Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αυτο που βλεπετε στην εικονα συμβαινει στο κινητο μου τις περισσοτερες φορες που βγαινω απο καπια ψιλοβαρια εφαρμογη η καπιο game(αργουν να εμφανιστουν τα εικονιδια).Τι φταει η ram η καρτα sd η κατι αλλο???

post-289705-0-20896100-1413139969_thumb.png

Δημοσ.

Ποιο κινητό έχεις? Τι χωρητικότητα και πόση ram έχει? Τις εφαρμογές τις περνάς στην sd?

το lg optimus l9ii εχω 8gb ειναι,εχω ελευθερα περιπου 1,5, η ram ειναι 1 gb και στην sd δεν εχω πολλες εφαρμογες

Δημοσ.

1.5 gb free δεν το λες και πολύ. Εφόσον έχεις sd, πέρασε όσες περισσότερες γίνεται εκεί, για να ανασάνει η μνήμη του τηλεφώνου. Αν θες, μπορείς να διαγράψεις μερικές. Κατά τ' άλλα, κολλάει, αργεί?

Δημοσ.

Στην sd εχω παρατηρησει πως και μετα που τις βαζω πιανουν τον ιδιο χωρο...επιπλεον στο clean master λεει πως δεν υποστηριζεται η λειτουργια.Και οσον αφορα για κολληματα δεν εχω προβλημα ειναι ενταξει.Κατι αλλο που εχω παρατηρησει ειναι πως εχω συνεχως απο 200-250 mb free ram

Δημοσ.

Νομίζω πως αν πας στο application manager, λογικά θα μπορείς να κάνεις disable κάποιες idle εφαρμογές που καταλαμβάνουν ram.

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι θεμα launcher και συστηματος. Στην ουσια το συστημα σκοτωνει τον launcher ( = δεν τον κρατα στη μνημη) με αποτελεσμα να ξαναφορτωνει. Αυτο που κανει λεγεται redraw αν θελεις να το ψαξεις κι αλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι θεμα launcher και συστηματος. Στην ουσια το συστημα σκοτωνει τον launcher ( = δεν τον κρατα στη μνημη) με αποτελεσμα να ξαναφορτωνει. Αυτο που κανει λεγεται redraw αν θελεις να το ψαξεις κι αλλο.

και δεν μπορω να κανω κατι ωστε να μην συμβαινει?ειναι λιγο εκνευριστικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...