jukebox Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 παιδια ειμαι τεχνικος Η/Υ χωρις ομως εμπειρια πανω σε mac. παρελαβα ενα macbook air που ηρθε απο service της apple με επισημη βλαβη τι αλλο? καμμενη μητρικη. ποτε δεν σταθηκα σε τετοια ανακοινωση οποτε αρχισα να το ψαχνω, το laptop ανοιγει δουλευει για λιγη ωρα και σβηνει μετα απο περιπου 3-4 λεπτα. με σιγουρια λεω πως κλεινει απο τη θερμοκρασια του επεξεργαστη, ανεβαζει τρελη θερμοκρασια που καιει το χερι. αλλαξα παστα στον επεξεργαστη και στη καρτα γραφικων αλλα μετα απο αρκετα ανοιγοκλεισματα η παστα πανω στη μητρικη ξεραθηκε σαν να ηταν 1-2χρονων. θεωρω πως για καποιο λογο ο επεξεργαστης δουλευει σαν τρελος με αποτελεσμα την υπερθερμανση αλλα κατι μου λεει πως παιζει να ειναι λογισμικο το θεμα και οχι μητρικη αν και δεν αποκλειεται να ειναι και το δευτερο, με θεμα ρευματων. σε κλασσικο pc θα ειχα κανει ηδη format για να σιγουρεψω οτι δεν ειναι ιος., σε mac εχω ακουσει πως οι ιοι ειναι σπανιοτεροι και δυσκολα φταινε για τετοια θεματα. αν υπαρχει καποιος με εμπειρια στο θεμα θα με βοηθουσε ιδιαιτερα να με καθοδηγησει διοτι ειναι μεγαλο κριμα να πεταξει ο πελατης ενα mac για χαζο λογο. σας ευχαριστω εκ των προτερων, γιωργος ρεθυμνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα