dfs Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σας! Θέλω να αξιοποιήσω τις απεριόριστες κλήσεις που μου δίνει ο πάροχος σταθερής τηλεφωνίας στο χώρο μου, για επαγγελματικό σκοπό. Ουσιαστικά, θέλω με κάποιον τρόπο να κάνω πολλές και γρήγορες κλήσεις από λίστα αριθμών που βρίσκονται στο pc μου (π.χ. εντολή κλήσης από το πληκτρολόγιο ή ποντίκι του Pc και όχι από το πληκτρολόγιου του σταθερού τηλεφώνου και απαραίτητα ακουστικό και μικρόφωνο κεφαλής ή hands free) Δεν πρόκειται για voip υπηρεσία αλλά για μια κανονική γραμμή. Από λίγες συζητήσεις και διάβασμα έχω υπόψη μου τα εξής: - Τις παλιές κάρτες Modem που είχαμε στο pc οπότε με ακουστικά, μικρόφωνο και κατάλληλο software η δουλειά γίνεται εξ’ ολοκλήρου από το pc. Τη θεωρώ απαρχαιωμένη μέθοδο και αρκετά αργή, εκτός και αν γνωρίζεται κάτι πάνω σε αυτό το κομμάτι που να κάνει γρήγορη δουλειά. - Κάποια τηλεφωνική συσκευή με ακουστικά η οποία όμως λύνει μόνο το πρόβλημα των ακουστικών. - Κάποια τηλεφωνική συσκευή η οποία με κάποιο τρόπο μπορεί να είναι διαχειρίσιμη και να δεχτεί εντολές αμέσως από το pc και φυσικά να χει και υποδοχή ακουστικών και μικροφώνου! Μπορείτε σας παρακαλώ να μου προτείνετε κάποιες συγκεκριμένες συσκευές που κάνουν μία από τις παραπάνω δουλειές ή και άλλα σενάρια με τα οποία θα μπορέσω να λύσω το πρόβλημα μου; Ευχαριστώ πολύ!
NikosKallithea Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σας! Θέλω να αξιοποιήσω τις απεριόριστες κλήσεις που μου δίνει ο πάροχος σταθερής τηλεφωνίας στο χώρο μου, για επαγγελματικό σκοπό. Ουσιαστικά, θέλω με κάποιον τρόπο να κάνω πολλές και γρήγορες κλήσεις από λίστα αριθμών που βρίσκονται στο pc μου (π.χ. εντολή κλήσης από το πληκτρολόγιο ή ποντίκι του Pc και όχι από το πληκτρολόγιου του σταθερού τηλεφώνου και απαραίτητα ακουστικό και μικρόφωνο κεφαλής ή hands free) Δεν πρόκειται για voip υπηρεσία αλλά για μια κανονική γραμμή. Από λίγες συζητήσεις και διάβασμα έχω υπόψη μου τα εξής: - Τις παλιές κάρτες Modem που είχαμε στο pc οπότε με ακουστικά, μικρόφωνο και κατάλληλο software η δουλειά γίνεται εξ’ ολοκλήρου από το pc. Τη θεωρώ απαρχαιωμένη μέθοδο και αρκετά αργή, εκτός και αν γνωρίζεται κάτι πάνω σε αυτό το κομμάτι που να κάνει γρήγορη δουλειά. - Κάποια τηλεφωνική συσκευή με ακουστικά η οποία όμως λύνει μόνο το πρόβλημα των ακουστικών. - Κάποια τηλεφωνική συσκευή η οποία με κάποιο τρόπο μπορεί να είναι διαχειρίσιμη και να δεχτεί εντολές αμέσως από το pc και φυσικά να χει και υποδοχή ακουστικών και μικροφώνου! Μπορείτε σας παρακαλώ να μου προτείνετε κάποιες συγκεκριμένες συσκευές που κάνουν μία από τις παραπάνω δουλειές ή και άλλα σενάρια με τα οποία θα μπορέσω να λύσω το πρόβλημα μου; Ευχαριστώ πολύ! Τι εννοεις ειναι απαρχαιωμένη μέθοδο και αρκετά αργή, ετσι ηταν η τηλεφωνία και ετσι ειναι ακομα, ακαριαίο στην επιλογή ειναι μονο το isdn 1
dfs Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Τι εννοεις ειναι απαρχαιωμένη μέθοδο και αρκετά αργή, ετσι ηταν η τηλεφωνία και ετσι ειναι ακομα, ακαριαίο στην επιλογή ειναι μονο το isdn Μου δίνεται η εντύπωση ότι στην περίπτωση του μοντεμ, απο τη στιγμή που θα δώσεις στην εφαρμογη τον τηλεφωνικο αριθμό για να κληθει, αργεί. ετσι εχω διαβάσει τουλαχιστον. εχεις εμπειρία με κάτι αντίστοιχο; και αν ναι θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου αναφερεις ενα μοντεμ και μια εφαρμογη για να δοκιμασω;
NikosKallithea Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μου δίνεται η εντύπωση ότι στην περίπτωση του μοντεμ, απο τη στιγμή που θα δώσεις στην εφαρμογη τον τηλεφωνικο αριθμό για να κληθει, αργεί. ετσι εχω διαβάσει τουλαχιστον. εχεις εμπειρία με κάτι αντίστοιχο; και αν ναι θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου αναφερεις ενα μοντεμ και μια εφαρμογη για να δοκιμασω; Αυτο σου ειπα και πιο πανω, η κλήση κανει κάποια δευτερόλεπτα, γιατι οι αριθμοί μεταξύ τους πρέπει να έχουν κενό και η ακολουθία των αριθμών είναι σειριακή.
dfs Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Αυτο σου ειπα και πιο πανω, η κλήση κανει κάποια δευτερόλεπτα, γιατι οι αριθμοί μεταξύ τους πρέπει να έχουν κενό και η ακολουθία των αριθμών είναι σειριακή. Άρα ουσιαστικά είναι ο ίδιος χρόνος όπως να το πληκτρολογήσεις στο τηλεφωνο; Εσύ τι θα έκανες;
NikosKallithea Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Να έκανα για πιο πράγμα? Εγω προσωπικά εχω ενα μοντεμακι εχω και ενα προγραμματάκι και παίρνω κάποια τλφ απο ενα κατάλογο, ολα δικής μου κατασκευής, εσυ μπορείς να αγοράσεις ενα πρόγραμμα για υπολογιστή σαν αυτα που εχουν οι πιτσαρίες που έχουν αναγνώριση και καλούν και τα τλφ, πάντα με μόντεμ
dfs Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Να έκανα για πιο πράγμα? Εγω προσωπικά εχω ενα μοντεμακι εχω και ενα προγραμματάκι και παίρνω κάποια τλφ απο ενα κατάλογο, ολα δικής μου κατασκευής, εσυ μπορείς να αγοράσεις ενα πρόγραμμα για υπολογιστή σαν αυτα που εχουν οι πιτσαρίες που έχουν αναγνώριση και καλούν και τα τλφ, πάντα με μόντεμ Οποιοδήποτε μοντεμάκι; Υπάρχει κάποιο το οποίο να είναι κάπως πιο γρήγορο; Επίσης μπορείς να μου προτείνεις software? κατά προτίμηση δωρεάν ή να το βρω σπασμένο ή εν πάσι περίπτωσή φθηνό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα