι, οπότε για μένα παραμένει σταθερά το πιο αξιόπιστο και πιο φθηνό τις περισσότερες φορές, μαγαζί για αγορές από Κίνα. After sales κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί. Λογικά, ακόμα και τα έμπιστα, στέλνεις πίσω το προβληματικό, αφού μιλήσεις μαζί τους και τους το αποδείξεις ότι έχει πρόβλημα, και αυτοί το στέλνουν στο εργοστάσιο για επισκευή. Μη ξεχνάμε ότι είναι απλώς πωλητές, τίποτα άλλο. Asus με 2 GB RAM είναι και το 5άρι και το 6άρι -> 200$ , 173$, 257$ απ' ότι βλέπω στο reportspam. Το asus ακούγεται ότι είναι καλό, με μόνο μείον την μπαταρία. Τα Xiaomi , έχοντας και το Mi3, τα θεωρώ πιο αξιόπιστα.

Δημοσ.

Η ερώτηση δεν ήταν για σένα.

Εγώ ξέρω ότι την άλλη μέρα που έδωσα την παραγγελία μου έστειλαν Φωτογραφίες από το πακέτο .

Οι αγορές από Κίνα θέλουν υπομονή έχει τύχει να παραλάβω σε 12 μέρες αλλά και σε 25.

Δημοσ.

^ Που λέει ο λόγος, στο "τα κινητά ξεφτυλίστηκαν" φοκούσαρα όταν το έλεγα και αυτό για ενδεχόμενο.

Και απ' ότι φαίνεται τους τα κάνουν τα παραπάνω χατήρια, και στην τιμή των 146€ δεδομένου του..

b7madd.jpg

..το οποίο μάλλον θα ισχύει, είναι δελεαστικότατο. Τα μόνα αρνητικά που βρίσκω είναι το 1GB μνήμης RAM (που έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους και δεν ορκίζομαι - διορθώστε με αν είναι).
Όσον αφορά την οθόνη, που συγκριτικά με ένα HTC One έχει χαμηλή ανάλυση και χαμηλότερα dpi.. φαντάζομαι και όλες οι άλλες επιλογές θα έχουν maximum αυτά. Το Xiaomi λ.χ. έχει τα ίδια.

Τι λέτε;

Σε αυτό που είναι critical question δεν μου απάντησε κανείς. Αν το S860 υπό των παραπάνω συνθηκών και δεδομένου πως με το IMEI του έχω RMA, είναι η σωστή επιλογή για 150€.

Όσον αφορά το Xiaomi, αν υπάρχει πιθανότητα να το στέλνω εξωτερικό.. το ρίσκαρα και σε αυτή τη περίπτωση. Αλλά αν είναι να παθαίνει κάτι και να μου μένει στα χέρια.. δε καταλαβαίνω που ξεφορτώνετε εσείς αυτή την ανησυχία.

Δημοσ.

^ 200€ προκύπτουν από $ σε €. Απίστευτα site μου έχετε παραθέσει, k00fάλες έμπειροι το καλό που σας θέλω να είναι legit στο 100% των περιπτώσεων γιατί όχι μόνο με βλέπω να αγοράζω από κει.. αλλά θα γίνω και κοινωνός τους.

Δημοσ.

Χαχαχαχα κοίτα, αν θες να είσαι καλυμμένος 10000000%, πάρε από skroutzομάγαζο, να μη φοβάμαι να βγω από το σπίτι :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...