GoldenEye Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Τεραστιο παιχνιδι αλλα παλουκι και δυστυχως δεν εχω τα αντανακλαστικα οπως οταν το ειχα πρωτοπαιξει 1
RottenLungs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Πέταγα πολυ πράμα σήμερα απο ντουλάπες και βρήκα το ps1 μου που παίζει να έχω να το ανοίξω απο το 1999 (τι αναμνήσεις; . Έχω και μία αρχαία μικρούλα τηλεόραση στο πατάρι, που θα του πέσει γάντι.. Έβαλα τον "θείο" να μου στείλει Resident Evil 1 και 2, Final Fanatasy VII, Suikoden II και Teνchu II. Κανα χαβαλεδίστικο στυλ Super Mario υπάρχει; Με ποιο να αρχίσω; Πιάνει άραγε τπτ το ps1 χωρίς παιχνίδια. Οχι οτι θα το πούλαγα απλα αναρωτιέμαι.
zio10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Σοβαρά λεφτά νομίζω δεν πιάνει, εκτός αν είναι σφραγισμένο...επανάσταση το ps1 κι ας μην το συμπάθησα
RottenLungs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Καλα εγω τότε ήμουν 8 χρονών. Ακόμα θυμάμαι τις στιγμές μετα τα Jumbo. Απίστευτο κάτι τέτοιες μικρές μαλακίες τι μνήμες σου ξυπνάνε. Πλέον είναι με ένα i-pad απο τα 2 τους, δεν θα του κάνει τπτ αίσθηση. 1
zio10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Καλα εγω τότε ήμουν 8 χρονών. Ακόμα θυμάμαι τις στιγμές μετα τα Jumbo. Απίστευτο κάτι τέτοιες μικρές μαλακίες τι μνήμες σου ξυπνάνε. Πλέον είναι με ένα i-pad απο τα 2 τους, δεν θα του κάνει τπτ αίσθηση. Και το χειρίζονται λες και γεννήθηκαν με αυτό! Εξέλιξη του είδους είναι αυτό!
RottenLungs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Ναι δεν αντιλέγω... Βέβαια μην νομίζεις οτι το ανθρώπινο είδος μπορεί να προσαρμόζεται (εξελίσσεται) σε τόσο βίαιες αλλαγές. Δεν είναι τυχαίο οτι πλέον όλο και πιο νωρίς εμφανίζονται μυοσκελετικά προβλήματα στις καινούριες γενιές. Πλέον δεν βλέπεις 20ρι που να μην έχει είτε σοβαρά θέματα με μέση, αυχένα, γόνατα κτλ. Τέσπα, άλλη κουβέντα αυτή. 1
zio10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Ναι δεν αντιλέγω... Βέβαια μην νομίζεις οτι το ανθρώπινο είδος μπορεί να προσαρμόζεται (εξελίσσεται) σε τόσο βίαιες αλλαγές. Δεν είναι τυχαίο οτι πλέον όλο και πιο νωρίς εμφανίζονται μυοσκελετικά προβλήματα στις καινούριες γενιές. Πλέον δεν βλέπεις 20ρι που να μην έχει είτε σοβαρά θέματα με μέση, αυχένα, γόνατα κτλ. Τέσπα, άλλη κουβέντα αυτή. Νομίζω το έχουν παρακάνει και οι γονείς γιατί βολεύει...τέλος πάντων...επανάσταση το ps1 είπαμε, έκανε τον όρο "κονσόλα" συνώνυμο του playstation! Και συνεχίζει ακόμα να ισχύει αυτό! 1
GeoTheFurious Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Παίζει η γυναίκα μου το crash bandicoot... lol
RottenLungs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Ναι το σκεφτόμουν κι εγω αυτό... Θυμάμαι μικρός το είχα λιώσει.
Man2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Ναι αμε, και πολύ μάλιστα. Resident Evil, Medievil και Syphon Filter ολα τα επεισόδια τους και πολύ μάλιστα! Ασε που όσο και να παίξεις ούτε ζεστένεται, ούτε ylod, ούτε ανεμιστήρες.... 2
AntiCambeR Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Θυμαστε το Kula World? Τι αρρωστεια παιχνιδι ηταν αυτο,το ειχα τερματισει 2 φορες,ειχε 150 πιστες και θυμαμαι οτι οταν το τερματιζες ξεκλειδωνε και αλλες.Νομιζω αλλες 15,δεν θυμαμαι αν τις περασα ολες γιατι παραηταν δυσκολες.Αυτοι που το σχεδιασαν ειχαν φαντασια. Αλλα η μεγαλη πορωση ηταν το Resident Evil 2,μετα ακολουθουσε Abe's odysee και Abe's exodus και μετα Crash Bandicoot 1.Το Abe's odysse το επαιξα στο PS4 που το εβγαλαν σε remake.
navouxodonosoras Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Ρε παιδια θυμαστε ενα παιχνιδι το Nightmare Creatures??
ikaruga24 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Ναι μια παπαριά και μισή όπως και το Ajuji από πάνω. Αν ήθελες σοβαρό τέτοιου στυλ παιχνίδι εκείνη την εποχή υπήρχαν μόνο δυο σοβαρές επιλογές και η μια από τις δυο στο PS1 δεν ήταν και ότι καλύτερο. Το Soul Reaver και το Shadowman. Από τα δυο μόνο το shadowman παίζεται σήμερα.
lastdayalive Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 για τους φιλους λοιπον της παρεας μας μιας κ ειμαι κ γω λιγο ρετροκαμενος να κανω μια μικρη παρουσιαση.. χρησιμοποιω το fpse emulator στο galaxy note 3 με αναλυση 1080p.(οχι το note neo με 720),και ο λογος που το τονιζω ειναι εμφανης παρακατω.με το opengl hd της τελευταιας εκδοσης του,το παιχνιδι επαναφιλτραρετε απο μια καλυτερη μηχανη γραφικων και φρεσκαρει την εικονα του κανοντας το gameplay εθιστικοτατο.τελος μια πινελια που θα λυσει πολλες αποριες στο γιατι θες καλη εικονα για ενα ρετρο παιχνιδι.οπως πολλοι παρατηρισατε στη νεα εποχη εχει μπει το Virtual Reality και πολλες συσκευες βγηκαν στο εμποριο.χρησιμοποιω το dive ενα hmd Vr που μπορειτε να το βρειτε στο ιντερνετ πολυ φθηνα και να κανετε ενα δικο σας oculus rift χωρις να δωσετε ενα σκασμο λεφτα.η τελευταια εκδοση του fpse εχει vr support οποτε..κατεβαζετε το fpse με το παιχνιδι που θελετε, φορατε τη συσκευη στο hmd,το hmd στο κεφαλι σας,βαζετε ακουστικα και ενα ασυρματο gamepad,καιαντιο κοσμε.αν καποιος φιλος εχει να συμπληρωσει κατι που βοηθαει οπως ενα game να δοκιμασουμε, η εναλλακτικη λυση να στηλει ενα pm..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα