AlienTechGR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος insomniac ο οποίος παίζει ακόμα στο PS1 Αλήθεια...υπάρχει;;Και αν ναι,τι παίζετε αυτή τη περίοδο;;Εγώ παίζω Dino Crisis 2 και Tomb Raider 2!!
Mr_Terror Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Αθανατη κονσολα με καταπληκτικα παιχνιδια.Το καλοκαιρακι που μας περασε τερματισα για χιλιοστη φορα Resident Evil 2. 9
AntiCambeR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Αθανατη κονσολα με καταπληκτικα παιχνιδια.Το καλοκαιρακι που μας περασε τερματισα για χιλιοστη φορα Resident Evil 2. Παιζει να το εχω τερματισει καπου 5 φορες,πριν καποια χρονια ομως.Το καλυτερο επικο game για τοτε. Αν βγει Remake στο PS4 το πηρα. 1
Johnwho Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δείτε αυτό να δακρύσετε λιγάκι. http://www.invadergames.eu/site/games/development/resident-evil-2-reborn-en/ Και εγώ με το RES2 έχω μεγάλη πόρωση 1
grotenfrod Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ασφαλώς, Klonoa και Tombi αλλά με emulator για να μη το συνδέω. 1
kajwbtfe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Και εγω πολλές φορες και σε κονσόλα αλλα και σε emu οταν θέλω να βάλω τιποτα cheats.Και θα το κανω για οσο μπορω να παίζω γιατι εχει παιχνιδαρες.Τωρα θελω να τελειώσω αλλη μια το Silent Hill για να δω αλλο ending. 1
ikaruga24 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Στο PSP μου, τερματισα το dino crisis 2, resident evil 3 nemesis ενω τα Einhander, R-type delta, Castlevania Symphony of the night και Suikoden 2 ειναι μονιμα εγκατεστημενα στο PSP μου. Κριμα που για καποιο λογο δεν παιζει το Xenogears να το ειχα και αυτο μεσα μονιμα.
viper2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 επαιξα τα persona και κατεβασα το Vagrant Story. Εκει φτασαμε κυριοι =] 1
Mr_Terror Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ο μισος πλανητης περιμενει remake του resi 2.Για μενα ειναι το καλυτερο Resident evil που βγηκε. 1
nickts1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Πλέον παίζω μόνο σε emulator, από παιχνίδια Street Fighter EX plus Alpha (το πρώτο game που αγόρασα ποτε!), Tomb Raider 2, ISS Pro Evolution 2 και άλλα πιο αραια. 1
AlienTechGR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ο μισος πλανητης περιμενει remake του resi 2.Για μενα ειναι το καλυτερο Resident evil που βγηκε. Όντως!Πρέπει να βγει remake για το RE2 αλλά και για το Crash Bandicoot.Κορυφαίο επίσης για μένα και το πρώτο Silent Hills που έπαιζα πριν μερικές βδομάδες.Θέλω να παίξω και το MGS αλλά το 'χω χάσει
Eddy_Gordo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Στο PSP μου, τερματισα το dino crisis 2, resident evil 3 nemesis ενω τα Einhander, R-type delta, Castlevania Symphony of the night και Suikoden 2 ειναι μονιμα εγκατεστημενα στο PSP μου. Κριμα που για καποιο λογο δεν παιζει το Xenogears να το ειχα και αυτο μεσα μονιμα. καμια βοηθεια και σε εμενα με καλνα λινκ η κανα πμ με το που τα ξεθαβεις για το PSP και μην μου πεις απο PSN, δεν θα το πιστεψω
Heatspreader Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Την έχω την κονσόλα και δουλεύει άριστα.Κάποιο παιχνίδι στην ίδια την κονσόλα έχω να παίξω πάνω από χρόνο. Φέτος το καλοκαίρι ωστόσο έπαιξα πολλά από τα παιχνίδια του Playstation 1 σε emulator.Τερμάτισα επίσης από Resident Evil 0 (Gamecube), Resident Evil 1 (Gamecube) έως και Resident Evil 2. Πραγματική συγκίνηση με πιάνει όταν παίζω παιχνίδια από το Playstation 1 και το SNES.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα