Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ ξεκίνησα χθες σε emulator στο κινητό μου το FFVIII για ακόμα μία φορά. Best love story ever!

Με γραψιμο ομως απο παιδια 6 ετων για παιδια 3 ετων. Πραγματικα απο gameplay το FF8 το θεωρω το καλυτερο FF ever αλλα το γραψιμο οπως και σε ΟΛΑ τα FF (εκτος του 12 που ηταν πραγματικα υποδειγματικο και απιστευτο) ηταν για μπουνιες. Παιξε σημερα το πρωτο Vaklyrie Profile και θα δεις την ανωτεροτητα του σε αυτο το κομματι σε ολα του οπως και στο Vagrand Story το οποιο θα παραμεινει ο unofficial χαμενος θειος του Demon/Dark Souls. 

Δημοσ.

Μια εβδομάδα τώρα, κόλλησα

Το ξερεις οτι αυτο ειναι το 2 σωστα? :blink:

Με την κονσολα πριν κανα μηνα ειχαμε λιωσει 4πλο με κατι παλικαρια το crash bash.

Σε emulator τωρα λιωνω τα abe's απο το κιν μου

Δημοσ.

Που έχουμε φτάσει πάντως, με ένα Android κινητό του 200άρικου το πολύ, να παίζεις όλα τα ROM απ' όλες τις κονσόλες της τελευταίας τριαντακονταετίας.

• Like 1
Δημοσ.

destruction derbi στο archos gamepad.

ps1 on the go, and on the bed/bathroom

δεν ειχα ποτε μου ps1 :(  απο το 2 ξεκινισα, ημουν μωρό ακομα, βασικα γεννήθηκα οταν βγηκε..

Δημοσ.

ρε παιδια βοηθηστε με και εμενα λιγο.. απο που ψωνιζετε τα παιχνιδια ; θελω κι εγω .. ιδιως απο PSX να μπορω να τα παιξω σε PSP

Δημοσ.

Psx games για psp μπορεις να τα αγορασεις απο το psn

Εκτός από εκεί που αλλού μπορώ να βρω;

Δημοσ.

Εχει πολλες σελιδες με ρομ, αλλα δεν ξερω αν ειναι νομιμο. Εχουν καταργηθει εδω και χρονια τα γνησια αρα φανταζομαι γτ οχι. Τσεκαρε το coolrom.com εκτος αν θες το cd γνησιο

Δημοσ.

ρε παιδια βοηθηστε με και εμενα λιγο.. απο που ψωνιζετε τα παιχνιδια ; θελω κι εγω .. ιδιως απο PSX να μπορω να τα παιξω σε PSP

ebay. εφόσον θες αυθεντικα.

Δημοσ.

ebay. εφόσον θες αυθεντικα.

δεν ψωνιζω ποτε απο εκει.. συν της αλλης τα θελω ψηφιακα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...