Ghost_Rider Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Shadowman???καλυτερο απο τα αλλα 3??το χειροτερο framerate όλων των εποχων τα ματια σου ματωνανε οπως το πηρα Το χαρισα
ikaruga24 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Shadowman???καλυτερο απο τα αλλα 3??το χειροτερο framerate όλων των εποχων τα ματια σου ματωνανε οπως το πηρα Το χαρισα Στο PS1 δεν ήταν και ότι καλύτερο αλλά και πάλι ήταν καλύτερο από τα άλλα τρία. Την εποχή εκείνη το Soul Reaver ήταν καλύτερο στο PS1 από το Shadowman αλλά γενικά στο Shadowman ήταν καλύτερο παιχνίδι οπουδήποτε αλλού με την καλύτερη έκδοση να είχε εμφανιστεί στο Dreamcast. Καλά για το framerate την εποχή του PS1 άφησε το καλύτερα, δεν φτάνει που υπήρχε γενικότερα πρόβλημα framerate εκείνη την εποχή αλλά είχαμε και το φυσικό πρόβλημα των 50herz τις οθόνες και στις εκδόσεις των παιχνιδιών που αγοράζαμε που έδινε ακόμα χειρότερο framerate από όσο ήταν πραγματικά.
hardrocker Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 αν παιζει κανεις σπανιο αλλα το σιγουρο ειναι οτι και ο τελευταιος που το πουλησε σε αυτο το σαιτ το πουλησε. διορθωση η σε κανενα με κονσολες αποκλειστικα
AntiCambeR Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Θυμηθηκα 1 παιχνιδι,νομιζω στο PS1 ειχε βγει.Ωραιο αλλα δυσκολο. "Heart Off Darkness"
mathsrule Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Τα δύο μου αγαπημένα παιχνίδια: https://www.youtube.com/watch?v=Vi2Ki54jlCg Και φυσικά το FIFA 2000 με ελληνική περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου! 1
AlienTechGR Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Τα δύο μου αγαπημένα παιχνίδια: https://www.youtube.com/watch?v=Vi2Ki54jlCg Και φυσικά το FIFA 2000 με ελληνική περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου! Καλό το FIFA 2000 δε λέω αλλά σαν το ISS Pro...κανένα Δεν μπορώ να καταλάβω πως παίζαμε ποδοσφαιράκια με σουτ ελεγχόμενο από το CPU...ευτυχώς το Pro τα άλλαξε αυτά!
mathsrule Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Καλό το FIFA 2000 δε λέω αλλά σαν το ISS Pro...κανένα Δεν μπορώ να καταλάβω πως παίζαμε ποδοσφαιράκια με σουτ ελεγχόμενο από το CPU...ευτυχώς το Pro τα άλλαξε αυτά! Είχα βρει τον τρόπο μέσω του μενού να αλλάζω τέρματα και να βάζω αυτογκόλ, και στο τέλος να επιστρέφω στην ομάδα μου και να λήγω τον αγώνα με νίκη 20-0.
AlienTechGR Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Είχα βρει τον τρόπο μέσω του μενού να αλλάζω τέρματα και να βάζω αυτογκόλ, και στο τέλος να επιστρέφω στην ομάδα μου και να λήγω τον αγώνα με νίκη 20-0. Κρίμα...και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που το έκανε 1
maraki19 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Θυμηθηκα 1 παιχνιδι,νομιζω στο PS1 ειχε βγει.Ωραιο αλλα δυσκολο. "Heart Off Darkness" ωραιο κι εγω το θυμαμαι αλλα σε pc,το ειχα απο περιοδικο αλλα δεν ειχα καλο pc και κολλουσε..θυμαμαι ομως την εισαγωγη με την εκλειψη ηλιου που χαθηκε το σκυλακι του ηρωα και μετα ξεκινησε το ταξιδι του για να το βρει..τι μου θυμισες..θα το ψαξω και για το ps1.. εγω αυτα που παιζω μεχρι σημερα απο ps1 ειναι τα crash bandicoot(και το racing),tekken 3,resident evil 3,castlevania symphony of the night,dino crisis,spyro,alone in the dark,silent hill,rayman..αυτα μου ερχονται τωρα στο μυαλο,απλα κορυφαια ολα..αν πω να τα παιξω τα παιζω στο psp ενω εχω και την κονσολα αλλα αποθηκευμενη στο κουτι της.. το μικρουλι το playstation one εχω απο τοτε που πηγαινα γυμνασιο,τι ωραιες εποχες.. μιας και λετε για ποδοσφαιρακια θυμαστε ενα που αν εξυνες το δισκακι μυριζε γρασιδι;ελεγε ξυσε και μυρισε..ο ξαδερφος μου το ειχε ή για το playstation 1 ή μαλλον για το ps2..
zio10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Τα δύο μου αγαπημένα παιχνίδια: https://www.youtube.com/watch?v=Vi2Ki54jlCg Και φυσικά το FIFA 2000 με ελληνική περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου! Ποια χρονιά έπαιζες το fifa 2000;! (μου κάνει εντύπωση γιατί νομίζω είσαι 17-18, έτσι δεν είναι
mathsrule Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ποια χρονιά έπαιζες το fifa 2000;! (μου κάνει εντύπωση γιατί νομίζω είσαι 17-18, έτσι δεν είναι Το FIFA 2000, και γενικότερα το PSX, μου τα έδωσε ο θείος μου το 2000 κάτι (νομίζω κοντά στο 2005). 1
Gtr34 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ρε παιδια θυμαστε ενα παιχνιδι το Nightmare Creatures?? Παιχνιδαρα
Chester_Nox Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Ξέθαψα τις προάλλες το ps1 και κάτσαμε με τον αδερφό μου και παίζαμε duke nukem: time to kill διπλό! Crappy παιχνίδι με ακόμα πιο crappy χειρισμό (το είχα χρυσοπληρώσει και αυθεντικό, πανάθεμα με), αλλά πεθάναμε στο γέλια και χτυπιόμασταν στους καναπέδες!
AntiCambeR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Το ειχα λιωσει το Duke Nukem. Αν αφηνες τον παιχτη για λιγο χωρις να πατησεις τιποτα ελεγε: "What are you waiting for...Christmas?" Σου "την ελεγε" δηλαδη. Αλλα η ωραια του ατακα ειναι η: "Look like it's time to kill" 2
AlienTechGR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Το Quake 2 το έπαιζε κανένας;; Γενικά FPS παίζατε τότε (σε PS1 πάντα);; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα