Προς το περιεχόμενο

Panasonic TX50A300 399€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως εχει πλάκα που ορισμένοι νομίζουν πως με κατι λιγότερα απο 400ε σε 50αρα μπορούν να πάρουν αιχμή της τεχνολογίας .

Ειναι προφανές ρε παιδια πως με 399 στις 50 ίντσες η τηλεόραση για hd θέαση θα προσφέρει τα βασικά .

Μαλ@κες ειναι στα mm και τα συναφη ;

Απο το μαραφετι του γαιδαρου οσο και αν το στιψεις μέλι δεν μπορείς να βγάλεις λέει ενα παλιο σοφό γνωμικό !

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 2
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βεβαια στην συγκεκριμενη τηλεοραση απο το 1 μετρο τα χρωματα φαινονται τοσο ξεπλυμενα, οσο ξεπλυμα χρηματων πεφτει και στο ποδοσφαιρο.

Σ' έχει καλομάθει η Samsung. ;)

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Mα γιατι δε σας αρεσει ρε παιδια,full hd και full hd ακουμε τοσο καιρο.Με το μονο κριτηριο το full hd 

πρεπει να ειναι τηλεορασαρα για καποιους.

Φυσικα και ειναι μια μαπα και μιση,την ειδα απο κοντα σε φιλο που την παρελαβε προχθες.Μια samsung plasma hd ready που εχω στο δωματιο δειχνει 1000 ευρω ακριβοτερη και ειναι 3 χρονων.

Δημοσ.

Οκ έζησα να το ακούσω και αυτό.... Δείχνει ακριβότερη εχμμμμ.

Προσωπικα δεν θα το κατεκρινα το συγκεκριμενο αφου την ειδα και εγω για λιγο απο κοντα και πιο 'φολα' full hd αναλυση δεν εχω ξαναδει.

Δημοσ.

Δεν είπα για την ποιότητα εικόνας. Αναφέρθηκα στο οτι μερικοί κρίνουν την ποιότητα κατασκευής απο το πόσο καλή είναι η συσκευή.

Τώρα εαν πιστεύεις οτι μια TV 1366x768 του κάποτε έχει καλύτερη εικόνα απο αυτή που κοστίζει στην τελική τίποτα, τι να πω...

Δημοσ.

Αναλογως για τι χρηση την προοριζεις την τηλεοραση.

Εγω για παραδειγμα, οπως ανεφερα παραπανω, την ηθελα κατα 80% για προβολη 1080p (και μονο) ταινιων.

Επειδη εγω και ο φιλος που ειχαμε παει να την δουμε, εχουμε μια Χ εμπειρια απο υψηλης ποιοτητας ταινιες (αραια και που κανουμε κωδικοποιηση των 'ατοφιων' 1080p bluray ταινιων), οταν βαλαμε να παιξει η ταινια κοιταζομασταν και η ατακα του ηταν 'brip εχεις βαλει;'

720p δεν ξερω πως θα επαιζε. Αλλα προσωπικα εκρινα βασει αυτων που ειδα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Προσωπικα δεν θα το κατεκρινα το συγκεκριμενο αφου την ειδα και εγω για λιγο απο κοντα και πιο 'φολα' full hd αναλυση δεν εχω ξαναδει.

καταρχάς δεν υπάρχει "φόλα" full hd, όλες οι full hd αναλύσεις είναι το ίδιο, μιας κι αυτό χαρακτηρίζει τις διαστάσεις της ανάλυσης κι όχι την χρωματική πιστότητα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα προφανως και ισχυει αυτο.

Στο θεμα ποιοτητα εικονας/πιστοτητα χρωματων αναφερομουν με τον λαικό όρο 'φολα'.

Επεξ/σία από xristoforos89
Δημοσ.
Δημοσ.

παιδες ειναι αυτη που διαφημίζει ο οτε στα 339 με συνδεση οτε τιβι;

Την ειδα και εγω χθες την διαφημιση. Νομιζω πως ναι. Δεν παιζει να υπαρχει αλλη φθηνη 50αρα της Πανασονικ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...