Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

8-πύρηνο ΜΤ με 2GB RAM , dual SIM , 13+mp cam  και 5" / 1080P οθόνη  είναι και το Alcatel Idol X Plus Dual Sim 16G

Μάλλον το πιο κοντινό στις απαιτήσεις σου αλλά λίγο πάνω από 200€ Ελλάδα.

Το έχω δει αυτό. Όντως είναι καλό, αλλά φεύγει αρκετά πάνω. Αν τελικά δεν βρω το hogmi note διαθέσιμο (επειδή είναι παντού Out of stock το δίκαρτο) ίσως να περιμένω λίγο περισσότερο και να το προτιμήσω το Αλκατελ. Μεχρι τότε όμως τα 200 είναι αυστηρό ταβάνι.

Το συνεχίσαμε εδώ επειδή πιάσαμε συζήτηση για μέχρι 200 ευρώ, ενώ αυτά που ζητάω όντως φωτογραφίζουν πάνω-κάτω κορυφαία smartphone σε αυτη την κατηγορία τιμής. Αν είναι λάθος ας το μεταφέρουν οι συντονιστές όπου νομίζουν.

Δημοσ.

Μου φαίνεται γελοίο που φτάσαμε να γράφουμε με αέρα λίστες με τέτοιες2 απαιτήσεις, αξιόπιστη μάρκα, και 200€ ταβάνι.

Χαίρομαι πολύ ρε φίλε για εμάς το λαό, πολύ υπέρ μας τι να λέμε, μπράβο..
..αλλά όταν ακούω τον λαό να παίρνει της μετρητοίς το σε τι Update κάνει αυτή τη στιγμή OTA το "ΟΚΤΑΠΥΡΙΝΟ", λες και ξέρει τι τεχνικές διαφορές του παλιού Update με μελετημένα τα patchnotes ξέρω γω, λες και δε μπορεί να βάλει ο καθένας ότι επιθυμεί από το worldwideweb.. ε, δε θέλω πολύ, τραβάω τα μαλλιά μου και τα κάνω ράστα..
Να πω τους συνεργάτες του γραφείου μου που πληρώνουν 800€ και το μόνο πράγμα που κουβεντιάζουν είναι το χρώμα του κινητού.. να πω οκ. Αυτοί τουλάχιστον δε μετράνε τους πυρήνες, ηρεμούν.

(Note: ήθελα να γράψω κι' άλλα.. αλλά ήδη έκανα πατάτα στον hal και δε θέλω να χαλάσω τόσο όμορφο σάββατο)

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Take it easy people και μεινετε οntopic, ναι? Ναι.

Αν εχετε καποιο προβλημα με ποστ μπορειτε να κανετε αναφορα. Μην πηγαινετε το θεμα σε προσωπικο επιπεδο και μην ασχολειστε με ποστ που εφυγαν. Ειναι σα να μην υπαρχουν, ναι? Ναι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είχαμε επικοινωνήσει πριν κάνα τρίμηνο κλασικά από email.. Και τους ανέφερα πως το mikey παίζει να μην δουλεύει, αλλά να μην κάνουν κάτι ακόμα γιατί το ένστικτο μου έλεγε πως είναι software based.

Διαβάζω mail που μου σκάει πριν 3 ώρες..

"Hello dear Maya,

Happy new year!!

Are you still remember me? i am vick who come from vickmall,

Due to there have some questions with our Google gmail ,so i use this mail,

And it is ok when you use the mikey at present?

You didi not tell me the result Since that day,

So i am worry about that, if still can not use, i will send a another one to you,

Thank you and waiting for your answer!!!

Have a nice day!!!

Best Regards,

Vick

Website;www.vickmall.com"

Πόσο διαφορετικοί είναι οι Έλληνες ρε φίλε. Άντε να μην στείλουν όλοι οι κολλητοί μου τα λεφτουδάκια τους Κίνα μεριά τώρα..

Δημοσ.

Το έχω δει αυτό. Όντως είναι καλό, αλλά φεύγει αρκετά πάνω. Αν τελικά δεν βρω το hogmi note διαθέσιμο (επειδή είναι παντού Out of stock το δίκαρτο) ίσως να περιμένω λίγο περισσότερο και να το προτιμήσω το Αλκατελ. Μεχρι τότε όμως τα 200 είναι αυστηρό ταβάνι.

Το συνεχίσαμε εδώ επειδή πιάσαμε συζήτηση για μέχρι 200 ευρώ, ενώ αυτά που ζητάω όντως φωτογραφίζουν πάνω-κάτω κορυφαία smartphone σε αυτη την κατηγορία τιμής. Αν είναι λάθος ας το μεταφέρουν οι συντονιστές όπου νομίζουν.

Το εχω βρει φιλε μου στο b2cbuying! Θα το παραγγειλω μαλιστα Δευτερα..

http://www.b2cbuying.com/xiaomi-hongmi-note-3100mah.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...